Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegels weghalen en grasmatten leggen:

Tegels weghalen en grasmatten leggen

Van een stuk tuin tegels weghalen en tegelpad versmallen, het gaat om 14m2 aan tegels die weggehaald. Het is vervolgens de bedoeling dat hier weer sterk gras door u gelegd wordt, over de 14m2.
Onze klant uit Egmond aan den Hoef (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels weghalen en grasmatten leggen uit heel Nederland:

Tuin betegelen

De tuin is ongeveer 40 m2 en deze wil ik graag laten betegelen. Op dit moment heb ik kiezelstenen, dit moet vervangen worden door keramische tegels. Ik regel zand en de tegels. We hebben een achterom. Graag kiezelstenen weghalen en afvoeren. Ophogen en egaliseren zal denk ik wel nodig zijn.

Tegels aanleggen achtertuin

Beste, Wij willen graag onze tuin laten betegelen, het gaat om circa 85 m2. Wij gaan kijken wat wij weghalen qua plantenborders en dergelijke, dan kunnen wij altijd nog een foto sturen van hoe de situatie er dan uitziet. De gehele tuin willen wij laten betegelen. Graag met andere tegels, mooie maar goedkoop. Wij hebben gekeken, wij willen geen betontegels, maar keramische of natuursteen in een donkere kleur.

Tegels in de tuin van 60 x 60 cm leggen

Het gaat om het leggen van tegels van 60 x 60 cm, in totaal ongeveer 30 m2. We hebben een achterom. Oude tegels weghalen en afvoeren. Mogelijk dat er opgehoogd moet worden, maar hoeveel durf ik niet te zeggen.

Tuin bestraten

Ik wil graag mijn tuin bijna volledig laten bestraten. De afmetingen van de tuin is 5,5 x 6 meter, met een gedeelde leeg voor extra beplanting en 2 planten bakken van 1 vierkante meter. Oude beplanting en tegels, verwijderen en afvoeren. (De oude tegels kunnen we zelf eventueel weghalen en afvoeren). In de tuin moet eerst gegraven worden en daarna met zand opgehoogd worden, geëgaliseerd worden en vervolgens de gewenste bestrating: Betontegels 60x60 cm geplaatst worden. De tuin is in te bereiken via de achterkant. De tuintegels kunnen we zelf aanschaffen, maar mogen ook door de stratenmaker geleverd worden.

Ingraven trampoline

Wij willen graag een trampoline van 305cm x 214 cm laten ingraven in onze tuin. Liggen nu grote natuurstenen tegels, die kunnen we zelf weghalen. Graag offerte met de afvoer van de grond en zonder afvoer van de grond.

Convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen

Wij willen graag natte vloerverwarming (40 m2 beneden in de woning laten plaatsen met erboven tegels laten plaatsen. Hierbij willen we graag dat de radiatoren worden verwijderd. Ook zit er een convectorput dat wij graag willen weghalen door bijvoorbeeld op te vullen.

Renoveren van badkamer

We willen graag onze badkamer laten verbouwen, het gaat om een ruimte van 2X2M. Oude sanitair en tegels moeten weg, en de inrichting moet ook veranderd worden waardoor elektra, waterleiding en afvoer verplaats/doorgetrokken moeten worden. Wat erin moet komen zijn: inbouw toilet, wasbak, inloopdouche, vloerverwarming (op CV aansluiten), licht en ventilatie. Wasmachine staat nu ook in de badkamer maar gaat naar een andere kamer waardoor hiervoor ook waterleiding en afvoer doorgetrokken moeten worden. Sanitair, douche(opbouw) en tegels zijn al uitgezocht, het offerte gaat dus puur om het weghalen van de oude en plaatsen van de nieuwe badkamer. Alvast bedankt!

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het opnieuw bestraten van mijn achtertuin. De tuin is ongeveer 40 m2 en ik zal zelf de huidige tegels en boompjes weghalen. Ik koop zelf de nieuwe tegels wel in tenzij u een beter of voordeliger idee heeft.

Voortuin renoveren

Het is de bedoeling om de tuin weer tuin te maken. Dat wil zeggen: tegels weghalen, afscheiding maken en tuinaarde aanbrengen opgehoogd tot de hoogte van de voordeur. Het is ongeveer 3.5m2.

Heg plus betonnen schutting weghalen en tegels weghalen

Voor en achter tuin leeghalen plus het uitvlakken van de tuinen. 67m2 en 25m2 voortuin. Er moet ook een betonnen schutting weg laten halen, dit gaat ter plekke bekeken moeten worden.

Partners

Partners van Casius