Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Grootschermer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Grootschermer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Grootschermer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Grootschermer of directe omgeving.

11 klanten uit Grootschermer bevelen een bij Casius in Grootschermer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Grootschermer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, 40 m2. achtertuin bestraten en houten terrasoverkapping aanleggen, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Grootschermer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Grootschermer:

Terras en pad aanleggen

Terrasje en pad van 20 m2 in gebakken klinkers. Nieuwbouw, ruwe grond. Nog geen zand en klinkers aanwezig. Zand en klinkers dus graag geregeld door de vakman .

Bestraten oprit

Het bestraten van de oprit met betonklinkers. Het gaat om ongeveer 67m2. De tegels die er nu liggen, halen we er zelf uit.

Terras aanleggen

1. Ca 65 m2 aanleg terras op zandgrond. 60 x 60 betontegels met afdeklaag, afgewisseld met een paar lijnen van klinkers of natuursteen uit huidige plateau. 2. Ca 4 a 5 cm Inkorten (afzagen) van ca 6,5 m stenen dorpel onder raamkozijn, waardoor het terras iets hoger aangelegd kan worden. 3. Wellicht afwerking met metalen band tussen nieuwe terras en gras.

Terras laten leggen voor sauna

Ik wil een egale betonvloer of terras (waterpas) laten leggen voor een saunahuisje in de tuin. Er moet eerst begroeiing uit huidige tuin en boom gekapt (zie foto). Totaal 4 meter bij 6,5 meter.

Herbestraten pad van trottoir naar achtertuin + verwijderen/afdoppen grondkabel

Het huidige voetpad van visgraat betonklinkers is verzakt en moet plaatselijk worden aangevuld en opnieuw gelegd. Bij voorkeur in ander patroon om onderscheid te creëren met aangrenzende identieke oprit van buren. Het pad is ca. 1 m breed en in totaal 28 meter lang. De achterste 8 meter is tussen bebouwing en is bestraat met deels grote oude tegels en deels betonklinkers. De te verwijderen stroomkabel ligt in dit achterdeel over een afstand van ca 6 meter en op een diepte tussen 5 tot 20 cm onder de bestrating. De kabel loopt van de voorzijde uitbouw buren via het pad naar achtertuin buren. Bedoeling is om kabel aan voorzijde uitbouw op erfgrens af te doppen en aan achterzijde uitbouw op erfgrens af te knippen.

Grindtegels omdraaien

Ik wil graag een offerte om een 50 m2 grindtegels om te laten draaien met waarschijnlijk een klein laagje zand.

Terras ophogen en schutting plaatsen

De terras moet met 30 cm opgehoogd worden en er moet een nieuwe schutting van 12 meter komen. De tuin is 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Aanleggen van een Terras

Wij willen een terras aan laten leggen aan de achter en zijkant van het huis. Totale oppervlakte ongeveer 55m2.

Oprit naar garage vervangen

Ik wil graag mijn oprit laten betegelen door tegels van 50x50 cm. De oprit lengte is 5.40 m en de breedte 5.10 m. Voor de randen kunt u eventueel de bestaande waaltjes gebruiken. Bouwjaar huis mrt. 2020.

Sierbestrating leggen met oude klinkers/waaltjes

Het laten leggen van sierbestrating in de voor en achtertuin. 42 m2 Ongeveer. Voortuin wil ik een pad van een meter breed en 7 meter lang ongeveer. Achtertuin een terras en een pad komen. Graag in overleg. Grind tegels liggen er op dit moment die mogen eruit gehaald worden.

Terras aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van c.30 m2 terras ter voorbereiding op plaatsing tuinhuis met overkapping. Er ligt nu zand en deels oude terrastegels. Terrastegels zijn antracietbeton tegels 50x50x4.5 cm. Het gaat om het egaliseren en bestraten van de +-30 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.

Verharding bestraten tbv tuinhuis fundering

Het bestraten van 12m2 met betontegels. Dit zal fungeren als fundering van een te bouwen tuinhuis. Dit zal moeten worden afgegraven, opgehoogd, geëgaliseerd en gelegd.

