Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating leggen in voortuin:

Bestrating leggen in voortuin

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het bestraten van onze voortuin. Gaat in ieder geval om het deel van ongeveer 5 bij 5 meter, en 2 borders, met iets opstaande randen, en het overwegen van een zinkput met sleufrooster. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen zelf de tuin leeg halen en zo veel mogelijk voorbereiden, eventueel ook vast tegels aanschaffen. Bij voorkeur contact via de mail ivm slechte bereikbaarheid tijdens het werk.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating leggen in voortuin uit heel Nederland:

Achtertuin aanleggen

Graag willen we de bestrating laten aanleggen van 60 x 60 cm tegels 68 m3. In de hoek van de tuin willen we 2 bij 2 meter gras leggen dus hier omheen moet een bandje gelegd worden. Tot slot een plantenbak van 3 meter lang, 60 cm breed met betonblokken. Daarnaast 10 spotjes in de tegels. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.

Terras en pad achtertuin leggen

Het opnieuw leggen en ophogen 10cm terras van 5,4x4. 0 terras aan het huis ,vastleggen doormiddel van opsluitband 10 stuks terras is 21,6 m2 Het opnieuw leggen en ophogen 5 cm van het pad langs de schuur oppervlakte 10,8m2 Leveren van zand 3 kub en tegels ,optioneel verwijderen van bestrating ,hangt van prijs af,,bestaande tegels zijn grindtegels 60x40

Achtertuin tegelen

Betegelen van achtertuin met 60x60 tegels. +/- 45 vierkante meter op 30 maart in Wilnis. Tevens ophogen bestrating in Uithoorn > 100 vierkante meter. Graag een vierkante metee prijs. Gaat puur om het leggen, zand en tegels zijn aanwezig.

Bestrating leggen

In de voor- en achtertuin willen wij graag nieuwe tegels laten leggen. In de voortuin halen wij de oude tegels zelf weg, in de achtertuin dient de nieuwe bestrating over de oude geplaatst te worden. De oppervlakte is totaal 90 m2 en er zullen tegels van 50 bij 50 cm gebruikt moeten worden. Beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Sierbestrating leggen

Wij gaan in 2019 verhuizen naar de nieuwbouw met een kleine voortuin en gewone achtertuin. De voortuin is ongeveer 11,5 m2 en de achtertuin 45 m2. In beide tuinen willen we sierbestrating laten leggen. Bestrating mee aanbieden. Hoe de grond gaat worden opgeleverd, is nu nog niet bekend.

Bestrating leveren en leggen

Oude bestrating, 22 m2, stoeptegels weg halen. Gras afgraven en worteldoek + zand erin leggen. Vervolgens 45 m2 antraciet kleurige tegels leggen van 60 x 60 cm of 40 x 40 cm. Deze ook meenemen, alsmede het zand en worteldoek voor ongeveer 45 m2.

Bestrating in de achtertuin aan laten leggen

Wij hebben een andere woning gekocht per 1 juli. Daar ligt nu een prachtige tuin in, maar wij vinden dit teveel tuin, teveel beplanting. Wij willen op een rand aan zijkant na de gehele tuin betegeld hebben. De tuin is 70 m2 groot en wij denken aan keramische tegels.

Bestrating tuin

Het gaat om 75 m2 tuin waar nu nog gras ligt en waar we een simpele betontegel willen laten leggen.

Coniferen snoeien en afvoeren

In verband met het nieuw aanleggen van de bestrating door de gemeente moeten de coniferen weg. De coniferen staan naast de oprit, de wortels ervan drukken de stenen omhoog. Als alles klaar is willen we daarom de oprit opnieuw laten leggen. Voor nu moeten de coniferen afgezaagd worden. Graag zou ik de kosten ervan willen weten. Het gaat om 13 coniferen op rij, met een aardige hoogte. De coniferen moeten ook meegenomen worden. Goed bereikbaar.

Terras bestraten

Ik wil graag mijn bestrating laten doen door een stratenmaker met ervaring in het leggen van flagstones. Kunt u mij een opgave doen wat dit kost per m2. Het gaat om een terras van 20 m2.

Partners

Partners van Casius