Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Haarlem of directe omgeving.

3311 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit van grind naar bestrating aanpassen, oprit en terras bestraten, terras aan laten leggen, tegels laten leggen, bestrating in de achtertuin leggen, dakterras met trap en railing aanleggen, bestrating op de oprit aanbrengen, waaltjes laten leggen in visgraatverband, achtertuin bestraten, tuin opnieuw bestraten, achtertuin betegelen, tuin bestraten, achtertuin laten aanleggen, voor- en achtertuin egaliseren en bestraten, achtertuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Haarlem:

Sierbestrating leggen tuin

Het laten leggen van siebestrating in de achtertuin

Sierbestrating vervangen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 16 - 18 vierkante meter. Er ligt momenteel versleten/verouderde sierbestrating die vervangen verwijderd en afgevoerd mag worden. Nieuwe bestrating in overleg. Tuin is goed bereikbaar.

Bestrating in de achtertuin plaatsen

In mijn achtertuin zou ik graag grote plavuizen willen laten plaatsen. Dit kan wat mij betreft direct bovenop de bestaande stenen bodem. Oppervlakte is ongeveer 35 m2. Materialen in overleg, ik sta open voor een mooie deal. Achtertuin is goed bereikbaar.

Vlonder aanleggen op balkon en balkonterras

Beide balkons (5 m2 en 10 m2) hebben een zinken ondergrond; ik wil graag hardhouten vlonder terras aanleggen (vlonder planken, geen tegels). Er hoeven geen voorbereidende werkzaamheden te worden uitgevoerd; balkons zijn beide keurig. Wat mag het kosten?

Terrasoverkapping plaatsen

Overkapping maken tussen schuur en schuttingdeel met bijvoorbeeld golfplaat (of ander materiaal). Stormvast en met goede waterloop. Afmeting zijn circa 2.20 m diep en 1.50 m breed (van dakrand naar schuttingdeel). Offerte graag inclusief benodigd materiaal. Vakman zorgt voor materiaal.

Trottoirtegels leggen

Mijn huidige voetpad naar mijn woning is uitgevoerd in grijze trottoirtegels, 300 x 300 x 45 cm. In het pad zijn kuilen ontstaan! Werkzaamheden: tegels opnemen zandbed herstellen en tegels terug plaatsen Circa 33 m2

Tuintegels leggen

Ik wil m'n terras in de achtertuin een klein stukje uitbreiden. En ook het looppad naar de poort + het stuk voor de schuur laten betegelen. Ik heb de tegels in de tuin en volgens mij is er ook voldoende zand aanwezig. Misschien niet genoeg opsluitband. In totaal denk ik zo'n 10 m2 aan tegels te leggen.

Sierbestrating leggen in de voortuin

Ik zoek een partij die de huidige bestrating in mijn voortuin kan verwijderen en afvoeren en dit vervangen voor sierbestrating. Het gaat om 25 m2 in de voortuin welke goed bereikbaar is.

Voortuin betegelen

Ik zoek een partij die in mijn voortuin van ongeveer 20 m2 straattegels van 0.30 x 0.30 cm kan verwijderen en afvoeren en vervolgens nieuwe tegels van 0.60 x 0.60 cm kan plaatsen. De voortuin is erg goed bereikbaar.

Tuintegels leggen

Het leggen van beton tuintegels van 35 x 60 cm. Strakke bestrating. Achtertuin ca. 4. 55 x 3. 00 (rechthoek), nu bestraat met stoeptegels op zand. Gaarne offerte incl. Aanleg, afvoer, ophogen, trillen, etc. En schoon opleveren.

Dakterras realiseren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak is al verstevigt, raamkapel zit er al in! Het gaat om houten flonders en evt een klein hekwerkje erom heen!

Terras en voortuin bestraten

Ik wil mijn terras in de achtertuin bestraten. Is voorbereid, enkel het aantrillen en betegelen moet gedaan worden. Het gaat om ongeveer 36 m2 met 30 x 60 stenen betegelen. Ik wil ook de voortuin van 10 m2 bestraten met klinkers.

