Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hoofddorp of directe omgeving.

1834 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoofddorp:

15m2 bestraten

10 m2 tegels 60x60x4 5m2 30x20x4,7

Terras en tuinpad aanleggen

7m2 zandaanvoer 35 opsluitbanden plaatsen 13m2 pad aanleggen (120x30cm tegels rechtuit) 17m2 terrastegels leggen (60x60) Voegen Inclusief zandbed inrijden / aantrillen, zandbed op hoogte afrijen, bestrating leggen en voegen. Starten: vanaf 25 juni

Sierbestrating in de tuin leggen

Zij- en voortuin betreft 90 m2. Er staan nog planten in en er liggen nog stenen paadjes in. Zou graag 60 x 60 cm. tegels of groter diagonaal gelegd willen hebben met aan de zijkanten/huiskant die open blijft grind. Mail werkt niet thuis en werk kan ik niet altijd bij graag alleen bellen. Beplanting wordt er al uitgehaald. Het betreft een hoekhuis dus goed toegankelijk.

Achtertuin bestraten met tegels

Achtertuin bestraten van 5 x 4 meter met tegels van 60 x 60 cm. Tuin heeft een achterom.

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras laten aanleggen onder een overkapping. Dit terras moet 35 m2 worden. Ik heb geen achterom, maar de buren halen de schuttingen weg.

Tegels leggen in achtertuin

In de achtertuin bij mijn nieuwbouwwoning ligt nu aarde en zand. Graag wil ik hier een simpele tegel in een lichtgrijze kleur van 60 bij 60 cm of groter laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 en is goed bereikbaar.

Terras aanleggen

Het aanleggen van sierterras in achtertuin 30 m2. Er ligt nu houtentuin tegels met daaronder een deel tegels. Alles moet eruit en zand erin en keramische 60 x 60 tegels erin.

Tuin betegelen

Tuin opnieuw betegelen met keramische tegels. Oude stenen moeten eruit en afgevoerd worden. Tuin is ongeveer 47 vierkante meters

Herbestrating en uitbreiding terras achtertuin

We willen het achterste terras in onze achtertuin opnieuw laten bestraten en uitbreiden met een deel wat nu nog een plantenperk is. Het totaal te bestraten deel betreft 18 m2. We willen graag grote, 60 x 60 cm vierkante, antraciet kleurige tegels gebruiken. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw betegelen

De tegels in de achtertuin zullen wij zelf verwijderen. Hierna moet er worden opgehoogd en nieuwe tegels en en afsluitband geplaatst. De tuin is ongeveer 56 m2 groot en de nieuwe tegels zijn 60 bij 60 cm.

Bestratingsklus in een nieuwbouwtuin

Het betreft een vrijstaande nieuwbouwwoning met rondom tuin. De tuin moet nog aangevuld worden met zand, dus het grondwerk, en op de oprit willen we puin onder het grind. De grindplaten en het grind willen we eventueel zelf doen. Maar het voorbereidende werk, lees afrijen, op afschot en aftrillen van het zand niet. In totaal gaat het om 55 m2 terras- en staptegels en 137 meter opsluitband plaatsen.

Terras opnieuw leggen

Ik wil een bestaand terras opnieuw laten leggen met de afmetingen 5 x 2, 3 meter. Er moet alleen wat zand bij.

Achter- en voortuin laten bestraten

Het bestraten van 50 m2, voor- en achtertuin. Soort tegel: 60 x 60 cm geoceramica tegels. Keramieke toplaag op betonnen tegel, 4 cm dik. Wij leveren al het materiaal. In halfsteensverband. Zand reeds in tuin aangebracht. Zowel voor- als achtertuin te bereiken met auto/materiaal.

Oprit opnieuw aanleggen

De oprit opnieuw bestraten door de bestaande tegels om te draaien. De oprit is ongeveer 40 m2.

Vervanging van bestrating

Het gaat om 225 m2 (het bruine gedeelte in het bestand) deze worden vervangen door nieuwe tegels keramisch 60x60 2 cm of 4 dikte inclusief onkruidwerende voegen plus afvoeren oude tegels.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Bestrating aanleggen in achtertuin van ongeveer 8 x 5,40 meter, met achterom, is nu voor 70 % al bestraat maar wil het geheel opnieuw. Gedeelte moet dus geëgaliseerd worden.

Tegels verwijderen en leggen in achtertuin

Hello, I live in Hoofddorp. My backyard is 50 m2 large. I want to remove the old tiles, remove the garden plants and put new tiles up to 40 m2 and a small lawn of 10 m2. I shall buy tiles from Gamma. The backyard is good accessable. The backdoor is 1 meter breed. I want two separate quotes: 1) for tiles installation ( inc. Removal of old tiles) 2) lawn installation (optional).

Tegels in de voor- en achtertuin laten leggen

Laten leggen van tegels (niet duur) in voor- en achtertuin. Er liggen nu in de achtertuin betontegels en in voortuin klinkers en betontegels en klein stukje grond. Voortuin is ongeveer 15 m2 en de achtertuin ongeveer 40 m2. Mijn vraag is ook of jullie de oude tuin weghalen en afvoeren??

Tuin bestraten als ondergrond voor een schuur

Ik wil de tuin laten bestraten. De tuin is 6 bij 5 meter. Dit moet bestraat worden om een schuur op te zetten. Het is nu nog gedeeltelijk tuin en een deel bestraat. Ik kan de bestrating eruit halen. Maar er moet wel geëgaliseerd worden.

Verzakte tuin herbestraten

Tuin ophogen en koppelstones naar het pad en pad gebruiken op het terras. Ongeveer 19 m2 bij elkaar.

Bestrating en egaliseren tuin

I have a garden which is close to 100 meter square. As of now it is not on one level. I would like to know the price of levelling it and replacing the floor with tiles. I want to keep 1 meter away from all sides so I can plant plants there.

Tuin betegelen met grote tegels

Ik wil de tuin van mijn zoon laten betegelen. Het gaat om 24 vierkante meter met grote tegels en gewoon recht betegelen. De tegels moeten 60 bij 60 cm zijn.

Betegelen van een pad langs de woning

Ik heb momenteel langs mijn huis een pad van 18 meter lang en 120 cm breed waar een zandbed ligt met worteldoek en daarop kiezels. Ik zal die kiezels verwijderen en wil er dan betontegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Ik zal die tegels zelf aanschaffen. Ik wil hier laten beoordelen of er nog extra zand nodig is en ontvang daarna graag uw offerte.

Terrassen betegelen

Ik heb twee terrassen van ieder 25 vierkante meter en wij willen graag de tegels in de link gebruiken om onze terrassen te betegelen. De betontegels zijn 60 bij 60 centimeter en 4 centimeter dik.

Sierbestrating aan laten leggen

De tegels in de achtertuin hebben wij verwijderd. Er dient wellicht nog wat ophoogzand gestort te worden en daarna geëgaliseerd. De oppervlakte is 2.50 bij 6 meter groot. De tegels zijn nog niet in het bezit maar er is wel al een offerte aangevraagd voor het leveren van de tegels.