Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hilversum of directe omgeving.

1673 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hilversum:

Tuintegels leggen

Wij willen graag onze achtertuin laten leggen met nieuwe tegels. De grote van onze tuin is ongeveer 54,31 m2. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en wat de totale kosten zijn voor tegels inclusief het leggen van de tegels. Oude tegels liggen er op dit moment en moeten weggehaald worden.

Bestraten tuin 22 m2

Aan de achterzijde van de tuin is een groot vlak vrijgekomen van 5,5 bij 4 meter, waarop uiteindelijk ook een blokhut van 4 bij 3 meter geplaatst wordt. De tuin loopt af naar het gangetje. Het deel waarop de blokhut komt moet horizontaal blijven. We denken aan waaltjes, die dan ook doorlopen onder de blokhut (die zijn daarbinnen in het zicht).

Achtertuin bestraten

Circa 60 m2 laten betegelen. terras en klein gedeelte achterin. Tegels nog niet in bezit. Graag advies betreft verdeling bestrating/gazon. Bedankt!. Huidige situatie van de tuin is dat er zand ligt en dus klaar is om te starten

Sierbestrating aanleggen

25 m2 sierbestrating, ontwerp bekend, en 35 meter afsluitband. 5duimers vreeswijk. Eventueel ook 12m2 met tegels van 60x60.

Bestrating deel tuin 120m2

Deel van de tuin is gras, deze willen wij laten bestratren. We willen ca 120 m2 laten bestraten (auto op parkeren) en hebben daar een ontwerp voor. Simpel ontwerp, met stoepstenen 40 x 40 cm afgewisseld met af en toe een klinkerbandje om het speels te maken. Te bestraten deel moet wel eerst flink worden opgehoogd, denk zelf dat dit over het gras heen zou kunnen. Is goed bereikbaar, ook voor shovel/kraan. want hoekhuis. Zou graag indicatie kosten hebben. kan zelf materialen bestellen zoals zand en stoeptegels.

oprit auto, terras en pad in de achtertuin

Terras van 21 M2 met keramische tegel aanleggen. Een stukje bij de voordeur en in de achtertuin een pad van het terras naar de nog aan te leggen oprit en parkeerplaats auto in totaal 28 M2 met waaltjes. Voor de oprit is het nodig de huidige band te vervangen. De totale M2 van de achtertuin tuin is 48M2 + 1M2 waaltjes bij de voordeur. Er liggen graszoden, op het terras ligt worteldoek en houten platen, dit zal dus iets moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De tegels en waaltjes heb ik nog niet uitgezocht, als u hier een goed aanbod voor heeft graag meenemen in de offerte.

Betegelen patiotuin

Nieuwe tegels leggen in mijn patiotuin. Oude afvoeren. Ca 4m2. Mijn wens is om hier Betontegels van 30 x 30 terug te zien. Het is ook de bedoeling dat dit wordt opgehoogd, naar mijn horen zijn hier verschillende opties voor te bedenken. Graag zie ik in de offerte de verschillende ophoog opties terug.

Sierbestrating leggen en oude bestrating verwijderen

Het laten leggen van tuintegels in de voortuin die zo ongeveer 18 m2 is. Er liggen nog oude tuintegels in. Deze tegels zou ik eventueel zelf weg kunnen halen. Ophoogzand is denk ik wel nodig.

Een composieten terras aanleggen

Ik zoek een hovenier die een composieten terras kan realiseren. Het gaat om een terras van 18 m2. Dit stuk moet eerst deels opgehoogd en geëgaliseerd worden. Waarschijnlijk moet het terras gerealiseerd worden met planken, maar wellicht kunnen dit ook tegels worden.

Balkon voorzien van vlonderplanken

Het betreft een balkon van ongeveer 2,62 x 3,70 meter. De huidige vloer bestaat uit gelijmde tegels. Deze kan blijven liggen. Aan de gevelzijde van de woning loopt een afwateringsgoot van ongeveer 9 cm breed en 3,8 cm diep. Deze wil ik graag weggewerkt hebben met de vlonderplanken zodat de vloer helemaal doorloopt.

Terras verhogen

Het gaat om het verhogen van een terras van ongeveer 12 x 4 meter met ongeveer 60 cm. Er hoeft niets verwijderd te worden. Het terrein in vlak en momenteel voorzien van grindstenen.

Terras aanleggen

Sierbestrating (terras) aanleggen in de achtertuin, circa 32 m2. Nu deels bedekt met klinkers en deels met planten/struiken. Tuin is goed toegankelijk, je kan er omheen lopen. Doorgang is 94 cm breed.

Tuin egaliseren en flagstones plaatsen

Het egaliseren en plaatsen van flagstones in een deel van de tuin. Wij hebben zelf een idee voor het ontwerp, dit komt uit op ongeveer 16 m2. Het gaat hier om 2 paden en een terras. De huidige bestrating is hier en daar verzakt en er lijken ook bakstenen uit de grond naar boven te komen, op een plek die we ook willen bestraten.

