Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor offerte bestrating kleine voortuin:

Offerte bestrating kleine voortuin

Graag zou ik vrijblijvend een offerte ontvangen voor mijn kleine voortuin. Het pad naar de voordeur is 5,5 meter ( 1 meter breed) zou ik graag met grote betontegels en grind bestraat willen hebben. Daarnaast zou ik ook nog een klein stukje (ong: 2 meter x 3 meter) betegeld willen hebben met grote betontegels waar het zand nu al ligt. Het grind dat er nu ligt mag blijven liggen, net als de struik en de boom. Wat is jullie prijs voor het bestraten hiervan en wanneer hebben jullie plaats in de agenda. De tegels kunnen eventueel a.s. maandag al geleverd worden maar later is ook mogelijk. Er zijn meer foto's beschikbaar. Hartelijk dank.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte bestrating kleine voortuin uit heel Nederland:

voortuin bestraten

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Bestrating voor- en achtertuin

1) Voortuin 8,5m2 opnieuw bestraten met 10x10x6cm stenen. Geen speciaal patroon van toepassing. Ophoging ca. 3 cm nodig. 2) Achtertuin ca. 34m2 opnieuw bestraten met nieuwe stenen in wildverband varrierend van 20x30 tot 40x60, allen 6 cm dik. Huidige stenen (10x10x6) verwijderen en deels hergebruiken in voortuin. Ophoging ca. 3 cm nodig. Algemeen: nieuwe stenen (achtertuin) en zand (voor en achter) worden aangeleverd. Overgebleven zand en stenen afvoeren.

Voortuin aanpassen

Aanpassen tuin er liggen nu kiezels dat moeten houtvlonders worden en betontegels 80x80. Hardhout 20cm van 3m. Graag een offerte voor deze werkzaamheden 1 Geel bestaande bestrating blijft zo 2 roze 80x80 betontegel 3 paars hardhout vlonderplank 20cm van 3m 4 blauw staande bordes 5 beplanting blijft ook staan aan de zijkant. het gaat alleen om de 80x80 tegels en vlonderdelen deel 1 2m x 3.20m deel 2 1.20x1.80

Bestrating voortuin

ik wil graag mooie stenen aan de voortuin, zijkant staat een olijfboompje en wat bloemen, die willen we graag zo laten en misschien zelfs uitbreiden. Er liggen nu ongeveer 300 stenen, verschillende soorten en kleuren. Willen graag een geheel. De stenen die er nu liggen zijn 30 x 30 cm.

Bestrating van voortuin en verwijderen tegels en grind

Het gaat om de bestrating van mijn voortuin van 50 m2. Er liggen nu wat tegels van een pad. Er stond een apenboom, deze is verwijderd, maar nu is de tuin overhoop gehaald. De rest moet dus egaal gemaakt worden. Er ligt ook grind, dat moet weggehaald worden. Dit graag door u. Ik wil grote tegels, antraciet-achtig. Graag wil ik wel eerst met u bespreken welke tegels ik wil, de aanschaf laat ik wel graag door u doen. Er staat 1 palm in mijn voortuin, deze moet behouden blijven. Als er iets mis gaat wil ik wel de garantie hebben dat dat hersteld wordt, kosteloos.

Voortuin bestraten

Verwijderen bielzen en kiezelstenen. Iets afgraven. Wit zand en klinkers aanbrengen. Tuin is 2.4×4,3 meter ca. 10 m2. er staan 2 bomen in, hier zal de bestrating omheen gemaakt moeten worden.

Bestrating, grind en vlonders

Graag wil ik achtertuin 7,50 m x 12,50 m vlonders, tegels en grind laten leggen. In de voortuin 2 x 7m en 2x12m enkel grind laten leggen

Offerte bestrating bij nieuwbouw

Mijn partner en ik hebben een nieuwbouwwoning aangekocht in Etten-Leur (de Streek). Naar verwachting wordt onze woning eind 2020/begin 2021 opgeleverd. Vanzelfsprekend dient onze tuin van de nodige bestrating te worden voorzien. Wij hebben al een globaal ontwerp voor onze toekomstige tuin opgesteld. In dit ontwerp gaat het om de volgende bestrating: ca. 75 m2 betontegels 20x30x6 cm (oprit en wandelpaden aan de voorzijde en zijkant van het huis) ca. 35 m2 keramische tegels 60x60x4 cm (sierbestrating voor een tweetal terrassen voorzien van harde voegen en dus geen zand). ca. 30 m2 grind in de voortuin. Daarin willen wij graag 2 a 3 verhoogde plantenbakken laten plaatsen die we vervolgens zelf van beplanting kunnen voorzien. Graag ontvangen wij een scherpe offerte voor de bestrating in onze tuin (excl. materiaalkosten).

Parkeerplaats 25 m2 betegelen

Ik zoek een goede stratenmaker voor het laten leggen van bestrating in voortuin, 25m2. De benodigde tegels zijn al aanwezig.

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Partners

Partners van Casius