Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Halfweg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Halfweg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Halfweg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Halfweg of directe omgeving.

62 klanten uit Halfweg bevelen een bij Casius in Halfweg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Halfweg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Halfweg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Halfweg:

Nieuwe tegels leggen

Wij willen graag nieuwe tegels laten leggen in onze tuin, het gaat om ongeveer 48 m2. Op dit moment liggen er al stenen. Deze mogen weggehaald worden en afgevoerd worden, misschien is egaliseren ook nodig, weet ik niet zeker .

Pad herstraten

Ik zoek iemand voor het herstraten van 5 vierkante meter . Pad is ingezakt en ik moet eroverheen met een scootmobiel.

Composiet vloer realiseren in tuinkamer en pad naar schuur

We hebben een tuinkamer en willen deze vloer graag voorzien van composiet. De bestaande vloer zijn nu tegels. Hier kan op gelegd worden. Oppervlakte is 18 m2 Daarnaast willen wij dit composiet buiten laten door lopen naar de schuur. Dit zal eerst moeten worden opgehoogd worden en is ongeveer 6 m2.

Voortuin ophogen en herstraten

De voortuin van deze jaren '30 woning is op verschillende plekken ingezakt. Dit zal opgevuld moeten worden met zand en gelijk gemaakt moeten worden. Het is 10 m2 aan Walen en 6 m2 met betontegels. De oude Walen moeten hergebruikt worden. Ongeveer 5 m2 is aanwezig. De overige 5 m2 zal aangevuld moeten worden met nieuwe Walen. Het gedeelte van 6 m2 zal bestraat moeten worden met antraciet betontegels á 60 x 60 cm tegels. Kunt u de tegels mee aanbieden?

het verwijderen van een stuk oude ...

het verwijderen van een stuk oude bestrating (3,5 m2 ) het egaliseren en het leggen van een steltonplaat ten behoeve van de bouw van een gasflessen opslag.