Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Heemstede of directe omgeving.

625 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, houten vlonder op dakterras aanleggen, opnieuw bestraten van de achtertuin, tuintegels kopen en leggen, achtertuin betegelen, tuinpaden aanleggen, composiet vloer en hekwerk voor balkon plaatsen, sierbestrating leggen, oprit + pad aanleggen (75 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heemstede:

Herbestraten 270 m2 parkeerplaats

Ik wil graag een parkeerplaats van 270 m2 laten herbestraten. Ik wil graag nieuwe klinkers hebben en de huidige vervangen hebben.

Aanleggen van een Terras

Wij willen een terras aan laten leggen aan de achter en zijkant van het huis. Totale oppervlakte ongeveer 55m2.

Sierbestrating voor en achtertuin

Het bestraten van de voor/achtertuin. Voortuin betreft ongeveer 34,2 m2 en de achtertuin: 23,4. Achtertuin ligt zand. Voortuin nog niet. Er hoeft niks te worden verwijderd.

Tuin betegelen

Een deel van de tuin moet betegeld worden. Nu ligt er aarde. Liefst betegeld met beton tegels gecombineerd met klinkers. ongeveer 30 m2. wil ik laten betegelen. Graag zou ik het fijn vinden als er iemand langs komt om met mij de situatie te bekijken.

Terras aanleggen en een pad maken

Het leggen van een terras in de achtertuin met betontegels en in de voortuin pad naar de voordeur en langs de voorgevel. Achtertuinterras is ca. 14m2 en pad voorzijde en langs de voorgevel is ca. 6m2. Materiaal naar achtertuin moet door de woning.

Bestrating, grind en vlonders

Graag wil ik achtertuin 7,50 m x 12,50 m vlonders, tegels en grind laten leggen. In de voortuin 2 x 7m en 2x12m enkel grind laten leggen

Bestrating voortuin

Het leggen van waaltjes in voortuin. 15m2 Oude waaltjes voor hergebruik aanwezig.

Keramische tegels leggen in tuin

Bestaande bestrating verwijderen en keramische tegels (60x60x2 cm) aanbrengen. Ruim 25 m2. Incl afvoer van huidige bestrating en levering van overige materialen.

Dakterras aanleggen

We zouden op het dak van onze uitbouw een dakterras willen. Het dak is beloopbaar en er is al een deur naar het dakterras aanwezig. Wat er moet gebeuren is hekwerk en vlonders plaatsen. Oppervlakte dakterras is tussen de 12 en 15 m2, met 10 of 11 meter hekwerk.

Dakterras betegelen met terrastegels

Ik wil graag tegels laten leggen op mijn dakterras, het gaat om ongeveer 25-30 m2. Mijn voorkeur gaat uit naar een beton-look tegel. Graag offerte via e-mail.

Onderhoudsvrije tuin realiseren

We hebben een nieuwbouwhuis met tuin aan het water. We willen graag een onderhoudsvrije tuin realiseren. We willen een composiet terras van goede kwaliteit met een overhangende steiger van 1 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 55 m2. In verband met hoogteverschil, zal er een trap geplaatst moeten worden van 2 treden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Sierbestrating aanleggen tuin

Het leggen van een terras 60 m2 De tegels zijn de geoardesia alivo lazise, deze worden halverwege september geleverd, daarna wil ik ze ook snel gelegd hebben. De kanten zijn gedaan, zand erbij en straten!

Sierbestrating leggen achtertuin

Ik wil het terras uitbreiden in de achtertuin en bestrating onder afdak. Ik ontvang graag een offerte op maat.

Opnieuw betegelen van dakterras

Het vervangen van 85 terrastegels, 60 x 60 cm, op het balkon van mijn appartement op de 6e verdieping. De oude tegels moeten worden afgevoerd en de nieuwe tegels geleverd en geplaatst.

Stukje tuin bij terras trekken

Het betreft een stukje tuin van circa 4 m2 waar een oude stronk van een Rododendron staat. Deze moet worden weggehaald en gereed gemaakt voor bestraten en vervolgens bestraten met tegels van 60 x 60 cm. De tegels zijn aanwezig, komen uit ander deel van tuin. Daarnaast optioneel oprit bekijken waar deel licht is verzakt vanwege openhalen 1,5 jaar geleden ten behoeve van een reparatie aan de waterleiding.

Dakterras betegelen

Graag offerte voor het betegelen van ons dakterras van ongeveer 23 m2 met betontegels 40x40 of 50x50 op tegeldragers, het verwijderen en afvoeren van huidige tegels.

Voortuin en oprit bestraten

Tegels zijn aanwezig. Is een wildverband. Momenteel liggen er kiezels. 40m2

Oprit aanleggen

Ik wil graag mijn oprit met tegels bestraten. De tegels zijn 40 bij 80 cm. De oprit is ongeveer 20 m2. Het gaat om betontegels.

Terras leggen

De oude tegels van het terras in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna Zal er eventueel opgehoogd moeten worden en het terras bestraat met 50 bij 50 cm betontegels. De oppervlakte is 22 m2 en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Oprit en achtertuin bestraten

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen om de oprit en de achtertuin te bestraten. In de achtertuin liggen nu stenen en de oprit bestaat uit grind. Dit moet worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten e tegels gelegd worden die al klaar staan. Het zand voor het ophogen dient door de vakman te worden geleverd. De oprit is 30 m2 en de achtertuin 50 m2.

Sierbestrating leggen

De achtertuin is ongeveer 40 m2 groot. Hiervan zou ik graag 75 % willen laten betegelen en de rest zal plantenbakken moeten gaan worden. De grote grijze grindtegels die nu in de tuin liggen, dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via een brandgang.

Tuin ophogen en sierbestrating uitbreiden

De klus betreft het ophogen van de tuin en het uitbreiding van sierbestrating. Afmeting van de tuin is 40 m2. Tuin is goed toegankelijk.

Flagstones terras aanleggen

Graag wil ik een offerte voor het leggen van 51 m2 terras met Flagstones brasil yellow XL op een verharde ondergrond van mortel/beton en gevoegd met Ardex GK. De achtertuin is via de woning, dubbele schuifpui, te bereiken. De tuin is al leeg gehaald en de vakman kan zo starten.

Houten terras aanleggen

Ik wil een 55 m2 houten terras op harde ondergrond aanleggen. Ik heb een achterom.

Padoek aanleggen in terras

Ik wil een padoek laten aanleggen in mijn tuin. Het gaat om een oppervlak van 55 m2. Ik heb een achterom.