Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Diemen of directe omgeving.

1097 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, aanleg parkeerplaats 350m², grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, twee terassen aanleggen voortuin en achtertuin, ophogen van een steeg en een afwaterput maken, achtertuin opnieuw bestraten, oprit aanleggen, parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren, het aanleggen van terrasvlonder op mijn balkon, oprit ophogen + gewone klinkers, garage veranderen in een dakterras, oprit aanleggen, terras en tuinpad leggen, tuin betegelen, keramische terrastegel incl leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Diemen:

Tuin laten bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van sierbestrating in de tuin. De tuin is ongeveer 10,8 m x 5 m. Momenteel ligt er zand in de zand.

Oprit aanleggen

Aanleggen van een oprit met betonklinkers. De voortuin is ongeveer 35 m2 en er ligt nu zand. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Diemen.

Een oprit en pad realiseren in een voortuin

Ik zoek een stratenmaker die een oprit en pad in mijn voortuin kan realiseren. De voortuin is momenteel voorzien van zand met een aantal betontegels. De bestaande tegels kan ik zelf verwijderen. Het gaat om 25 m2. Er zijn nog geen nieuwe tegels aanwezig. De ondergrond dient waarschijnlijk nog wel geëgaliseerd te worden.

Bestraten achtertuin 21 m2

Bestraten van nieuwbouwtuin terras en pad in de achtertuin. Tuin in redelijk goed vlak en voldoende zand aanwezig. Gaat in totaal om 21 m2, 61 tegens van 60 x 60 cm. Liefst zo snel mogelijk, kan vanaf begin augustus, maar hangt niet op een week.

Tuin achter betegelen

Ik wil in totaal aan 30 m2 tegels laten leggen van 20 x 30 cm in een achtertuin. Bestaande uit 2 terrassen en een voetpad. Ik zorg ervoor dat alles wordt verwijderd en dat de vakman per direct kan beginnen. Nieuwe tegels en zand zijn besteld.

Kunstgras en tegels plaatsen

In de achtertuin, die nu nog slecht te bereiken is dient het gras en de bestrating te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er flink opgehoogd moeten worden. Er dient een deel van 3 bij 5 meter bestraat te worden met nieuwe tegels die redelijk goed schoon te maken zijn in een geel/ rose kleur. Verder dient er een stuk van 6 bij 3.10 meter voorzien te worden van kunstgras.

Herbestrating stadstuin

Graag ontvang ik een offerte voor heraanleg van mijn tuin (rond 5,5x10,5m) in Diemen Zuid. Wensen zijn: - Plaatsen van (drainerende) ceramische terrastegels bij het huis en de helft van de tuin (rond 28m2) - Fundament voor een blokhut van 2,5x2,5m - Twee kunstgrasvelden van rond 2x3m in het midden van de terrastegels als ondergrond voor speeltoestellen - Verhogen van het lagere middendeel van de tuin tot een hoogde met de rest (rond 10cm) - Verhelpen van de verzakking van de tuin (rond 10cm).

Tuin tegels leggen, ophogen

De achtertuin is 5. 40 x 7. 75m. Daar gaat nog een schuur of van 2. 80 x 2. 50m. Totaal ong 35m2. Wij willen deze bijna geheel betegelt hebben. We willen aan eernzijde van de tuin, bij de schutting, 2 stroken als border vrijlaten. Ongeveer 1. 50 lang en 0. 30m breed. Dat ligt aan de tegels. De gehele tuin moet ook leeg, totaal ong 28m2. Er is verzakking. Er moet een ophoging komen van ong 08-10 cm. We denken aan sierbeton tegels van 0. 60 x 0. 30m...?? Beige/bruin. Nog geen definitieve keus.

Bestraten van een terras

Teras laten maken

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn tuin van 70 m2 graag bestraten met 60 x 60 cm tegels. Zand en tegels zijn al aanwezig. Ik heb een achterom. Er dient dus ook opgehoogd en geëgaliseerd te worden.

Achtertuin aanleggen met tegels

Ik zou graag mijn tuin willen laten betegelen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 70 m2. De tuin is reeds betegeld (ongeveer 45 a 50 m2), maar ik wil graag nieuwe tegels. De oude stenen moeten dus verwijderd en afgevoerd worden. Tevens zal de grond verhoogd moeten worden. Graag verzoek ik u om een vrijblijvende offerte. Tuin is bereikbaar middels een steegje achterom. Materialen in overleg.

