Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor klinkers en terrastegels leggen:

Klinkers en terrastegels leggen

Leggen van 23 m2 klinkers en 18 m2 terrastegels, maat ongeveer 60 x 60 cm. Terrein egaliseren. Tegels en zand zijn nog niet aanwezig, maar kan ik eventueel vooraf bestellen en laten leveren. Ik zou graag eerst overleggen met u hoeveel er precies benodigd is. Tijdsbestek: ergens tussen nu en eind van het jaar. Mocht u ook graszoden willen/kunnen leggen, daar hebben we 43 m2 van. Benodigd. Ontwerpschets is aanwezig. Graag prijzen per m2
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkers en terrastegels leggen uit heel Nederland:

Terrastegels leggen

Circa 100 m2 terrastegels/klinkers leggen, op zandbed

Terras aanleggen in beton

Een terras van ongeveer 18 m2 aanleggen in beton met daarop 60 x 60 cm terrastegels en ongeveer 50 m2 stabilisee met getrommelde klinkers.

Renovatie van de tuin

Het betreft het verwijderen van 6 grote coniferen en het bewerken van de grond. Terrastegels (klinkers) verwijderen en opnieuw aanleggen met nieuwe tegels.

Terrastegels leggen in de hele achtertuin

Wij kunnen onze achtertuin van ongeveer 63 m² niet meer onderhouden en willen die daarom graag onderhoudsvrij laten maken. Nu is de tuin gedeeltelijk bestraat met klinkers en er ligt zwart zand of tuinaarde, gedeeltelijk beplant met struiken. We willen graag betonnen tegels van 60 x 60 cm. We willen nog geen bezoek gaan inplannen om de tuin te beoordelen. Eerst ontvangen wij graag uw prijsindicatie per mail.

Tuin egaliseren en bestraten

Aanleggen van ongeveer 100 m2 terras inclusief levering terrastegels en dubbele oprijlaan ongeveer 70 m2 bestraten met klinkers. De tuin moet ook ontruimd worden, er mogen wat boomstronken worden verwijdert en daarna zand levering en egaliseren. De klinkers mogen in de voortuin, de rest in de achtertuin. Het gaat om een vrijstaande woning. Het liefst 90 bij 90 cm, antraciet van natuursteen of keramisch. Liefst begin volgend jaar uitvoeren.

Terras met terrastegels aanleggen

Aanleggen terras van ong. 24m2 Er liggen nu klinkers, Deze gaan weg en we hadden graag terrastegels. Het terras is geheel overdekt en aan 3 kanten omringd. Afm: ong 4,90m x 4,60 m.

Terras van composiet planken aanleggen

Aanleggen terras van ongeveer 24 m2 . Er liggen nu klinkers, deze gaan weg. Optie A: met composiet planken. Optie B: met terrastegels. Het terras is geheel overdekt en aan 3 kanten omringd. Afmeting: ongeveer 4,90 x 4,60 meter. In de achtertuin, deze is via een paadje achterom te bereiken.

Bestrating en sierbestrating aanleggen, volgens bestek en tekening

Bestrating van een oprit, looppaden en terrassen rondom onze nieuwbouwwoning in Monster. De tuin wordt door onszelf van repack voorzien en op hoogte gebracht met zand. De materialen hebben wij zelf. Klinkers en keramische terrastegels van 75 x 75 cm. De tuin is in totaal 550 m2. De bestrating is een deel ervan, te zien in het ontwerp. Per mail zenden wij u het bestek toe en het ontwerp wat reeds voorhanden is. In ben overdag bereikbaar.

Tuin ophogen en bestrating en kunstgras aanleggen

Onze tuin graag deels ophogen, oude terrastegels verwijderen, terras bestraten, 25 m2, met klinkers, deel kunstgras, 20 m2.

Achtertuin en oprit bestraten

Oprit 60 m2: verwijderen huidige bestrating, 30 cm afgraven en storten van korrelmix, bestraten met klinkers 20x30x6 cm. Achtertuin 1e terras (17 m2): verwijderen huidige bestrating (klinkers), terras aanleggen met keramische tegels. Achtertuin 2e terras (6,25 m2): verwijderen gras, egaliseren, aanleggen terras met terrastegels. Aanleggen van pad van 1e terras naar 2e terras met gebakken steen 20x5 cm.