Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating oprit en voortuin:

Bestrating oprit en voortuin

Ik wil mijn oprit en voortuin laten bestraten. dit gaan om ongeveer 72.5m2. ik wil hier bkk antresiet klinkers in. in elleboogverband. het gaat om een nieuwbouwhuis in heerhugowaard. er moet een fundering onder komen en het zou voor de 3e week juni klaar moeten zijn.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating oprit en voortuin uit heel Nederland:

Vernieuwen oprit

Wij willen eventueel onze oprit naar de woning laten vernieuwen. Het gaat over totaal 104 m2. 1. Oprit ontdoen van oude bestrating, en afvoeren. 2. Zandbed aanvullen daar waar nodig 3. Leveren van 104 m2 stenen gebakken dikke klinkers 4. Leggen van nieuwe bestrating in visgraat. 5. Invegen en aantrillen nieuwe bestrating. 6. Opleveren en opruimen

Het leggen van een oprit en bestrating achtertuin 121m2

Betreft een oprit en achtertuin, hier moet een bestrating komen. De tegels hebben wij al aangeschaft, deze kunnen niet geknipt worden. Dus alles moet slijpwerk worden. Het gaat om 121 m2, de tegels zijn 60 plus comfort 20x30x6.

Offerte bestrating bij nieuwbouw

Mijn partner en ik hebben een nieuwbouwwoning aangekocht in Etten-Leur (de Streek). Naar verwachting wordt onze woning eind 2020/begin 2021 opgeleverd. Vanzelfsprekend dient onze tuin van de nodige bestrating te worden voorzien. Wij hebben al een globaal ontwerp voor onze toekomstige tuin opgesteld. In dit ontwerp gaat het om de volgende bestrating: ca. 75 m2 betontegels 20x30x6 cm (oprit en wandelpaden aan de voorzijde en zijkant van het huis) ca. 35 m2 keramische tegels 60x60x4 cm (sierbestrating voor een tweetal terrassen voorzien van harde voegen en dus geen zand). ca. 30 m2 grind in de voortuin. Daarin willen wij graag 2 a 3 verhoogde plantenbakken laten plaatsen die we vervolgens zelf van beplanting kunnen voorzien. Graag ontvangen wij een scherpe offerte voor de bestrating in onze tuin (excl. materiaalkosten).

Bestrating voorkant naast oprit

1. Gras verwijderen, bomen (ook die in de midden) behouden. 2. Bestrating met vergelijkbare tegels zoals op de oprit. Maat 20*30*6 cm, kleur antraciet. Oppervlakken ca. 31m2. 3. Kleine schade herstellen van bestaande bestrating van oprit. Er is een putje daaronder.

Bestraten oprit

Bestraten oprit. Ongeveer 24 m2. Opsluitband aanwezig. Zorgen zelf voor ophoogzand. De huidige bestrating gaan wij zelf weghalen, het is dan de bedoeling dat dit opnieuw bestraat wordt met nieuwe tegels. Deze zijn wij nog aan het uitzoeken.

Herbestraten oprit / nieuw bestraten voortuin

Graag indicatie van het herbestraten van de oprit evenals de voortuin. Om dit te realiseren moet ook u de boom verwijderen, de huidige bestrating verwijderen, ophogen en egaliseren. Tegels zoeken wij zelf uit, gaat om ongeveer 43m2.

Oprit op camping aanleggen

Wij zijn bezig een sta caravan te kopen. Daar moet een oprit komen van 7 bij 3 er zit nu gras in. Ik zoek dus een stratenmaker die 21 m2 aan bestrating kan aanleggen.

Oprit leggen

Oprit 65m2 leggen. Pad 30m2 bestrating. Nieuwbouw in Eindhoven.

herbestraten van oprit

Ik wil graag de oprit voor auto's opnieuw laten bestraten. Huidige bestrating moet er eerst worden uitgehaald. De afmeting van de totale oprit is circa 177 m2. Eventueel opnieuw bestraten met oude stenen. Hangt van de kosten af. De oprit is goed bereikbaar.

Sierbestrating leggen

Sierbestrating rondom de vrijstaande nieuwbouw woning. Op de oprit ligt momenteel al een gebroken puin onderlaag en er is ook al een zandbed voor de overige bestrating (wat nog een beetje opgehoogd moet worden). Totale oppervlakte sierbestrating (60 x 60 x 5 zwart grijs beton terrastegel) = 128 m2

Partners

Partners van Casius