Herleggen tegels tuin

De tegels in mijn tuin liggen schots en scheef - graag zou ik hebben dat u de ondergrond vlak maakt en de tegels straks herlegd (-+ 13 m2). Daarnaast ook graag opsluitbanden op sommige plekken rond de tegels, en het verwijderen en nieuw plaatsen van banden als afbakeningen aan de randen van de tuin. Ik hoor graag van u.

60x60 tegels in achtertuin

er liggen oude tegels in die moeten worden verwijderd. Het is 30m2. Mogelijk moet er worden opgehoogd en bandjes geplaatst worden. Keuze een budget antraciet betontegel die wel is gecoat. Vlonder moet ook worden verwijderd maar kunnen we eventueel zelf. Laatste twee weken juli zou mooist zijn.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Wij hebben op dit moment een terras die wij willen laten weghalen, vervolgens willen wij hier nieuwe betontegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 40m2. Het gaat om een achtertuin met poort, wij zijn opzoek naar een partij die ook de betontegels kan leveren.

Simpel bestraten van tuin

Mijn tuin is tuin. 41 m² (5,7m diep en 7,2m breed). Er is nu gras nog ik wil het helemaal laten bestraten.

Sierstraatwerk opnieuw laten leggen

In mijn voortuin ligt op dit moment een bestrating . Deze moet opnieuw met opsluitbanden worden gelegd . De straatstenen heb ik dus al , dus alleen de opsluitbanden moeten nog worden geregeld . Het lijkt mij het handigst als er iemand komt kijken om alles te bespreken .

Bestrating laten aanleggen

De tuin is ongeveer 38 m2 en er ligt een terras van grindtegels. De rest is aarde/zand. Ik wil alles 1 geheel. Indien mogelijk wil ik de schutting achter in de tuin vervangen en wil de deur (nu links) aan de rechterkant. Op de bijgevoegde foto is nog kunstgras te zien, dat is inmiddels weg en daar ligt dus aarde/zand.

Terras aanleggen

Aanleggen terras van 32 m2. Zie foto. Terras ligt tegen de muur van het huis en heeft een ronding aan een zijde. Zie tekening. Ondergrond klei moet ca 20 cm afgegraven en afgevoerd. De vlonder demonteren we zelf maar moet wel afgevoerd. Terrasstenen excluton kera Twice paduc oak moeten meegeleverd alsmede evt tuinbanden.

Oprit aanleggen

Oprit is voor 2 auto’s naast elkaar, ongeveer 6x7m. Betreft nieuwbouw, grond moet vlak gemaakt worden en er zal zand nodig zijn. Het gaat om ongeveer 30 m2

Tuin bestraten

Ik wil houten tegels in de tuin leggen, mijn tuin is 96 m2. Huidige tuin maken wij zelf klaar en leeg voor de vakman. Materiaal schaffen wij ook zelf aan. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Bestrating vervangen

We willen graag de bestrating laten vervangen. 45 m2 (rechtoe, rechtaan) Er liggen op dit moment standaard klinkertjes in. En opsluitbanden 10,5 mtr We willen er betontegels van zo groot mogelijk formaat in.

Uitbreiden dakterras

Wij willen ons bestaande dakterras van 20 m2 (welke nu de helft van het platte dak beslaat) uitbreiden met ongeveer 14 m2. Het dak is circa 7 meter breed dus verlengen met 2 meter. We hebben al toestemming van de VvE want in het uit te breiden gedeelte zitten vaste lichtkoepels van benedenburen. Bestaande dakterras heeft een houten vloer met planken over de lengte. Wij willen de uitbreiding van dezelfde materialen maken. In overleg de aluminium balustrade uitbreiden of eventueel compleet vervangen en afvoeren en vervangen voor een houten balustrade. Mogelijk ook meteen een dubbel buitenstopcontact aanleggen.

Sierbestrating voor en achtertuin

Het bestraten van de voor/achtertuin. Voortuin betreft ongeveer 34,2 m2 en de achtertuin: 23,4. Achtertuin ligt zand. Voortuin nog niet. Er hoeft niks te worden verwijderd.

Bestraten parkeerplaats 240 m2

Ik heb een stuk grond van 240m2 welke geschikt gemaakt dient te worden als parkeerplaats. De standaard BK klinkers dienen gebruikt te worden, randen geplaatst en putten voorzien.