Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Haarlem of directe omgeving.

3283 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: mandelig pad bestraten, dakterras maken, zwevend dakterras maken, oprit met betontegels aanleggen, bestrating aan laten brengen, aanvragen en realiseren van een dakterras in Amsterdam Jordaan, terras aanleggen bij seniorenwoning, keramische terrastegels leggen, bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, dakterras aanleggen, bestratingsklus in een nieuwbouwtuin, tuin betegelen, afrit bestraten, terras afwerking rondom zwembad, portugese keitjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Haarlem:

Terras en voortuin bestraten

Ik wil mijn terras in de achtertuin bestraten. Is voorbereid, enkel het aantrillen en betegelen moet gedaan worden. Het gaat om ongeveer 36 m2 met 30 x 60 stenen betegelen. Ik wil ook de voortuin van 10 m2 bestraten met klinkers.

Sierbestrating van oude Waaltjes aanleggen

We willen circa 4,5 m2 laten bestraten met oude Waaltjes. We hebben nog circa 1 m2 oude Waaltjes liggen. Kunt u een indicatie geven voor het bestraten van 4.5 m2 en het leveren van 3.5 m2 Waaltjes?

Bestrating van de achtertuin

Bestrating van de achtertuin. Het is ongeveer 75 vierkante meter en we willen graag betonstenen van 60 * 60 cm. We hebben geen achterom dus alles moet door het huis.

Tuin ophogen met eigen betontegels

In de achtertuin dient de bestrating te worden verwijderd, de tuin met ongeveer 2.5 m3 zand opgehoogd en dan de bestrating weer terug gelegd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en de tuin is goed te bereiken,

Composietplanken leggen op een dakterras

Het is een dakterras waar rubberen tegels op liggen. Ik zou graag een all-in prijs willen ontvangen voor het aanleggen van composietplanken inclusief alle andere materialen. Er zit tevens een lichtkoepel in het dak waar omheen gelegd moet worden. Terras is 4,50 x 3,70 meter en de lichtkoepel is 1 x 2 meter.

Voor- en achtertuin voorzien van bestrating en looppaden

Ik wil de voortuin van zo'n 25 m2 voorzien van bestrating. Zowel zand, tegels et cetera moeten nog worden ingekocht. Achtertuin, aanleggen terras 2 x totaal ongeveer 26 m2 en looppad. Ook nog tegels en zand nodig.

Terras aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag een terras aanleggen en een trede verwerken richting de tuin. Zijkanten zijn vrij van de schuttingen. En terras moet rondom fundering hebben. Tegels heb ik al in bezit. De tuin moet met circa 5 cm over 15 m2 opgehoogd worden. Ofwel gelijk aan de vloer van de woning.

Natuursteen leggen in achtertuin

Ongeveer 20 m2 met 60/60 natuursteen (aanwezig) en afvoeren oude stoeptegels. Waarschijnlijk moet er nog opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras aanleggen. Het dakterras is 3. 90 m bij 2. 10m groot. Er is al via de slaapkamer toegang en er liggen losse tegels op. Ik zou graag een nieuw hekwerk (het liefst materiaal waar weinig onderhoud aan zit) en het mooier laten bestraten (ook met iets waar weinig onderhoud aan zit). Ik zou de materialen deels zelf willen aanschaffen en deels door de timmerman laten leveren.

Tuin betegelen

Ik wil straatwerk in mijn achtertuin laten leggen. Het gaat om keramische tegels van 60 x 60 cm die ik wil laten plaatsen. De tuin is opgehoogd en eventueel moet er alleen nog aangestampt worden. Ik heb een achterom.

Deel van de achtertuin bestraten

In de achtertuin wil ik een deel van 24 m2 laten bestraten met tegels van 50 bij 50 cm. Eerst zal dit gedeelte moeten worden opgehoogd met 15 cm zand en daarop een worteldoek. Aan 2 kanten zal er een schutting staan, aan 2 zijde dient er een afsluitband geplaatst te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin met 60 bij 60 tegels bestraten

De achtertuin van mijn nieuwbouw woning dient te worden bestraat. Ik durf niet te zeggen of het zandbed verhoogd dient te worden. De oppervlakte is 23 m2 en wij willen er graag tegels van 60 bij 60 cm laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.

