Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Heemstede of directe omgeving.

614 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit bestraten met klinkers, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, composiet ondergrond aanbrengen in horeca onderneming, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten, sierberstrating leggen, sierbestrating leggen, sierbestrating aanleggen, dakterras realiseren op een plat dak, terrastegels opnieuw leggen, betontegels voor glazen kas, bestrating voor- en achtertuin, bestaande bestrating herbestraten, bestrating verwijderen en afvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heemstede:

Onderhoudsvrije tuin realiseren

We hebben een nieuwbouwhuis met tuin aan het water. We willen graag een onderhoudsvrije tuin realiseren. We willen een composiet terras van goede kwaliteit met een overhangende steiger van 1 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 55 m2. In verband met hoogteverschil, zal er een trap geplaatst moeten worden van 2 treden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Sierbestrating aanleggen tuin

Het leggen van een terras 60 m2 De tegels zijn de geoardesia alivo lazise, deze worden halverwege september geleverd, daarna wil ik ze ook snel gelegd hebben. De kanten zijn gedaan, zand erbij en straten!

Sierbestrating leggen achtertuin

Ik wil het terras uitbreiden in de achtertuin en bestrating onder afdak. Ik ontvang graag een offerte op maat.

Opnieuw betegelen van dakterras

Het vervangen van 85 terrastegels, 60 x 60 cm, op het balkon van mijn appartement op de 6e verdieping. De oude tegels moeten worden afgevoerd en de nieuwe tegels geleverd en geplaatst.

Stukje tuin bij terras trekken

Het betreft een stukje tuin van circa 4 m2 waar een oude stronk van een Rododendron staat. Deze moet worden weggehaald en gereed gemaakt voor bestraten en vervolgens bestraten met tegels van 60 x 60 cm. De tegels zijn aanwezig, komen uit ander deel van tuin. Daarnaast optioneel oprit bekijken waar deel licht is verzakt vanwege openhalen 1,5 jaar geleden ten behoeve van een reparatie aan de waterleiding.

Dakterras betegelen

Graag offerte voor het betegelen van ons dakterras van ongeveer 23 m2 met betontegels 40x40 of 50x50 op tegeldragers, het verwijderen en afvoeren van huidige tegels.

Voortuin en oprit bestraten

Tegels zijn aanwezig. Is een wildverband. Momenteel liggen er kiezels. 40m2

Oprit aanleggen

Ik wil graag mijn oprit met tegels bestraten. De tegels zijn 40 bij 80 cm. De oprit is ongeveer 20 m2. Het gaat om betontegels.

Terras leggen

De oude tegels van het terras in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna Zal er eventueel opgehoogd moeten worden en het terras bestraat met 50 bij 50 cm betontegels. De oppervlakte is 22 m2 en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Oprit en achtertuin bestraten

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen om de oprit en de achtertuin te bestraten. In de achtertuin liggen nu stenen en de oprit bestaat uit grind. Dit moet worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten e tegels gelegd worden die al klaar staan. Het zand voor het ophogen dient door de vakman te worden geleverd. De oprit is 30 m2 en de achtertuin 50 m2.

Sierbestrating leggen

De achtertuin is ongeveer 40 m2 groot. Hiervan zou ik graag 75 % willen laten betegelen en de rest zal plantenbakken moeten gaan worden. De grote grijze grindtegels die nu in de tuin liggen, dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via een brandgang.

Tuin ophogen en sierbestrating uitbreiden

De klus betreft het ophogen van de tuin en het uitbreiding van sierbestrating. Afmeting van de tuin is 40 m2. Tuin is goed toegankelijk.

Flagstones terras aanleggen

Graag wil ik een offerte voor het leggen van 51 m2 terras met Flagstones brasil yellow XL op een verharde ondergrond van mortel/beton en gevoegd met Ardex GK. De achtertuin is via de woning, dubbele schuifpui, te bereiken. De tuin is al leeg gehaald en de vakman kan zo starten.

