Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stoep vervangen door klinkers:

Stoep vervangen door klinkers

Graag willen wij onze oude stoep vervangen door klinkers. Het gaat om een stoep bij 8 woningen met een oppervlakte van ongeveer 100 m2. De tegels die er liggen mogen worden verwijderd en afgevoerd en de klinkers gelegd. Ophogen is niet nodig.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoep vervangen door klinkers uit heel Nederland:

Dakshingles vervangen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het vervangen/repareren van de shingels op mijn dak. Het betreft ongeveer 15 m2 shingels waarvan er een aantal krom zijn/zijn verschoven en wellicht ontbreken. Graag wil ik dit voor de winter laten aanpakken. Het is een dak op de vierde verdieping. Bereikbaar via het dakterras erboven of de goot. Mogelijkheid tot het zetten van een steiger of hoogwerker op straat/de stoep. Ik kan een foto en het rapport van de bouwkundige sturen.

Plat dak van dakisolatie voorzien

De gegevens over het te isoleren dak zijn: - 30 m2 plat dak - Dak bevat dakleer van +/-20 a 30 jaar oud (nog lekvrij), geplaatst op constructief gedateerde, maar goed dragende multiplex dakbeplating. Binnenzijde dak is afgetimmerd met plafond. - Jaren '30 recent gerenoveerde tussenwoning. Aan een zijde bij buren is reeds isolatie aangebracht, andere zijde niet. Hoogteverschil van isolatie met buren is niet relevant. - op 6 meter hoogte direct vanaf stoep met ladder te bereiken. - Geen loopafstand vanaf wagen tot daklocatie. - Dak bevat dakkoepel die losgeschroefd kan worden en verhoogd teruggeplaatst kan worden. - Er moet aangesloten worden op 1 cv-ketel schoorsteenpijp en een gemetselde schoorsteen. - Er moet geïsoleerd worden conform huidige eisen bouwbesluit, tenzij dit praktisch niet uitvoerbaar. Materiaal apart offreren. - Boeiboorden moeten mee omhoog gebracht en vervangen te worden. Arbeid en materiaal apart offreren. - Aan voorzijde (4 strekkende meter) steekt dak +/- 40 cm uit gevel en ligt er af. Reconstructie apart offreren. - Water afvoer is alleen aan achterzijde van woning mogelijk. Voorzieningen zijn reeds aanwezig in bestaande dak. Tevens is er een dak van een uitbouw aan de achterzijde met de volgende gegevens: - 5 m2 op 3 meter hoogte. Door woning vanuit tuin bereikbaar. - Bevat een goed plat dak voorzien van +/- 15 jaar oud dakleer. Dient geïsoleerd conform huidige eisen bouwbesluit indien praktisch uitvoerbaar. - Aan 1 zijde, 3 strekkende meter, aansluiting op opbouw van buren. Kan onder rabatbeschot weggewerkt worden. Voorzieningen reeds getroffen. - Aan 1 zijde, 2 strekkende meter, aansluiting op achtergevel eigen woning. - Gevel wordt door eigenaar voorzien van isolatiebeplating. In overleg dient aansluiting voorzien te worden. - Huidige boeiboorden zijn goed, 2 zijdes totaal 5 strekken

Verzakking van het tuinpad herstellen

Na gemeentewerken waarbij zand van openbare stoep machinaal is gestabiliseerd, is het tuinpad verzakt. Waarschijnlijk moet er zand bij, de stenen hoeven uiteraard niet vervangen te worden. Oppervlakte is ongeveer 1 x 0.50 meter.

Grasmat vervangen en tegels leggen

De bestaande (natuurlijke) grasmat weghalen en afvoeren, een nieuwe leggen en een rijtje stoeptegels, 20 stuks van 30 x 30 cm aanleggen bij een bestaande stoep en egaliseren. De grasmat is ongeveer 80 m2.

Vervanging golfplaten tuinhuisje

Op een tuinhuisje (uit circa 1991) zijn de golfplaten oud en deels kapot, en moeten vervangen worden. Het ligt naast de stoep en is dus goed bereikbaar. Zie ook de foto's. Het betreft grijze golfplaten die mogelijk asbesthoudend zijn. Een onderzoek daarnaar is echter heel kostbaar. Particulieren mogen kleine hoeveelheden afvoeren naar de stort. Gezien de beperkte oppervlakte mogen deze dus het beste is om ze te behandelen als asbesthoudend (inpakken in speciale plastic zakken) en naar afvalstation brengen. Daarna moeten er weer nieuwe grijze golfplaten op gemonteerd worden, bv bitumineuze platen. Uitvoering bij voorkeur binnen circa 1 maand, maar in overleg.

