Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Heiloo of directe omgeving.

403 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heiloo:

Oprit plaatsen

Oprit bestraten ca 28 m2 ligt nu split op. Laat mij verder graag adviseren.

sierbestrating leggen

Het laten leggen van een terras met oude waaltjes. De waaltjes zijn reeds in ons bezit. Het gaat om 37,5 vierkante meter.

Sierbestrating achtertuin

Het laten leggen van keramische tegels in achtertuin, oppervlakte 49 vierkante meter. Er ligt zand. Tegels al aanwezig. De tuin is leeg dus er kan direct begonnen worden met leggen.

Sierbestrating leggen

Een oppervlakte van ongeveer 80 m2 waaronder een deel oprit is. momenteel liggen grind tegels, maar die ga ik verwijderen. Ongever 23m opsluitband moet gelegd worden. het gaat om geosteen geopiazza wildverband tegels https://www.mbi.nl/tuin/sierbestrating-2/geosteen/geopiazza/

Terras aanleggen

Afmetingen terras is 7,94 x 4,62 (breedte x diepte) waar een uitbouw van de woning van 3,00 x 1,80 (breedte x diepte) af gaat. Het bestaande terras is circa 25 cm hoger dan omliggende tuin en bestaat uit ouderwetse gewassen grindtegels. Er is nu voldoende ruimte om het nieuwe terras op (over) het bestaande terras aan te brengen. De hoogte van het bestaande terras tot onderkant houten dorpel/kozijn van de openslaande deuren is 5,5 cm, dorpel dikte is 3,5 cm.

Sierbestrating leggen

Het gaat om 2 oude looppaden die leiden naar de voordeur en de berging. Ik wil de oude siertegels er uit, en nieuwe er in. Er liggen nu 40x60 grindtegels. Deze graag meteen afvoeren. Mogelijk moet er met zand opgevuld worden en egaliseren. Dit moet vooraf even beoordeeld worden voordat de offerte gemaakt wordt.

Sierbestrating leggen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van 35 m2 sierbestrating in mijn achtertuin. Wellicht moet de tuin eerst nog opgehoogd/afgegraven/geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar.

Cowboy terras aanleggen

Houten terras met houten hek van ongeveer 80 cm hoog, paaltjes met een balk (sfeer: Amerikaans cowboy terras). Formaat terras ongeveer 3.40 x 9.20 meter. Graag advies over houtsoort, hardhout, rabat of wat dan ook.

Voortuin van nieuwe tegels voorzien

Nieuwe tegels voortuin laten leggen, deze is ongeveer 12 m2

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten met 2 cm dikke keramiek van 60 x 60 terrastegels die ik al nieuw besteld heb. Het betreft een terras en pad, bij elkaar circa 90 m2 terrastegels. Pad en terras vergt nauwelijks snijwerk.

Klinkers en terrastegels leggen

Leggen van 23 m2 klinkers en 18 m2 terrastegels, maat ongeveer 60 x 60 cm. Terrein egaliseren. Tegels en zand zijn nog niet aanwezig, maar kan ik eventueel vooraf bestellen en laten leveren. Ik zou graag eerst overleggen met u hoeveel er precies benodigd is. Tijdsbestek: ergens tussen nu en eind van het jaar. Mocht u ook graszoden willen/kunnen leggen, daar hebben we 43 m2 van. Benodigd. Ontwerpschets is aanwezig. Graag prijzen per m2

Sierbestrating leggen in voortuin, achtertuin en zijkant huis

Ongeveer 135 m2. Oude trottoir en grindtegels verwijderen, ongeveer 85 m2. Hier ligt al zand. Gras voor en achter verwijderen ongeveer 20 en 30 vierkante meter. Tegels/klinkers mogen van beton zijn in rood/roze kleur. Ik weet niet wat er allemaal is. Eventueel ruimte voor twee bloembakken achter en een in voortuin. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Opnieuw bestrating in tuin leggen

Laten leggen van tegels in de achtertuin, 50-60 m2. Mogen betontegels zijn, minimaal 40 bij 40 cm. Mogelijk kan een deel van de bestaande tegels worden herbruikt, maar hoeft nog niet worden meegenomen in de offerte. Ondergrond is zand. - stenen - Stan. Zand - leggen van de stenen

Tuintje bestraten met Broadway betontegels van Karwei

Graag onze tuin van 6 bij 5 meter betegelen met betontegels Broadway (60 x 60 cm van Karwei.)

