Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras tuin keramische tegels:

Terras tuin keramische tegels

Het laten leggen van een klein terras met keramische tegels (60*60) van 6 m2 in de tuin. Deze tuin is alleen bereikbaar via de woonkamer. Verhogen en opvullen met ong 10-15 cm zand en eventueel aanbrengen beton. Er liggen nu al tegels, en ik wil de nieuwe tegels over de oude heen laten leggen. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras tuin keramische tegels uit heel Nederland:

Plaatsen 2 schaduwdoeken

Wij willen 2 coolfit schaduwdoeken boven 2 terrassen met openslaande deuren plaatsen. Het zijn beiden driehoek 90 graden 4 x 4 x 5,7m (zand) die beiden met 2 ogen op de gevel gemonteerd moeten worden en beiden een paal in de tuin/terras. De uitvoering van de paal is in nader overleg. Dat kan een standaard nesling stalen paal zijn of een douglas houten paal. Beiden doeken moeten op de paal in hoogte verstelbaar zijn. Materiaal inkoop in nader overleg.

Tuin ombouwen tot terras

Ik wil mijn tuin verbouwen tot een simpel terras. Het liefst met trommelstenen (Abbeystones Toscanes) (30x40x6). Simpel terras van 17 vierkante meter, trommelstenen en opsluitbanden. Zand (2m3) en tuinaarde (3m3) moet ook worden gestort. Stenen reeds uitgezocht bij tuincentrum Osdorp. Ik ben dus op zoek naar iemand die mij kan helpen.

Tuinaanleg (inclusief aanleg houten terrassen)

Huidige situatie bestaat uit een tuin (via huis toegankelijk) van 15,5 meter diep en 6,4 meter breed, vrijwel geheel bestraat. Graag hulp in aanleg tuin, bestaande uit: - Aanleg twee houten terrassen (a. 6.40 x 4, aan huis vast; b. 3.20 x 2.5, achterin tuin), overdekt met pergola (3 tot 4 tal houten pergola-balken per terras) - Aanleg gazon - Aanleg verhoogde borders, zijkant en achterkant (gemetselde muur) - Aanleg schommels (boomschors ondergrond) De achtertuin is niet bereikbaar per achterom. We zullen zelf zorg dragen voor beplanting. Zie bijgevoegde opzet / ontwerp, en foto's van de huidige situatie. Graag nader overleg om materialen et cetera af te stemmen.

Vloer onder terras

Wij willen een terras aanleggen in onze tuin. Wij willen dit doen met flagstones. Daarvoor hebben wij een ondervloer nodig van 10cm dik met daarin een wapeningsnet het gaat om een terras van 17m2. Ik zorg zelf dat het uitgegraven wordt.

Terrastegels leggen en gras zooien

Een stuk tuin. Dit willen wij deels laten betegelen voor een terras. Het zal nog wel met ongeveer een tegeldikte opgehoogd zal nog wel moeten gebeuren. Daarnaast willen wij 10 x 6 meter aan gras realiseren. Het terras heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. Graag zien wij een aantal opties van mooie tegels van u.

Herbestrating van straatwerk in tuin

Herbestrating van verschillend straatwerk in tuin. Totale oppervlak is 100-150m2 Er zijn verschillende stukken straatwerk dat aansluit op elkaar 1. Oprit met gebakken klinkers 2. Terras met 8 hoekige stoeptegels (honingraat 30-30) 3. Terras met combinatie van klinkers en tegels van 50-50

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Onderhoudsvrije tuin maken

Graag willen wij onze huidige tuin onderhoudsvrij maken. Wij zouden hem geheel bestraat willen hebben. Eventueel met een stuk vlonder aansluitend aan de woning voor het terras. Struiken mogen verwijderd worden. Geschatte oppervlakte 55 vierkante meter. Hergebruik tegels graag.

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Ik heb nu een terrasje van 3m x 5,1m en ik wil er graag tegels van 60x60 in hebben en dan een terras oppervlak van 3,6m x 5,1m creëren. De huidige tegels moeten er nog uitgehaald en afgevoerd worden. Het moet nog een beetje opgehoogd worden met zand. De tuin is goed bereikbaar.

Terrastegels leggen en voegen

Ik zou graag terrastegels willen laten leggen. Het gaat om voor- en achtertuin, in totaal 50m2. Terras tegels zijn 75x75 en liggen klaar. Er hoeft niks uitgehaald te worden. Er ligt waarschijnlijk genoeg zand in de tuin, maar dit moet nog verdeeld worden.

Partners

Partners van Casius