Grespijp van de riolering vervangen

De gresbuis (riolering) tussen mijn huis en het gemeenteriool (aansluiting bij stoep) is vaak verstopt, de afgelopen twee jaar heb ik deze 3 keer uitgespoten. De derde keer, vorige week, ben ik met een camera in de leiding gegaan en ben ik wortels tegen gekomen. Vandaag ben ik gaan graven in de voortuin en inderdaad op de aansluiting tussen mijn pijp (gres) en de aansluiting op het gemeente riool (pvc) zie ik wortels zitten. Ik wil graag de gresbuis in mijn voortuin vervangen om te voorkomen de wortels constant voor verstopping zorgen. De pijp ligt op ongeveer 70cm diep. De werkzaamheden bestaan dus uit uitgraven, oude pijp verwijderen, nieuwe pijp installeren en de stoep weer terug leggen. In overleg kan ik zelf helpen, materiaal afvoeren etc. Afhankelijk van de prijs.

Vervangen van riolering in de voortuin

Wij wonen in Haarlem en onze riolering in de voortuin, inclusief put naast de voordeur, is aan vervanging toe. Het is een gres-buis van ongeveer 3,5 meter en gaat achter de erfscheiding naar verwachting nog 3 meter onder de stoep/straat door richting het hoofdriool.Er is momenteel vergroeiing van planten in de riolering in de voortuin; deze is 1,5 maand geleden ontstopt/doorgespoten na plotselinge verstopping. De verstopping komt nu weer terug met de verwachting dat de wortels weer de riolering verstoppen. Kunt u een prijsopgave geven van het vervangen van de riolering (3,5 meter) en put in de voortuin, met aangegeven hoe de aansluitingen worden voorzien en hoe lekkage daarmee wordt voorkomen? Daar graag het opgraven en het weer bestraten apart op te geven. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Terras voorzien van keramische tegels

Ik heb een terras van ca. 30m2 waar de oude oude koppel keien eruit moeten en moeten worden vervangen door keramische tegels van 60 x 60 centimeter. De tegels heb ik zelf, maar moeten op de juiste en vakkundige wijze worden aangebracht Graag een prijs voor het leggen met eventueel de benodigde ondergrond mortel etc. Er ligt al zand van de oude stenen, en apart het verwijderen van de oude stenen, maar dat kan ik ook zelf doen. Het liefst alles in 1x. De uitvoering zsm. De tuin is bereikbaar vanaf de zijkant (een brede stoep).

Riool renoveren bij woning

De riolering onder ons huis moet nodig vervangen worden. We hebben laatst een lekkage gehad. Er zit nog een vries/vrispijp in, dit moet vervangen worden. We hebben achter een put zitten, het riool loopt van achter naar voor en ook nog een deel onder de stoep, denk ik.

Gresbuis van de riolering vervangen door PVC

Ik wil in en bij mijn woning de bestaande oude riolering van gresbuis laten vervangen. De afstand van de voordeur tot de aansluiting op het hoofdriool van de gemeente is ongeveer 8 meter. De riolering bevindt zich onder een betegelde stoep met tegels van 30 x 30 cm. De riolering loopt recht van de voordeur naar de aansluiting op het hoofdriool. De bestrating hoeft niet te worden teruggelegd. Inpandig is er toegang tot de kruipruimte bij de voordeur. De afstand van de voordeur tot de achterkant van het woonhuis is ongeveer 9 meter. De riolering loopt rechtuit, van de voordeur naar de aansluiting op de hemelwaterafvoer bij de keuken. De volgende aansluitingen moeten worden gemaakt: een aansluiting op het hoofdriool, een aansluiting op de afvoer van de toiletruimte op de begane grond, een aansluiting voor de afvoer van de etage, een aansluiting voor de afvoer van de keuken, een aansluiting van de hemelwaterafvoer in de achtertuin. Bij de ingang van de kruipruimte moet eventueel een afsluitbare opening gereinigd worden. Ik ontvang graag een offerte met daarin afzonderlijke posten voor de materialen en arbeidskosten.