Tuintegels leggen bij een appartementencomplex

Ik wil 25-30 m2 opnieuw laten betegelen. Het gaat om een woning in een appartementencomplex.

Nieuwbouwtuin laten betegelen

Momenteel hebben wij enkel zand en een schutting. Er liggen een aantal tegels, oplevering, maar deze willen we graag vervangen. De volledige tuin willen we graag betegeld hebben, met keuze in tegel. Daarnaast willen we graag een halve cirkel uitsparing, om wat in te planten. De tuin is 40 m2. Ik heb ook een achterom.

Voortuin bestraten

Het laten leggen van bestrating in de voortuin. Is ongeveer 20 m2. Er ligt momenteel alleen zand

Tegels in voortuin omdraaien en ophogen

25 meter. Ophogen en tegels omdraaien. Stenen zijn 30 Bij 30

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin. De tuin is ongeveer 15 m2. Plus een gat dichtmaken. Het gat is ontstaan door het verzakken van de tegels. Details kan ik telefonisch toelichten. De huidige stoeptegels moeten verwijderd worden. Goed toegankelijke tuin.

Flagstones aanbrengen in de tuin

In ons toekomstige huis, wat nu gebouwd wordt willen wij flagstones laten leggen. Weet nu niet de exacte afmetingen, maar ongeveer 40 m2. Graag hoor ik hoeveel dat zou kosten om dat te laten leggen? Zelf hebben jullie de tegels niet toch? Hoor het graag!

Keramische tegels op dakterras leggen

Dakterras (ongeveer 50 m2) willen we betegeld hebben met keramische tegels (60 x 60 cm), inclusief stelpoten aangezien het terras niet overal gelijk loopt (niveau verschillen). Geen voorwerk nodig. De materialen graag voor rekening van de vakman.

Voor- en achtertuin kunstgras en tegels aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin voor de helft kunstgras en voor de helft tegels 60 bij 60 cm. In mijn voor tuin alleen tegels ik 30 bij 30 cm. Ik heb 3 bomen zelf weggekapt, waarvan de stam nog verwijderd moet worden.

Achtertuin aanleggen

Wij willen onze achtertuin laten ophogen, egaliseren en betegelen. De oude stenen zijn er al uit. Ik heb 1,5 kuub ophoogzand verdeeld over de tuin, dit moet nog aangestampt/getrild worden, mogelijk is er nog meer ophoogzand nodig. Er moet een terras komen van 18 m2, de tegels (nieuw) zijn er al en moeten in wildverband worden aangelegd. Daarnaast willen wij met reeds geleverde borderstenen (nieuw) plantenbakken gemaakt hebben. Ook willen wij een grindpad rond de schuur; anti-worteldoek aangeschaft, en we zorgen nog voor honingraatdoek, grind en een aantal staptegels.

Tuin op laten hogen

De tuin is 6 bij 5,5 meter groot en moet 10 cm opgehoogd worden. Er staat een schuurtje en een picknicktafel die op geschoven moeten worden. We hebben geen achterom. Graag zo snel mogelijk dat de klus gebeurd, nu al verzakking van de regenpijp. De tegels moet eerst verwijderd worden, vervolgens ophogen en egaliseren en de tegels weer terug plaatsen. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Bestrating met bakstenen zonder voegen leggen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een bakstenen bestrating zonder voegen inclusief leggen op een niet geprepareerde grond voor ongeveer 420 m2? Ben het beste per e-mail te bereiken.

Grastegels leggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van ongeveer 305 m2 grastegels op niet geprepareerde grond. Het precieze adres is op dit moment nog niet bekend. Aangezien het op dit moment in aanbouw is. Ben slecht telefonisch bereikbaar. Beste per mail.

Oprit aanleggen met grind

De oprit van 3.50 meter breed en 10 meter lang dient te worden aangelegd. Hier moeten matten met grind of split gestort worden. Indien mogelijk dient het werk binnen 2 weken uitgevoerd te worden, mocht dit niet mogelijk zijn dan de komende periode.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Wij hebben in onze achtertuin 2 betegelde terrassen die wij willen vervangen, vergroten en uitbreiden met een paadje. We zullen zelf de bestaande terrassen eruit halen. Daarna moet er zand worden aangeleverd. We hebben al stenen naar onze smaak gevonden. Dat gaat om getrommelde Abbeystone dikformaten, brons genuanceerd, maat 7 x 21 x 6,8 cm van Excluton. Totaal moet er ongeveer 25 m² bestraat worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom met een poortdeur. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de stenen. We plannen de klus graag in onderling overleg in, het liefst op korte termijn.