Waaltjes leggen in Haarlem

Het laten leggen van circa 12 m2 aan 'Waaltjes' in voortuin. Met randje aan zijkant. Ligt nu zand en 6 m2 grindtegels, dit mag verwijderd en afgevoerd worden door de vakman. Wij regelen zelf de 'Waaltjes'.

dakterras bekleden

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een dakterras bekleden met een raamwerk van of rubberen tegels of houten balken en vervolgens houten planken.

Bestrating ophogen en opnieuw leggen

De bestaande Abbeystone wildverband bestrating dient te worden verwijderd, de oppervlakte iets opgehoogd en de bestrating terug gelegd. De oppervlakte is 55 m2 groot en de tuin is alleen via de woning te bereiken.

Tuin opnieuw bestraten

Ons huidige terras (ongeveer 20 m2, kleine stenen) is niet meer egaal. Wij willen dit graag egaliseren en vervangen door grote tegels + een klein stukje tuin vervangen door betegeling. Wij doen zelf het voorwerk. Materialen zijn voor de vakman.

Bestrating leveren en leggen

Oude bestrating, 22 m2, stoeptegels weg halen. Gras afgraven en worteldoek + zand erin leggen. Vervolgens 45 m2 antraciet kleurige tegels leggen van 60 x 60 cm of 40 x 40 cm. Deze ook meenemen, alsmede het zand en worteldoek voor ongeveer 45 m2.

Composiet terras aan laten leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 32 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vlonder van de vloer aanleggen op nieuw aangelegd dak terras. Materiaal is al aanwezig, planken van 4.50 meter van Woodcomposiet. Gaat dus alleen om het leggen van de vloerdelen.

Tuinbestrating aanleggen

Wij willen graag de tuin bestraat hebben met antraciet tegels van 60 x 60 cm. De tuin is 35 m2 wat bestraat moet worden. Onder de tegels willen wij graag zand en worteldoek laten plaatsen. De oude tegels halen wij zelf weg maar dienen wel door de vakman te worden afgevoerd. eronder. De tuin is via een achterom goed bereikbaar.

Tuin afgraven tot 10 a 15 cm en bestraten

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen over Te verwerken tuinoppervlak ongeveer : 7. 6 mtr * 5 mtr minus 6 m2 schuuropp = 32 m2 Afgraven tot +/- 10 a 15 cm en opvullen met zand en op plekken voor begroeiing aarde. Bestraten met koppelstones / geziene koppelstones zullen +/- 25-30 euro / m2 zijn links en rechts van de tuin opsluiten met opsluitbanden a +/- 13 mtr. Mogelijk een afvoer putje / grindput bij kraan

Terras van sierbestrating voorzien

Het laten leggen van sierbestrating in achtertuin met een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante meter. De tuin wordt door ons zelf klaar gemaakt. Er moet dan nog wel zand op.. Ik wacht uw offerte af.

Sierbestrating en palissades in tuin aanbrengen

De aanwezige bestrating plaatselijk ophogen en uitbreiden met waaltjes, waarbij de levering door u (grond afgraven, afvoeren, opvullen met zand en aanstampen). Leveren en aanbrengen van palissades van 8x40x50cm of 100 cm. Om de border. Ongeveer 10 m. Graag even langskomen, we hebben een achterom!

Tuin bestraten met nieuwe tegels

Ik wil graag het terras opnieuw bestraten met zwarte/donkergrijze tegels van 60 cm x 60 cm of iets dergelijks. De afmetingen van de tuin zijn 4.75 meter bij 5.55 meter en het stukje achterin is 1.40 meter x 2.15 meter. Er is een poort aan de achterkant die aansluit op een weg en dus goed toegankelijk is. Ik zou heel graag willen weten wat hiervan de kosten zijn. Wij halen zelf de tegels die er nu liggen plus het groen weg van tevoren. Graag even in overleg beslissen wat te doen met dat hoekje links achterin.

Stoep vervangen door klinkers

Graag willen wij onze oude stoep vervangen door klinkers. Het gaat om een stoep bij 8 woningen met een oppervlakte van ongeveer 100 m2. De tegels die er liggen mogen worden verwijderd en afgevoerd en de klinkers gelegd. Ophogen is niet nodig.

Tuin leeghalen en betegelen

Ik wil mijn tuin van ongeveer 39 m² laten leeghalen en daarna helemaal laten betegelen. De vaste beplanting en bestrating moet worden verwijderd en de ondergrond moet gereedgemaakt worden voor het tegelwerk. Ik heb nog geen nieuwe tegels uitgezocht. De tuin is toegankelijk via een achterom. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.