Klinkerbestrating opnieuw leggen

Het gaat om een bestaand garage pad met 7 duimers die opnieuw gelegd moeten worden. Tevens moet het pad ook worden opgehogen vanwege verzakkingen. Het mag in een gewoon recht verband geplaatst worden en de oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Tuin betegelen

Wij willen graag onze voor- en achtertuin gaan opknappen en zijn op zoek naar iemand die de bestrating voor ons kan realiseren. We hebben plattegronden gemaakt van ons idee/ontwerp (inclusief maten) maar deze kan ik niet doorsturen ivm het bestandtype (PDF). Bij een oriënterende zoektocht zijn we gevallen op tegels in groot wildverband. Het gaat om de voortuin (ongeveer: 4. 10 bij 5. 40m), 2 terrassen in de achtertuin (5. 00 bij 2. 40 en 5. 00 bij 3. 40) en optioneel om de carport (4. 80 bij 3. 00). Deze maten zijn niet exact, maar geven een goede indicatie. Kunt u wellicht een offerte opmaken voor de tegelwerkzaamheden en een indicatie geven op welke termijn u tijd zou hebben voor het verrichten van deze werkzaamheden? In de offerte zou het fijn zijn als er een prijs inzichtelijk is zonder en inclusief de carport, omdat we nog niet weten of we deze ook willen aanpakken. Wij zijn bereid om zo veel mogelijk zelf voor te bereiden en indien gewenst te helpen. Indien u meer informatie wenst horen wij het graag.

Aanleggen van verharde ondergrond voor een tuinhuisje

Verharde ondergrond maken met bijvoorbeeld grindtegels ten behoeve van een tuinhuisje. Maat terras: 3000 x 2100 mm.

Sierbestrating in waaierverband leggen

Graag vraag ik hierbij een offerte aan voor het laten bestraten van ongeveer 80 m2 terras in waaiersverband met ´vijfduimers´, met in het midden van het terras een bloemvorm. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk. Materialen leveren wij zelf aan. Graag een offerte met alleen manuren.

Oprit van grind aanleggen

Oprit voorzijde huis vernieuwen. Tegels verwijderen , grind nieuw aanleggen. Circa 50 m2

Klein terrassen leggen

Graag wil ik 2 terrassen laten aanleggen. Achterin de tuin betreft het een terras van 230 cm breed, 270 cm diep aan stenen van 10 x 10 x 8 cm. In plaats van banden leg ik er grasmatten tegenaan. De ruimte is uitgegraven en kan eventueel al vast zand ingelegd worden, niet geëgaliseerd. Het terras bij de openslaande deuren betreft een terras van 275 cm breed en 185 cm diep met betontegels van 20 x 30 x 5 cm, wat mogelijk nog licht hoger dient te komen tegen het huis aan, 5 cm, en licht afloopt. Ook dit is uitgegraven en ook hier kan zand gelegd worden. De stenen & tegels en zand zijn er al. Het is onduidelijk of bij het tweede terras opsluitbanden nodig zijn.

Tuin laten bestraten

Wij zijn op zoek naar een 'all in' pakket: - Tuintegels 60 x 60 x 4 cm antraciet; - Verwijderen/afvoeren oude tegels (ongeveer 50 m2); - Volledig opnieuw bestraten, hier en daar verzakt dus eventueel ook egaliseren; - Wij zitter eraan te denken om een afvoergoot voor water ter realiseren maar hier zouden wij graag wat advies over willen krijgen betreft de mogelijkheden.

Sierbestrating leggen

De achtertuin van ongeveer 30 - 35 m2 is goed bereikbaar. De oude tegels dienen of door de vakman of door ons zelf verwijderd te worden. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden en moeten er Waaltjes worden gelegd. In de tuin wil ik ook een perk laten aanleggen met opsluitbanden er omheen.

Oprijlaan bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor de arbeidskosten voor het bestraten van een oprijlaan van ongeveer 600 m2 met tweedehands betonklinkers.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Het betreft het leggen van bestrating in de achtertuin. Het zullen 2 delen zijn van totaal 40 m2. Daarnaast zal er een oprit bestaat moeten worden, dit is ook ongeveer 40 m2. Er ligt nu aarde wat afgegraven dient te worden en daarna opgevuld met zand. Wij willen de meest onderhoudsvriendelijke en goedkoopste oplossing aandragen, inclusief afwatering en dergelijk. Graag ontvangen wij een offerte voor alleen de aanleg, en een offerte voor de aanleg inclusief stenen.

Bestrating leggen in voortuin

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het bestraten van onze voortuin. Gaat in ieder geval om het deel van ongeveer 5 bij 5 meter, en 2 borders, met iets opstaande randen, en het overwegen van een zinkput met sleufrooster. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen zelf de tuin leeg halen en zo veel mogelijk voorbereiden, eventueel ook vast tegels aanschaffen. Bij voorkeur contact via de mail ivm slechte bereikbaarheid tijdens het werk.

Terrassen leggen

Huidige terras tegels uithalen en opnieuw leggen (30 m2) wildverband tegels (Chinees hardsteen). Nieuw terras leggen, 14 m2 met 60 x 60 cm tegels (waarschijnlijk een soort betontegel) met randen. Er moet waarschijnlijk geëgaliseerd worden. Er ligt wel zand maar of dit bruikbaar is weet ik niet. Mogelijk is er op termijn meer te doen.