Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Heerhugowaard of directe omgeving.

919 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heerhugowaard:

sierbestrating aanleggen

oude bestrating verwijderen en nieuw aanleggen aantal m2 geschat 25

Bestrating oprit en voortuin

Ik wil mijn oprit en voortuin laten bestraten. dit gaan om ongeveer 72.5m2. ik wil hier bkk antresiet klinkers in. in elleboogverband. het gaat om een nieuwbouwhuis in heerhugowaard. er moet een fundering onder komen en het zou voor de 3e week juni klaar moeten zijn.

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. De breedte is 90 cm en de hoogte is 200 cm. De douchecabine is aangeschaft bij Praxis, foto's van de site zijn toegevoegd. Verwijderen en afvoeren oud materiaal graag optioneel.

douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. De breedte is 90 cm en de hoogte is 200 cm. De douchecabine is aangeschaft bij Praxis, foto's van de site zijn toegevoegd. Verwijderen en afvoeren oud materiaal graag optioneel.

oprit asfalteren

Het gaat om een oprit van ongeveer 12 m2 aan de voor zijde van de woning en de kans is groot dat de buren mee willen doen het gaat dan om misschien 5 woningen. De huidige klinkers graag verwijderen en afvoeren.

Wildverband in achtertuin

Graag laat ik de achtertuin bijstraten, met 12 m2 uitbreiden. Dit wil ik in wildverband met tegels van de parkeerplaats. Er ligt nu zand, maar ik weet niet of dit genoeg is. Verder laat ik graag de parkeergedeelte achter de poort (20 m2) opnieuw bestraten met vierkante betontegels. Of ik de huidige tegels weg wil laten halen ligt aan prijs. Er moeten nieuwe tegels worden besteld, ik kan dit zelf, maar kan ook door u geregeld worden.

Voortuin en achtertuin betegelen

Voortuin is 20 vierkante meter en achtertuin is 24 vierkante meter. Hier moeten tegels van 60x60 in komen. Er liggen nu kleine stenen van 10x10 cm in en links en rechts planten. Dit moet er allemaal uit. Graag een offerte wat het kost als wij het kaal opleveren of als jullie de boel leeghalen. Tegels kunnen we zelf aanleveren. Ook graag vermelden vanaf wanneer jullie kunnen beginnen. Klus is in Heerhugowaard

Bestrating voor terras en parkeerplekken

Het gaat om circa 160 m2 bestrating, onderverdeeld in klinkers voor de oprit en parkeerplaatsen en 60 x 60 tegels ter behoeve van een zonterras en een pad tussen de oprit en het terras.

Betonnen bestrating leggen

Het gaat om het leveren en leggen van betonstenen van circa 40 x 60 cm of iets in die richting waarvan 27/30 m2 geschikt voor een oprit en circa 30 m2 gewone bestrating. Er zit nu aarde wat moet worden afgegraven denk ik en zand wil ik ook laten leveren.

Tuin bestraten met tuintegels

Het gaat om het aanleggen van 150-200 tegels in de tuin voor een oppervlak van 40-50 m2. Het gaat om de achtertuin waar ik een achterom voor heb.

Bestrating aanleggen

Graag willen wij bestrating in de tuin. Afgraven en ophogen is al gebeurd. Dus alleen egaliseren en leggen. Gaat om ongeveer 35 m2. Tegels zijn al besteld (60 x 60 cm).

Voortuin van tegelverharding voorzien

Laten leggen van tegelverharding voortuin.

Tuinbestrating aan laten brengen

Tuin is al 10 cm diep afgegraven. Alleen de berg tuinaarde verwijderen en betegelen. Voor iets specifiekere uitleg schuw niet mij te bellen.

Betontegels leggen

Uitvlakken en neerleggen van een betontegel 60 x 60 cm of 40 x 60 cm. De totale oppervlakte bedraagt 46 m2. Ligt al een zandbed, deze is vorig jaar aangetrild en zal nu dan ook wel goed ingeklonken zijn ?