Sierbestrating van oude Waaltjes aanleggen

We willen circa 4,5 m2 laten bestraten met oude Waaltjes. We hebben nog circa 1 m2 oude Waaltjes liggen. Kunt u een indicatie geven voor het bestraten van 4.5 m2 en het leveren van 3.5 m2 Waaltjes?

Bestrating van de achtertuin

Bestrating van de achtertuin. Het is ongeveer 75 vierkante meter en we willen graag betonstenen van 60 * 60 cm. We hebben geen achterom dus alles moet door het huis.

Tuin ophogen met eigen betontegels

In de achtertuin dient de bestrating te worden verwijderd, de tuin met ongeveer 2.5 m3 zand opgehoogd en dan de bestrating weer terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en de tuin is goed te bereiken,

Composietplanken leggen op een dakterras

Het is een dakterras waar rubberen tegels op liggen. Ik zou graag een all-in prijs willen ontvangen voor het aanleggen van composietplanken inclusief alle andere materialen. Er zit tevens een lichtkoepel in het dak waar omheen gelegd moet worden. Terras is 4,50 x 3,70 meter en de lichtkoepel is 1 x 2 meter.

Voor- en achtertuin voorzien van bestrating en looppaden

Ik wil de voortuin van zo'n 25 m2 voorzien van bestrating. Zowel zand, tegels et cetera moeten nog worden ingekocht. Achtertuin, aanleggen terras 2 x totaal ongeveer 26 m2 en looppad. Ook nog tegels en zand nodig.

Terras aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag een terras aanleggen en een trede verwerken richting de tuin. Zijkanten zijn vrij van de schuttingen. En terras moet rondom fundering hebben. Tegels heb ik al in bezit. De tuin moet met circa 5 cm over 15 m2 opgehoogd worden. Ofwel gelijk aan de vloer van de woning.

Natuursteen leggen in achtertuin

Ongeveer 20 m2 met 60/60 natuursteen (aanwezig) en afvoeren oude stoeptegels. Waarschijnlijk moet er nog opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras aanleggen. Het dakterras is 3. 90 m bij 2. 10m groot. Er is al via de slaapkamer toegang en er liggen losse tegels op. Ik zou graag een nieuw hekwerk (het liefst materiaal waar weinig onderhoud aan zit) en het mooier laten bestraten (ook met iets waar weinig onderhoud aan zit). Ik zou de materialen deels zelf willen aanschaffen en deels door de timmerman laten leveren.

Tuin betegelen

Ik wil straatwerk in mijn achtertuin laten leggen. Het gaat om keramische tegels van 60 x 60 cm die ik wil laten plaatsen. De tuin is opgehoogd en eventueel moet er alleen nog aangestampt worden. Ik heb een achterom.

Deel van de achtertuin bestraten

In de achtertuin wil ik een deel van 24 m2 laten bestraten met tegels van 50 bij 50 cm. Eerst zal dit gedeelte moeten worden opgehoogd met 15 cm zand en daarop een worteldoek. Aan 2 kanten zal er een schutting staan, aan 2 zijde dient er een afsluitband geplaatst te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin met 60 bij 60 tegels bestraten

De achtertuin van mijn nieuwbouw woning dient te worden bestraat. Ik durf niet te zeggen of het zandbed verhoogd dient te worden. De oppervlakte is 23 m2 en wij willen er graag tegels van 60 bij 60 cm laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.

Waaltjes leggen in Haarlem

Het laten leggen van circa 12 m2 aan 'Waaltjes' in voortuin. Met randje aan zijkant. Ligt nu zand en 6 m2 grindtegels, dit mag verwijderd en afgevoerd worden door de vakman. Wij regelen zelf de 'Waaltjes'.

dakterras bekleden

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een dakterras bekleden met een raamwerk van of rubberen tegels of houten balken en vervolgens houten planken.