Houten terras aanleggen

Ik wil een 55 m2 houten terras op harde ondergrond aanleggen. Ik heb een achterom.

Padoek aanleggen in terras

Ik wil een padoek laten aanleggen in mijn tuin. Het gaat om een oppervlak van 55 m2. Ik heb een achterom.

Voortuin bestraten

Bestraten van de voortuin/inrit. Het is circa 65 m2. Ligt voor een deel aarde en bestrating op.

Terrassen en pad betegelen

Sierbestrating leggen in de achtertuin. Het gaat om 2 terrassen en een pad. Er liggen nu tegels in. Deze graag verwijderen en afvoeren. Het ene terras is 8 x 2,5 meter en het andere terras 6 x 2,5 meter.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating in de voortuin, waaltjes 10 m2. Het patroon en de kleur is nog vast te stellen, er is wel een idee. Er zullen ook wat keien in de 3 strepen geplaatst te worden. De voortuin is groter dan de 10 m2. Op dit moment ligt er gewon aarde in de tuin.

Oprit en voortuin bestraten

Voor ons nieuwbouwhuis in Heemstede willen wij onze oprit en voortuin laten bestraten. Het gaat in het totaal om ongeveer 28 m2.

Bestrating vernieuwen in de achtertuin

Wij hebben een achtertuin met wat hoogteverschil, die is gelegen aan het water. We willen daar de huidige bestrating van kleine klinkers en koppelsteentjes laten vervangen en daar tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 38 m². Het hoogteverschil willen we laten opvangen met bijvoorbeeld L-elementen. Ook willen we een trapje laten maken. De tuin is via onze garage bereikbaar. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen. We willen de klus in de 2e helft van september laten uitvoeren.

Terras van siertegels maken

Ik wil graag een prijsopgave voor het leggen van siertegels van 60 bij 60 centimeter in de achtertuin. Plus het iets verhoogde terras met siertegels maken. De tuin is 70 m2. Op een paar m2 na moet alles betegeld worden. De tegels voor het terras zijn al binnen. De andere bestel ik binnenkort. De tuin is al een heel eind leeggehaald. De tuin is goed bereikbaar.

Terras aanleggen met sierbestrating

Het terras is 1.80 bij 2.95 meter breed, er ligt al voor 10 zakken met ophoogzand in en we willen Waaltjes laten leggen die aansluiten bij de rest van de bestaande bestrating in de tuin. We hebben uitgerekend dat we 550 tot 600 Waaltjes nodig zullen hebben. Wellicht ook leuk om 6 grijze tegels van 30 bij 30 of 40 bij 40 er tussen te leggen.

Terras en stepstones in gazon leggen

Wij zouden graag een terras van 5 x 5 meter aan willen leggen met een combinatie van 60 x 60 cm tegels en getrommelde waaltjes. Dit terras moet aansluiten op door jullie te leggen paadje van 1 meter breed en 5 meter lang, ook combi van tegels en waaltjes, naast het terras. Dit pad gaat uiteindelijk over in stepstones in het gazon en deze stepstones moeten een afstand van circa 13 meter afleggen tot het terras aan het huis. Waar het terras moet komen is nu gazon, waar het paadje moet komen is deels een zandbed. Zie tevens schets en voorbeeld foto's

Tuinen bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin volledig, en de voortuin, gedeeltelijk, opnieuw bestraten. Er liggen nu stenen in, dit ligt er een jaar of 16 in. Aan de voorzijde is er een deel verzakt. Ik wil dit graag met dezelfde stenen laten betegelen. Het gaat om ongeveer 23 m2. Aan de achterzijde liggen stenen en tegels, de tegels moeten weg en dit moet worden opgevuld met stenen. De achtertuin zal ongeveer 50 m2 zijn. Ik maak graag een afspraak om de opdracht door te spreken. Zou u me kunnen terugbellen?

Terras bestraten met tegels

Ik heb tegels besteld en zoek een goede stratenmaker. Mijn terras is ongeveer 3.60 x 6.60 meter. Afvoeren van oude tegels en wat zand.