Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stoep vervangen door klinkers:

Stoep vervangen door klinkers

Graag willen wij onze oude stoep vervangen door klinkers. Het gaat om een stoep bij 8 woningen met een oppervlakte van ongeveer 100 m2. De tegels die er liggen mogen worden verwijderd en afgevoerd en de klinkers gelegd. Ophogen is niet nodig.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoep vervangen door klinkers uit heel Nederland:

Vervanging golfplaten tuinhuisje

Op een tuinhuisje (uit circa 1991) zijn de golfplaten oud en deels kapot, en moeten vervangen worden. Het ligt naast de stoep en is dus goed bereikbaar. Zie ook de foto's. Het betreft grijze golfplaten die mogelijk asbesthoudend zijn. Een onderzoek daarnaar is echter heel kostbaar. Particulieren mogen kleine hoeveelheden afvoeren naar de stort. Gezien de beperkte oppervlakte mogen deze dus het beste is om ze te behandelen als asbesthoudend (inpakken in speciale plastic zakken) en naar afvalstation brengen. Daarna moeten er weer nieuwe grijze golfplaten op gemonteerd worden, bv bitumineuze platen. Uitvoering bij voorkeur binnen circa 1 maand, maar in overleg.

Grespijp van de riolering vervangen

De gresbuis (riolering) tussen mijn huis en het gemeenteriool (aansluiting bij stoep) is vaak verstopt, de afgelopen twee jaar heb ik deze 3 keer uitgespoten. De derde keer, vorige week, ben ik met een camera in de leiding gegaan en ben ik wortels tegen gekomen. Vandaag ben ik gaan graven in de voortuin en inderdaad op de aansluiting tussen mijn pijp (gres) en de aansluiting op het gemeente riool (pvc) zie ik wortels zitten. Ik wil graag de gresbuis in mijn voortuin vervangen om te voorkomen de wortels constant voor verstopping zorgen. De pijp ligt op ongeveer 70cm diep. De werkzaamheden bestaan dus uit uitgraven, oude pijp verwijderen, nieuwe pijp installeren en de stoep weer terug leggen. In overleg kan ik zelf helpen, materiaal afvoeren etc. Afhankelijk van de prijs.

Vervangen van riolering in de voortuin

Wij wonen in Haarlem en onze riolering in de voortuin, inclusief put naast de voordeur, is aan vervanging toe. Het is een gres-buis van ongeveer 3,5 meter en gaat achter de erfscheiding naar verwachting nog 3 meter onder de stoep/straat door richting het hoofdriool.Er is momenteel vergroeiing van planten in de riolering in de voortuin; deze is 1,5 maand geleden ontstopt/doorgespoten na plotselinge verstopping. De verstopping komt nu weer terug met de verwachting dat de wortels weer de riolering verstoppen. Kunt u een prijsopgave geven van het vervangen van de riolering (3,5 meter) en put in de voortuin, met aangegeven hoe de aansluitingen worden voorzien en hoe lekkage daarmee wordt voorkomen? Daar graag het opgraven en het weer bestraten apart op te geven. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Terras voorzien van keramische tegels

Ik heb een terras van ca. 30m2 waar de oude oude koppel keien eruit moeten en moeten worden vervangen door keramische tegels van 60 x 60 centimeter. De tegels heb ik zelf, maar moeten op de juiste en vakkundige wijze worden aangebracht Graag een prijs voor het leggen met eventueel de benodigde ondergrond mortel etc. Er ligt al zand van de oude stenen, en apart het verwijderen van de oude stenen, maar dat kan ik ook zelf doen. Het liefst alles in 1x. De uitvoering zsm. De tuin is bereikbaar vanaf de zijkant (een brede stoep).

Riool renoveren bij woning

De riolering onder ons huis moet nodig vervangen worden. We hebben laatst een lekkage gehad. Er zit nog een vries/vrispijp in, dit moet vervangen worden. We hebben achter een put zitten, het riool loopt van achter naar voor en ook nog een deel onder de stoep, denk ik.

Gresbuis van de riolering vervangen door PVC

Ik wil in en bij mijn woning de bestaande oude riolering van gresbuis laten vervangen. De afstand van de voordeur tot de aansluiting op het hoofdriool van de gemeente is ongeveer 8 meter. De riolering bevindt zich onder een betegelde stoep met tegels van 30 x 30 cm. De riolering loopt recht van de voordeur naar de aansluiting op het hoofdriool. De bestrating hoeft niet te worden teruggelegd. Inpandig is er toegang tot de kruipruimte bij de voordeur. De afstand van de voordeur tot de achterkant van het woonhuis is ongeveer 9 meter. De riolering loopt rechtuit, van de voordeur naar de aansluiting op de hemelwaterafvoer bij de keuken. De volgende aansluitingen moeten worden gemaakt: een aansluiting op het hoofdriool, een aansluiting op de afvoer van de toiletruimte op de begane grond, een aansluiting voor de afvoer van de etage, een aansluiting voor de afvoer van de keuken, een aansluiting van de hemelwaterafvoer in de achtertuin. Bij de ingang van de kruipruimte moet eventueel een afsluitbare opening gereinigd worden. Ik ontvang graag een offerte met daarin afzonderlijke posten voor de materialen en arbeidskosten.

Balkon aan de woning maken

We willen een balkon laten maken. Er zit nog geen kozijn voor een deur in. We hebben een flat gekocht met een groot vast raam. Dat raam vervangen door een kozijn met openslaande deur. We willen een hangend balkon van 2 meter lang en 1.25 meter breed. Op de eerste verdieping van het pand. Dit is ongeveer 3 a 3.5 meter vanaf de stoep aan de voorzijde van het pand. De omgevingsvergunning vraag ik zelf aan. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Serre aanbouwen aan de woonkamer en keuken

Ik wil graag een serre aanbouwen aan de woon/keuken. De serre wordt 2,5 meter diep en 3.27 meter breed. We hebben het huis net gekocht. We hebben een soort van terras/stoep waar de serre op moet komen, de zijkanten willen we graag van glas. Er zitten nu hardhouten schuifdeuren in (de weg naar buiten), ik weet niet of dit vervangen zou moeten worden voor iets anders. Graag wil ik dat er iemand komt kijken, zodat we even goed door kunnen nemen wat er precies moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn.

Raam met lek dubbelglas vervangen

Een raam met dubbelglas is lek. We wonen op de tweede etage. We hebben kunststof kozijnen. De afmeting van het raam is 1.50 bij 1.33 meter, dit is de afmeting van het glas aan de binnenkant van het kozijn. De ruit is aan de voorzijde van het pand, direct aan de brede stoep. Ik weet niet wat voor glas er nu in zit, misschien is dat nog na te kijken. In ieder geval HR glas aanbieden. Kunt u een prijsopgaaf e-mailen?

Voortuin afgraven en grind en tegels erin leggen

Mijn schoonmoeder wil graag de voortuin laten opknappen. Er moet wat grond afgegraven worden omdat het nu allemaal onkruid is. Tevens een boom verwijderen waar hedra tegenaan groeit. En er moet een straatje gelegd worden van de stoep naar de voordeur. En de rest met grind. Mogelijk ook een deel ophogen, van de gemeente kan ik een paar kuub zand krijgen. De voortuin is 4 a 5 meter breed en 3 meter diep. Mogelijk ook de achtertuin doen waar in ieder geval een schutting vervangen moet worden en ook onkruid en boomstronken/wortels verwijderen. Dat mogelijk in een later stadium, eerst moet de achtertuin. Graag even bellen voor een afspraak en om te komen kijken.