Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor pad herstraten:

Pad herstraten

Ik zoek iemand voor het herstraten van 5 vierkante meter . Pad is ingezakt en ik moet eroverheen met een scootmobiel.
Onze klant uit Halfweg (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pad herstraten uit heel Nederland:

Voortuin en Achtertuin herstraten

Ik wil graag mijn voor en achtertuin herbestraten. Ik heb hiervoor een duidelijk plan. Voortuin: 25 m2 Het bestaande pad, herstraten, klinkers omkeren, Naast het pad verhoogde banden en herstraten met tegels uit achtertuin. Er moet nog ongeveer 1 tot 2 m2 grond worden afgevoerd. Zand en banden moeten nog besteld worden. Achtertuin: 43 m2 Nieuwe betontegels (38 m2) en een deel bij de schuur herstraten met oude tegels. Zand moet nog worden besteld.

Herstraten garagepad

Het garage pad meet 16,5 x 3. 4 mtr. Ligt nu met straattegels rood en zwart in visgraat verband. Moet herbestraat worden met dezelfde stenen en een beetje opgevuld met zand.

Garage pad bestraten

Garage pad moet aangelegd worden op momenteel grind ondergrond. Het betreft 25 m2. Geen kantbanden aanwezig. Grind ligt momenteel te hoog. Daarnaast zou ik nog een aparte voor het herstraten toegang pad willen hebben van circa 7 m2. Eventueel moet er nog zand bijgeleverd worden. Ik zou graag een all in prijzen willen ontvangen en een datum waarop de werkzaamheden eventueel uitgevoerd zouden kunnen worden.

Elektra laten aanleggen naar tuinhuisje

Ik wil vanuit het woonhuis nieuwe bekabeling laten leggen naar het tuinhuisje met een aftakking voor een buiten stopcontact aan de buitenmuur (zit onder balkon). Hettuinhuisje is reeds bekabeld, deze hoeft alleen met een nieuwe grondkabel aangesloten te worden. De geschatte lengte van de nieuwe grondkabel is 25 meter. De kabel komt onder het pad (waalformaat) te liggen en herstraten doe ik zelf.

Pad ophogen en herstraten

Ik heb een pad van circa 4 x 1 meter met bestaande bestrating. Circa 1 á 2 cm ophogen en herbestraten. Er is ophoogzand beschikbaar.

Bestrating opknappen en nieuw terras aanleggen

Wij wonen in een bungalow, gebouwd op een souterrain. Er is een schuin aflopend pad naar de woning, dat ik wil laten herstraten, zodat er met een rolstoel goed op gereden kan worden. Het verval is groot, bijna 100 cm. Verder wil ik bij de woning een stuk van 10 meter lang en 80 cm breed laten herbestraten met dezelfde klinkers die er al liggen. In een voormalige boomgaard bij het huis wil ik een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 10 x 10 met met betonklinkers. De betonklinkers hebben we al. Die plek moet worden afgegraven, voorzien worden van zand en ook opsluitbanden rondom. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Dat kan vóór 21 september of na 16 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Oprit, paadjes en een terras bestraten

1. pad naar garage: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 40 m² Leveren en aanbrengen zand 40 m² Leveren en aanbrengen betontegel 100 x 100 x 8 cm, kleur zwart 20 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 20 m² Leveren en aanbrengen banden kleur zwart t.b.v. opstap bij voordeur post 1,00 2. pad voor huis: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 9 m² Leveren en aanbrengen zand 9 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 9 m² 3. pad naar poort: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 8 m² Leveren en aanbrengen zand 8 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 8 m² 4. Terras uitbreiden van 3 x 5 naar 5 x 5 en herstraten.

Terras herstraten

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. Er liggen nu gekleurde klinkers, maar in een gedeelte van het terras overheerst een kleur en dat vind ik niet mooi. Het terras is via de garage te bereiken. Aan de achterzijde van de tuin, naar de garage, loopt het pad schuin af. Misschien dat hier een trap van gemaakt kan worden. De afmeting van het terras ligt tussen de 10 en 15 m2.

Terras verhogen en herstraten

Er dient ongeveer 20 m2 opnieuw bestraat te worden en verhoogd met gebruik van de oude tegels. Er moet een aantal nieuwe tegels bijkomen. Het pad heeft diverse hoogteverschillen. Aan de zijkant van het terras moet het hoogteverschil met de buren opgelost worden, waarop vervolgens 2 houten schuttingsdelen geplaatst moeten worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Pad herstraten langs een bedrijfspand

Het betreft een pad van betonklinkers van circa 50 meter lang en circa 4 meter breed (tussen de fabriek en een hekwerk in). Het pad is verzakt, de klinkers eruit halen, zand erbij, goed aftrillen en weer herstraten. De ruimte is zeer toegankelijk.