Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor split op oprit leggen en tegels op terras:

Split op oprit leggen en tegels op terras

De tuin van mijn recreatiewoning is nogal ingeklonken. In natte perioden wordt het er erg drassig. Momenteel is er alleen gras en daar zijn tijdens de verbouwing diepe sporen in gereden door de aannemer. Ik wil een oprit waar droog geparkeerd kan worden. Er zal dus voor een oprit/parkeerplaats wat tuingrond moeten worden uitgegraven en verplaatst naar een ander deel van de tuin om het hier op te hogen en deze ruimte moet worden opgevuld met zand en split. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Verder wil ik het oude terras, met grindtegels, opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels, het gaat om ongeveer 20 m2 en een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 25 m2 waar deels een overkapping overheen komt. Graag ontvang ik een offerte per onderdeel, dus: 45 m2 split oprit aanleggen 20 m2 terras vernieuwen 25 m2 nieuw terras aanleggen
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor split op oprit leggen en tegels op terras uit heel Nederland:

Oprit met split aanleggen

Aantrillen huidige zand, circa 70 m2 grindplaten leggen en vullen met split, aftrillen.

Oprit leggen

Wij willen een oprit laten leggen met betonklinkers van 8 centimeter dik. De afmetingen bedragen 30 meter lang en 6 meter breed. Er ligt nu split en modder.

Aanleggen oprit

Het aanleggen van een oprit. Op dit moment ligt er split in wat er al een tijdje ligt. Het betreft een oprit van 80 m2. De oprit loopt vanaf de weg af richting een schuur. De tuin ligt lager dan de weg. De oprit dient te worden voorzien van beton klinkers, 50 x 50 cm beton tegels en opsluitband. Uitgraaf werkzaamheden indien nodig.

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen

Oprit met split aanleggen

Oprit is nu 11,2 x 2,4 meter met grindtegels. Oprit verbreden tot 3 x 11,2 meter en basalt split in plaats van de grindtegels. De ondergrond huidige oprit is zand. Het stuk dat erbij komt staan nu struiken/bomen en een muur (11 meter lang x 1,4 meter hoog) die weg moeten.

Nieuwe tuin laten bestraten

Vriendelijk verzoek tot een offerte voor de aanleg van: - oprit: +/- 45m2 met grind/split - pad rondom huis (60cm breed): +/- 30m2 met grind/split - terras: +/- 58m2 met ceramic tegels (60x60) vast in beton Offerte exclusief materiaal. Bij voorbaat De werkplek is goed bereikbaar.

Tuin aanleggen exclusief beplanting

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een ontwerp de bestrating kan aanleggen, het grindpad, gazon, split bij het terras, en de plantvakken kan voorzien van tuinaarde. De oude tuin is al volledig verwijderd en de totale oppervlakte is 170 m2. Er zal hier ongeveer 70 m2 bestraat moeten worden en 15 m2 gazon gelegd. Het materiaal dat de vakman dient te leveren is als volgt: - Type klinker hard gebakken rood paars waalformaat; - Gebrokenpuin oprit met boerengrind; - In haag bij de voortuin een eiken schapenhek plaatsen.

Complete tuinrenovatie van de voor- en achtertuin

Voor en achtertuin renovatie inclusief vervangen schutting. Totaal: 52m2 beton terrastegels 60x60x6 15m2 tegels 20x30x6 oprit 30m1 opsluitband 5x15x100 +/- 500kg split aanbrengen 17m1 schutting beton/hout 21planks plus poort 110cm 1 pergola bestaande 4 palen 15x15x300 douglas 1 verhoogde plantenbak bestaande uit 20 stapelementen 60x15x15 27m2 graszoden Alles inclusief afgraven en opnieuw aanleggen, tevens leveren materialen.

Oprit aanleggen met grind

De oprit van 3.50 meter breed en 10 meter lang dient te worden aangelegd. Hier moeten matten met grind of split gestort worden. Indien mogelijk dient het werk binnen 2 weken uitgevoerd te worden, mocht dit niet mogelijk zijn dan de komende periode.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Tweemaal terras (totaal oppervlakte circa 18 m2) en oprit (30 a 40 m2) oude bestrating afvoeren. Met name de oprit geeft wat grondwerk, want deze moet afgegraven worden. De grindtegels en het split moet afgegraven worden en geëgaliseerd met ophoogzand; oprit gedeeltelijke bestrating (30 a 40 m2) en bekleden met split (circa 20 m2). Zie uw reactie graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius