Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprijlaan bestraten:

Oprijlaan bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor de arbeidskosten voor het bestraten van een oprijlaan van ongeveer 600 m2 met tweedehands betonklinkers.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprijlaan bestraten uit heel Nederland:

Oprijlaan bestraten

Onze oprit van 3 meter breed en 14 meter lang is niet volledig betegeld. We willen de huidige tegels laten verwijderen en daarna de ondergrond laten voorbereiden. Daarna moeten er eenvoudige goedkope tegels op. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuin egaliseren en bestraten

Aanleggen van ongeveer 100 m2 terras inclusief levering terrastegels en dubbele oprijlaan ongeveer 70 m2 bestraten met klinkers. De tuin moet ook ontruimd worden, er mogen wat boomstronken worden verwijdert en daarna zand levering en egaliseren. De klinkers mogen in de voortuin, de rest in de achtertuin. Het gaat om een vrijstaande woning. Het liefst 90 bij 90 cm, antraciet van natuursteen of keramisch. Liefst begin volgend jaar uitvoeren.

Oprijlaan bestraten en diverse terrassen aanleggen

Wij willen de oprijlaan naar onze woning laten bestraten. De oprijlaan is circa 300 meter lang en 3 meter breed. Als alternatief graag ook prijsopgave van Stelcon platen voor een lengte van circa 250 meter. Daarnaast willen wij rond de woning een aantal terrassen met een totaaloppervlak van circa 300 m2. Daar ligt grotendeels gras. De huidige verharding van de oprijlaan bestaat voor een groot deel uit gebroken puin. Half september krijgen we de sleutel van de woning. Aanstaande vrijdag zijn we er tot begin van de middag, dan zouden we met u kunnen bespreken wat er gedaan moet worden.

Grasmatten aanleggen en rondom bestraten

90 m2 grasmatten, 90 ms bestraten rondom huis, terras achter en oprijlaan. Start oodracht zsm

Oprit en parkeerplek ophogen en bestraten

Mijn oprijlaan van 30 x 4 meter moet worden opgehoogd en bestraat worden met getrommelde klinkers van 20 x 10 x 8 cm. Een groot deel van de klinkers zijn aanwezig, maar er moet worden bijgekocht. Parkeergelegenheid van 45 m2 ook verhogen en bestraten met tegels van 30 x 30 cm, zijn aanwezig.

Tuin straat opnieuw bestraten

Ik wil graag de oprit van 15 m2 opnieuw laten bestraten met de huidige grastegels en de oprijlaan opnieuw laten bestraten met de huidige grindtegels, dit is een stuk van ongeveer 2 x 10 meter groot. De huidige bestrating moet verwijderd worden, de grond ophogen en egaliseren waar nodig en de huidige tegels terug plaatsen.

Oprijlaan en parkeerplaats bestraten

Bestraten van een oprijlaan van 50 bij 4 meter, enkele parkeerplaatsen en nog wat kleiner werk, al met al ongeveer 250 m2. Soort steen: gebakken gebruikte klinker dikfomaat (7 bij 20). Inclusief grondwerk. Ondergrond rivierklei. Op de oprijlaan nu ingereden grint.

Oprijlaan en voortuin bestraten

De oprijlaan en de voortuin dienen opnieuw bestraat te worden. Een gedeelte van de oude bestrating kan opnieuw worden gebruikt. Dit dient te worden aangevuld met nieuwe bestrating. Daarnaast zal alles flink opgehoogd moeten worden. De totale oppervlakte zal ongeveer 275 m2 zijn.

Verzakte oprijlaan opnieuw bestraten

Mijn oprijlaan is na 20 jaar al meerdere malen op dezelfde plaats verzakt. De oppervlakte is met sierbestrating. De verzakking is ongeveer 4 m2. Graag kijken naar waar het vandaan komt zodat dit kan worden opgelost en het niet meer verzakt.

Bestraten tuin en oprijlaan

Wij willen onze tuin + oprijlaan laten bestraten. Er liggen nog geen tegels in het tuin gedeelte, alleen een grasveldje. Hieromheen willen we grote tegels. De rest is wel betegeld, maar dit moet opnieuw gedaan worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 15:00 en 19:00 uur.