Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Duivendrecht of directe omgeving.

231 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, bestraten van entree bij twee appartementen, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, oprit aanleggen, tuin betegelen, bestrating leggen, straat vakantiehuisje dicht leggen, bestrating aanbrengen, tuin egaliseren en groenstroken toevoegen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Duivendrecht:

Ophogen bestaande bestrating

Ophogen bestaande bestrating en opsluitbanden. Stuk bestrating van baksteen 4.20 x 3.00, stuk met megabricks 2.80 x 2.4, totaal +/- 20 m2. Ophoogzand leveren door stratenmaker. Moet aansluiten op de buren.

Oprit ophogen + gewone klinkers

De oprit is verzakt en moet aan de zijde van het huis worden opgehoogd (ca. 5 cm). Wij rekenen op een strook van 2 m voor deze ophoging. De oprit is 4,5 m (breedte) bij 5 m(lengte),banden zijn niet nodig. We willen gewone grijze klinkers van ca € 12-13 per vierkante meter.

Sierbestrating leggen en ophogen

Graag een offerte voor het ophogen van mijn terras in de achtertuin. Het gaat om 18 m2 tegels (60 x 30 cm) welke zijn voorzien van een coating tegen vuil (moeten dus voorzichtig worden gelegd). Door het vele water zijn de tegels verzakt en in vrees dat 1 m3 zand nodig is om de boel op het gewenste niveau te krijgen. Ook moet de aarde / grond goed worden aangetrild . Ik kijk uit naar de reactie.

Voortuin bestraten met Waaltjes

Ik wil de tuin graag bestraten met Waaltjes en betontegel combi. Ongeveer 25 m2. De oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden. Er moet eventueel geëgaliseerd worden.

Bestrating onder een fietsenschuur aanleggen

Bestrating aanleggen in voortuin voor een overkapping voor fietsen. Ongeveer 7.50 m2. Betonnen stenen van 50 x 50 cm. Stenen en ophoogzand zijn al aanwezig. Ondergrond is zwart zand en al uitgegraven.

Bestrating en borders ophogen

Ik wil graag 80 m² bestrating laten ophogen. Het betreft het terras in onze achtertuin, een pad langs het huis en de bestrating in de voortuin. Ik denk dat er gemiddeld 5 cm zand nodig is, maar laat het hier graag even beoordelen. Verder wil ik de omliggende borders waar nodig ook laten ophogen met goede aarde. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte.

Herbestrating voortuin

Graag laat ik de voortuin opnieuw bestraten. De oude tegels moeten er uit, eventueel extra zand laten storten en de tegels weer terug gelegd. De oppervlakte is 40 m2.

Parkeerruimte op eigen terrein herbestraten

De onderdoorgang naar de parkeerruimte van ons eigen terrein dient te worden opgehoogd. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Balkon met trap plaatsen

Aan de achterkant van mijn huis wilde ik graag een balkon laten plaatsen met trap naar de tuin. Op de eerste verdieping. We hopen dat het over de breedte van het huis kan worden, 6 meter en 1,5 meter diep. Ik denk dat een vergunning aangevraagd moet worden.

Herbestraten bestaande tuin

10 m2 uitgraven zwart zand en vervangen door wit zand, herbestraten met de aanwezige natuurstenen (zijn er al uit gehaald) circa 40 m2. Opbrengen verhogen met wit zand, bestraten rond om 2 borders. Eventueel, in overleg, maken waterafvoer. Opgaven inclusief KvK nummer, alsmede 2 goede referenties.

Het betreft een drive-in woning met twee ...

Het betreft een drive-in woning met twee balkons over de breedte van het huis (5,5 meter) en twee kleinere balkons op de tweede etage plus twee dakranden. Op het zuiden is het beton van de balkons een beetje aangetast. Eea dient hersteld te worden alsmede dient het aflopend naar één kant (daar zit de waterafvoer) te worden gemaakt.Eea dient waterdicht te worden gemaakt oa. vanwege de aanwezigheid van een tuinkamer onder het balkon. Afwerking betreft ook schilderen van beton en opknappen hekjes. Dus van het grote balkon en kleine balkon aan de zuidkant moet beton gerenoveerd worden en evt. ook aan de noordkant. (advies vakman).

vergroten balkon achtergevel. Bestaande ...

vergroten balkon achtergevel. Bestaande balkon is inpandig en 3,6m² ( 3,60m bij 1m.), deze wordt verlengd met 1,5m. Daarnaast zal mogelijk een gedeelte langs de achtergevel (2,10m ) worden doorgetrokken. Ook deze wordt 1,5m. De bodemplaten dienen van gewapend glas te zijn dit ivm lichtinval van benedenburen.

Betonreparatie van balkons aan voor en ...

Betonreparatie van balkons aan voor en achterzijde Drive-in woning uit 1972: - Beschadigd beton uithakken - Vlechtijzer ontroesten en behandelen - Verf van oude (balkon)vloeren en aanzichtkanten afslijpen - Reinigen (hogedrukspuit) - Beton repareren - Dakranden en balkonranden glad en strak afwerken m.b.v. bekisting - Ballusters van hekwerk afkitten - Deletatievoegen kitten Schilderwerk na reparatie: - Alles dekkend afschilderen - Aanzichtkanten balkons en dakranden 2x kwartsen + 2x topcoaten - Plafonds 2x sausen - Vloeren in primer zetten - Vloeren 2x in slijtvaste vloercoating zetten. Tevens: Balustrades/Hekken schuren, primeren, dekkend afschilderen. Eventueel: - Houtwerk (meranti) en panelen waar nodig herstellen - Gronden - Verven

We willen graag dat het balkon een meter ...

We willen graag dat het balkon een meter naar buiten groter wordt. Het bestaande balkon is inpandig

We willen onze achtertuin bestraten, een ...

We willen onze achtertuin bestraten, een terras en pad. Hierdoor moeten er wel planten/bomen verzet worden.