Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Haarlem of directe omgeving.

3449 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Haarlem:

Terras en pad oude Walen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een terras plus pad in achtertuin van ca 35-40 m2 oude Walen bij elkaar plus verwijderen oude terras van ca 12 m2 en oude pad van 9 meter lang tot einde achtertuin. Op welke termijn zou u een dergelijke klus kunnen uitvoeren?

Terras aanleggen

Het opnieuw leggen van een terras in de achtertuin over de hele breedte van de tuin. Tegels nu 3 bij 3 wordt dan 3 bij 6 met betonbanden er omheen. Ik heb 60x60 cm 4 cm dikke betontegels gekocht 21m2 met 19 beton banden en een kuub zand omdat het terras geëgaliseerd moet worden. Ik heb ook 6 x 25kg cement gekocht om de ondergrond wat steviger te maken.Ik kan de tegels die er liggen er alvast uit halen. Graag ontvang ik een prijs offerte voor de aanleg van het terras en een datum indicatie. Alle spullen zijn aanwezig voor het huis.

Offerte bestrating kleine voortuin

Graag zou ik vrijblijvend een offerte ontvangen voor mijn kleine voortuin. Het pad naar de voordeur is 5,5 meter ( 1 meter breed) zou ik graag met grote betontegels en grind bestraat willen hebben. Daarnaast zou ik ook nog een klein stukje (ong: 2 meter x 3 meter) betegeld willen hebben met grote betontegels waar het zand nu al ligt. Het grind dat er nu ligt mag blijven liggen, net als de struik en de boom. Wat is jullie prijs voor het bestraten hiervan en wanneer hebben jullie plaats in de agenda. De tegels kunnen eventueel a.s. maandag al geleverd worden maar later is ook mogelijk. Er zijn meer foto's beschikbaar. Hartelijk dank.

Tegels leggen in de tuin ongeveer 7m2

Ik zoek iemand die een klein deel van mijn achtertuin kan bestraten. Dit betreft 7 m2 graag in dezelfde style als de rest van de tuin. Daarnaast wil ik weten wat het kost om 25 m2 opnieuw (met nieuwe tegels) te laten betegelen.

Stoep voordeur open halen en uitgraven tot waterleiding en weer dichtmaken

Om onze waterleiding te vervangen moet bij ons voor de deur de stoep opengemaakt worden en gat gegraven worden naar de leiding. ik denk dat dit maximaal 1 meter diep is en zo breed is als de deur. PWN zal de leiding vervangen. Daarna moet de stoep weer dicht gemaakt worden. Ik kan bij de gemeente een vergunning hiervoor aanvragen, dit moet omdat het openbare ruimte va de gemeente is.

Achtertuin / patio bestraten

Wij zoeken iemand die onze achtertuin opnieuw kan bestraten. Het gaat om ongeveer 22 m2. We hebben als wens dat er een vierkant van +\- 6 m2 siertegels ligt met daar omheen ‘gewone’ tegels. In de bijlage een voorbeeld van wat we in gedachten hebben.

Betonnen tegels 1x1m plaatsen, aarde afvoeren en breekzand op 90 m2

Het aanbrengen van 2 terrassen van grote betontegels. (samen 30 m2) en het afvoeren van veel aarde en oude bestrating ( ook 30m2). Verder totale tuin voorzien van breekzand, zodat er tussen de terrassen in kunstgras of grind kan worden gelegd. Dit om het ook de mieren onmogelijk te maken een nest te maken.

Tuin opnieuw bestraten

Opnieuw bestraten achtertuin. Liggen nu allemaal kleine steentjes (14x14cm), maar ik wil graag grotere tegels. Liefst lichte natuursteen, 40x40 of iets vergelijkbaars. Tuin is ongeveer 4x4,5m. Op oost en zuid een grondstrook van 60 cm tegen de schutting aan, met opsluitbanden. Dat vormt dan dus een L-vorm. Aan oostkant zit wel een poort in de hoek, die moet vrij blijven natuurlijk. Waterafloop richting de poort, water loopt de put in op de parkeerplaatsen achter de poort.

Sinkhole vullen en opnieuw bestraten

Tuinbestrating is weggezakt doordat zand eronder is weggezakt. Waarschijnlijk onder fundering huis. Opdracht: zand bijvullen en opnieuw bestraten (zie foto voor steentjes. Ook structurele oplossing bieden bv door plaatsen schot oud.

20 M2 tuinbestrating

Het laten bestraten van 14 M2 in de achtertuin en 4 M2 in de voortuin. In de voortuin zitten nu hobbels dus daar moet wat meer zand onder. In de achtertuin haal ik zelf de tegels er uit en hoog het geheel wat op. Hierna moet het met nieuwe tegels herbestraat worden. Eventueel kan ik ook meehelpen de tegels aan te geven. Ik hoor graag hoeveel dit gaat kosten.

Een bestaand terras ophogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een stratenmaker die een bestaand terras van 20 m2 opnieuw kan leggen. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de tegels, het ophogen met ongeveer 2 m3 zand, het egaliseren en opnieuw bestraten met bestaande tegels. Het betreft 60-40 cm tegels.

Sierbestrating terras achtertuin en voortuin

Afvoeren huidige terras tegels achtertuin. Zijn berggrindtegels 60x40 cm. Circa 25 m2 ( geschat ) Ophogen met zand. Plat trillen zand. Sierbestrating op terras leggen en afsluitbanden plaatsen. Voortuintje: hetzelfde al hierboven. Circa 6 m2 ( geschat ) . We willen graag terras tegels in achter en voortuin van 60x60 cm. Licht grijs, niet te donker. Moet ruimtelijk lijken. En als de zon erop schijnt moet je er met blote voeten op kunnen lopen zonder dat het warm/ heet aanvoelt.

