Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating:

Bestrating

Goedendag. Ik wil mijn terras opnieuw bestraten en vroeg me af of ik een richtprijs kan krijgen. Het gaat om een terras van 4x6meter. Er kan over de huidige bestrating heen gelegd worden. Het gaat dus enkel om afvlakken met zand en leggen van de tegels. De tegels regel ik zelf en zal gaan om 50x50 of 60x60 tegels. Ook ben ik benieuwd wanneer er ruimte is voor deze klus.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating uit heel Nederland:

Een tuin renoveren en trampoline ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om nieuwe bestrating, een nieuwe hek langs de waterkant, het leggen van kunstgras en het ingraven van een trampoline. De tuin is ongeveer 85 m2 groot en ik bespreek graag met de hovenier hoe wij dit het liefst ingedeeld hebben.

Bestrating in tuin aanleggen

We willen onze tuin van 60 m2 uit laten graven en tegels leggen

Bestrating voor- en achtertuin

Graag laat ik mijn voor en achtertuin bestraten. Bestrating achtertuin 42,71 m2. Bestrating voortuin 15,3 m2, voortuin is 5,1 breed bij 3 m diep. Tegels 60x60x3 cm volledig keramisch. 61,2 m2 besteld. Voortuin komen 2 vierkanten met 7 lagen blokken 60x12x12 cm, als een soort plantenbakken. Vierkanten zijn 1,80 m2 per vierkant. Er ligt zand in voor- en achtertuin, maar te weinig. Ongeveer een laag van 5 cm moet in de achtertuin bijkomen. Moet nog 1 of 2 kuub bij. Is 3 kuub besteld. Achtertuin komen kleine bandjes en voortuin grotendeels hoge bandjes. In principe is het helemaal vlak, geen ingewikkeld legpatroon. Tegels e.d. worden 16 April geleverd.

Gaten graven in tuin / Plaatsen van drainage bodem

1 gat voor trampoline (rond diameter 4 meter) 1 meter diep, plus ontwateren/draineren bodem. Een ander gat van circa 4 x 4 x 1 (lxbxd), inclusief ontwatering / drainage, brekerzand en eventuele aanleg met bestrating met scoria-bricks. Wellicht is dit vergunningsplichtig ivm gewenste overkapping.

Bestrating achtertuin

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten bestraten. Grote grijze betontegels van 80 x 80 graag meenemen in de offerte. Om en nabij 25 m2. Graag horen we ook wat de extra kosten zijn om de huidige bestrating te verwijderen en af te voeren. Toegang via brandgang / poort achterzijde tuin.

sierbestrating leggen over tuin 200m2

Ik wil mijn tuin aanpassen. Ik heb twee opties: optie 1 aanleg 2 terrassen 85m2 Optie 2: ook aanleg bestrating om het huis 200m2 afhankelijk van de kosten. Ik wil een terras met betontegels en een terras met stenen. Ik kan de stenen zelf leveren. Om dit te realiseren heb ik wel witzand nodig en tuin moet nog vlak gemaakt. Om dit alles te realiseren zal er wel een hoop moeten worden weggehaald. Graag eerst even contact zodat het een beetje klopt en een vakman die op korte termijn langs kan komen.

Bestrating oprit

Oprit bestraten van ongeveer 3 x15 meter. Word kaal opgeleverd / zwart zand. Ik wil hier gewoon een simpele tegel terug krijgen, dat mogen klinkers zijn. Als u die ook kan leveren graag meenemen in de offerte.

Bestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een echte stratenmaker die ons terras en voortuintje opnieuw wil bestraten. Het terras is in het voorjaar van 2017 gelegd en is nu verzakt (nieuwbouw). Wij willen de huidige tegels hergebruiken. Tegels zijn 60 x 60. Wij zullen zelf de tegels eruit halen. Wij vinden het prettig dat u eerst komt kijken bij de klus zodat wij later niet voor verassingen komen te staan. Wij laten eerst een overkapping plaatsen en willen dus daarna dat het terras er weer mooi strak in komt liggen, met een mooie harde voeg ( waar geen onkruid tussen kan komen) Verwachte datum voor de klus is eind mei.

Tegels aanleggen voortuin

Het gaat om het leggen van tuintegels in de voortuin. Afmetingen: 10 bij 2,75 meter. Graag grote licht kleurige tegels. Op dit moment ligt er sier bestrating in, deze moeten verwijderd worden en afgevoerd. Misschien moet er een beetje opgehoogd worden, maar niet heel veel.

Ophogen egaliseren en opnieuw leggen van bestrating in de tuin

De achtertuin ophogen en egaliseren. Op dit moment blijft het water aan de rechterzijde van de tuin staan. Het gaat om ongeveer 45m2, de tuin is via de achterkant te bereiken via een poort. Ik denk dat het ongeveer 10cm moet worden opgehoogd. De stoeptegels eruit en erin leggen.

Partners

Partners van Casius