Terrassen leggen

In de achtertuin dient er ongeveer 52 m2 klinkers verwijderd te worden. Hierna zal het zandbed geoptimaliseerd moeten worden en grote tegels van 60 bij 60 cm geplaatst. De tuin is goed bereikbaar.

Ophogen van het terras

Ons terras van 9 x 4 meter dient te worden hersteld. Dit moet opgehoogd worden.

Nieuwe bestrating leggen

In de tuin opnieuw bestraten Ongeveer 55m2 Er liggen nu nog oude tegels in, deze kan ik er zelf uithalen. Evt afwatering? Grote tegels

Tuinbestrating voor en achter

De voortuin van 16 m2 en de achtertuin van 37 m2 wil ik graag opnieuw laten bestraten. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten de tuinen opgehoogd worden en nieuwe bestrating geplaatst. De voortuin is aan de straatkant en de achtertuin is te bereiken via een steeg. De nieuwe bestrating zullen wij regelen, het zand dient door de vakman gedaan te worden.

Stukje van de voortuin betegelen

Wij zijn onze woning verkoopklaar aan het maken. We willen ook het aanzicht aan de voorzijde netjes maken door een stukje bestrating te laten vernieuwen. Het gaat om 493 x 268 cm. We zullen zelf de bestaande tegels en het split verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij er zand en grijze tegels van 30 x 30 cm laten leggen, zodat het één geheel wordt met de rest van de bestrating. We ontvangen graag uw offerte.

Sierbestrating leggen

De tuin afmeting 15 m2 momenteel ligt zand onze voorkeur is voor de steen wildverband antraciet per m2 €17.95

Bestrating in de voortuin vervangen

Wij hebben een voortuin van ongeveer 40 m² die al 20 jaar bestraat is met kleine stenen in waalformaat. De ondergrond is wat verzakt. We parkeren hier onze auto en daarom wil ik advies krijgen over de beste aanpak. Mijn voorkeur gaat uit naar grote tegels van 60 x 60 x 6 cm, in combinatie met de bestaande steentjes. Er moet dan wel gezorgd worden voor een stabiele ondergrond die ook enigszins moet worden opgehoogd. Een andere optie is om de gehele voortuin te bestraten met H-profielstenen met facet in de kleur antraciet, halve steentjes en opsluitbanden. Aan beide lange zijdes wil ik betonstapelblokken in 2 lagen. Er wordt bij de woning een 3,4 meter lange fietsenberging geplaatst, dus daar zijn minder betonstapelblokken nodig. Ik wil de klus hier graag even laten beoordelen en mij goed laten adviseren. Ik hoor van diverse kanten dat grote tegels niet geschikt zijn voor mijn oprit, maar bespreek dit graag met de vakman. Ik ontvang graag uw advies en offerte voor beide opties.

Oprit bestraten

De betonklinkers bij de oprit dienen te worden verwijderd en hierna zullen er betontegels van 60 bij 60 cm gelegd moeten worden. De totale oppervlakte is 102 m2.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

De parkeerplaats van 3 bij 5 meter dient opnieuw bestraat te worden en eventueel opgehoogd. Daarnaast is er nog een klein stukje tuin waar wij sierbestrating willen laten leggen. Dit gaat op een stuk van 5 meter bij 80 cm. De tegels moeten hiervoor worden aangeschaft, ophogen is hier niet nodig.

Oprit maken met abbeystones

Het gaat om het aanleggen van een oprit en gangpad, langs de garage, met als fundering voor de oprit menggranulaat, gemalen puin. Hiervoor zal er eerst ongeveer 25 cm schone grond afgegraven moeten worden. Daarna dient de oprit van ongeveer 80 m2 betegeld te worden met abbeystones.

Plaatsje aanleggen in de achtertuin

In mijn achtertuin wil ik graag een terras van ongeveer 3 x 5 meter aanbrengen. Ondergrond bestaat al gedeeltelijk uit normale straattegels, die nu als ondergrond voor een af te breken schuur (doe ik zelf) bestaan. De andere helft bestaat uit een met puin en aarde dichtgestorte vijver. Dat gedeelte is nog niet geëgaliseerd. Gewenste tegelmaat is 60 x 60 cm, maar kan in overleg aangepast worden.