Dakterras laten opknappen

Ik wil graag mijn dakterras opknappen. De oude 30 x 30 cm tegels haal ik zelf weg. Onder de 30 x 30 tegels ligt dakbedekking, er moet dus rekening gehouden worden met de plaatsing van rubbers waar de nieuwe 60 x 60 cm tegels op kunnen rusten. De totale oppervlakte is 12 m2. Graag zou ik het aanleggen aan jullie willen uitbesteden. Ik vroeg mij af hoeveel dat gaat kosten.

Tuin deels herbestraten

Ik wil een paadje naast het huis met klinkers laten bestraten van ongeveer 4 m2. Ook achter het huis dient een groot opnieuw bestraat te worden, deels met klinkers en deels met schelvis betontegels van 1 bij 1 meter. Er dienen een aantal grindtegels verwijderd te worden en de ondergrond geëgaliseerd.

Bestaande tuinbestrating vervangen door sierbestrating

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, 8 bij 6 meter ruim gerekend. Hier gaat nog een border vanaf, aan beide zijkanten is die 1 meter. De huidige bestrating moet verwijderd worden.

Nieuw terras aanleggen voor de schuur en overkapping

De oude bestrating dient verwijderd en afgevoerd te worden en daarvoor in plaats dient nieuw terras te worden aangelegd inclusief trottoir banden van 8 cm breed die als fundering dienen voor tuinhuis inclusief overkapping Totaal 6 meter bij 2.50 meter. Het oude tuinhuis wordt zelf afgevoerd. De nieuw tegels zijn 60x60. De oude zijn klinkers.

Bestrating opnieuw leggen

Ik wil onze oprit (gezamenlijk met de buren) laten herbestraten. Ook wil ik het terras en een looppad naar de schuur opnieuw laten bestraten. Het totale oppervlak zal ongeveer 140 vierkante meter bedragen. Huidige stenen in de oprit zijn vierkante tegels van 9 bij 9 cm en de overige bestrating bestaat uit klinkers. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Herstraten inrit/parkeerplaats

Herstraten inrit/parkeerplaats naast huis circa 24 m2. De klinkers zijn oude waaltjes, hergebruik van deze. Ik kan ze zelf eruit halen. Er moet wel circa 1 m3 zand bij in verband met vernieuwing straatwerk door gemeente.

Voortuin en achtertuin straten

Straten voor- en achtertuin. Totale oppervlakte ongeveer 40 m2. Oude tegels opnieuw gebruiken en ongeveer 8 m2 eventueel nieuwe tegels of klinkers. Laagje zand en aarde eruit en vers zand aanvullen.

Tuin bestraten

Na jaren gras te hebben gehad, willen wij, mede door de komst van een hond, een groot gedeelte van onze tuin van tegels voorzien. Ik schat ongeveer 40 m2 bestrating. Tegels en zand ook leveren.

80 m2 oprit bestraten

Oprit deels (80m2) opnieuw bestraten. Stenen aanwezig.Opsluitband verwijderen en ander opsluitband aanpassen.

tuin

Ongeveer 1 1/2 jr. geleden is er bij mij bedrijf geweest waarschijnlijk uit hypolitushoef harde werkers op een zaterdag (pinkster?) voor aanleg terras in heiloo op de harrelaers. ben helaas naam en adres kwijt. plse. wilt u zich melden ? overbuurman heeft nl. ook z,on klus

Straat ophogen voor appartementcomplex

Bij onze appartementen is de straat voor de deur verzakt, circa 5 m2. Een vraag of het mogelijk is voor deze reparatie een vrijblijvende offerte uit te brengen.