Bestrating

Goedendag. Ik wil mijn terras opnieuw bestraten en vroeg me af of ik een richtprijs kan krijgen. Het gaat om een terras van 4x6meter. Er kan over de huidige bestrating heen gelegd worden. Het gaat dus enkel om afvlakken met zand en leggen van de tegels. De tegels regel ik zelf en zal gaan om 50x50 of 60x60 tegels. Ook ben ik benieuwd wanneer er ruimte is voor deze klus.

bestrating tuin

Het (her) bestraten van de achtertuin van ca 35 m2 met (deels) nieuwe tegels. Deze moeten we nog uitzoeken. Tevens zoeken we een goede manier voor de afwatering. Mogelijk door deels met een vlonder te werken.

Sleuven graven ten behoeve van laadpalen

graag zouden wij 43 meter sleuf laten graven van 60cm diep inclusief het weg halen van bestrating en weer her bestraten en aantrillen. Is een schoongrond verklaring.

Bestraten achtertuin incl aanleggen drainage

Ik zoek een stratenmaker die mijn tuin kan bestraten. Het laten bestraten van de achtertuin met oxford klinkers (bestellen we zelf) ca 50 m2. Bestraten van 12 m2 grotere tegels 60 bij 60cm bij openslaande terrasdeuren. Opsluitband antraciet plaatsen ter afscheiding (bestellen we zelf). Tevens waar nodig ophogen van de achtertuin. Aanleggen van drainage voor afvoer hemelwater. De foto laat de huidige tuin zien. Alles wordt verwijderd incl schuur en er wordt een nieuwe schutting geplaatst. Daarna kan er bestraat worden zoals omschreven.

Tuin betegelen

De tuin is ongeveer 43 m2. In overleg bestel ik de tegels en materiaal. Huidige tegels kan ik ook zelf verwijderen.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras van 29 m2 laten aanleggen in onze achtertuin. De ondergrond is nu nog ruw en deels betegeld. We hebben een betontegel uitgekozen van 60 bij 60 die zal worden geleverd door gadero.nl Graag horen we wat de mogelijkheden en kosten zijn het terras door jullie te laten leggen.

Bestrating leggen grote tegels

Het Ophogen en aanleggen van een terras rondom het huis met grote 60*60 tegels. ongeveer 55m2. Er is wel zand nodig de tegels heb ik zelf voorhanden.

Oprit en terras renoveren

Ik wil zowel onze oprit als terras vernieuwen. Maten: Terras achter 65 m2, Zand ondergrond, nieuwe keramische tegels 0,6 x 0,6 m. Oprit voor 75 m2, momenteel grind. Grind mag de vakman verwijderen en afvoeren. Bestaande beton tegels 1 x 1 m achter verleggen naar oprit en nieuwe tegels 0,6 x 0,6 m terras plaatsen. We hebben nieuwe tegels op het oog maar de vakman mag ook een aanbod doen. De locatie is goed toegankelijk om deze klussen uit te voeren. Deze klus moet hooguit in mei zijn uitgevoerd.

Tuin en oprit bestraten

De huidige tuin moet een oprit worden 9 meter diep en 3 breed. Tevens moet de voortuin bestraat worden 4 x 6 . Aarde graag afgraven en afvoeren.

Terras tuin keramische tegels

Het laten leggen van een klein terras met keramische tegels (60*60) van 6 m2 in de tuin. Deze tuin is alleen bereikbaar via de woonkamer. Verhogen en opvullen met ong 10-15 cm zand en eventueel aanbrengen beton. Er liggen nu al tegels, en ik wil de nieuwe tegels over de oude heen laten leggen. Ik ontvang graag een offerte.

Balkons opknappen + plaatsen barrière

Hello, I have two balconies that are currently just stones on the floor. I'd like to have these turned into decks. I am in an apartment building and the decks are on different levels. The upper level on is small but will need some sort of barrier as well so no one can fall off the roof. We want the barrier from glas or something, so we can still see the vieuw. We do not yet know with which material we want to cover the balconies. If it is possible we want advise on this. Please call or email me if you have any questions. It is about 33 m2.

Dakterras realiseren + dakconstructie controleren

Wij hebben een bovenwoning gekocht met dakterras, maar wij denken dat de constructie niet helemaal goed is. We zouden graag naar de dakconstructie laten kijken. Daarbij willen we ook het dakterras laten opknappen. Er zitten nu rubberen tegels, we willen dan houtplanken of iets dergelijks laten leggen. Dit is ongeveer 8 bij 3,5 m. Wij hebben een ander dak dat we bij het huidige dakterras bij willen betrekken. Deze zou ongeveer 5 bij 3.5 m zijn. Het wordt dan dus een L-vorm. Dit willen we ook met hout laten leggen. Er is 1 stukje met verhoging bij de deur, dit is hoger dan het dakterras. Hier moet een ophoging komen. En er komt een kleun stukje met schuurtje erbij, maar dit zou nog opgemeten moeten worden. Graag een offerte inclusief materiaal en exclusief materiaal.

Opnieuw bestraten van mijn tuin

Ik wil mijn tuin renoveren. Het gaat om de sloop en afvoer van de tegels en borders, vervolgens leggen nieuwe tegels en borders 28m2. Over de vervangende tegels ben ik nog niet uit, graag ga ik met een ervaren vakman in overleg om mijn wensen waar te maken