Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Castricum of directe omgeving.

353 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Castricum:

Herbestraten garage

Ik heb een garage van ongeveer 5 x 6 meter, waar momenteel stoeptegels in liggen. De hele vloer ligt scheef, de tegels zijn her en der verzakt en er komt op bepaalde tijden veel vocht naar boven. Ik heb naar verschillende oplossingen gekeken om de garagevloer netjes te krijgen. Beton storten, houten balken en een dekvloer et cetera. Maar wellicht is opnieuw bestraten ook een oplossing. Qua werkzaamheden denk zelf aan: bestaande tegels eruit, stuk afgraven (en zand afvoeren), (vijver)folie erin, stopzand erop, trillen en tegels erin. Op zich vind ik de bestaande tegels prima, maar als er zwaarwegende argumenten zijn om nieuwe tegels te nemen dan is dat te bespreken. Hoor graag jullie ideeën, en eventueel een offerte. Bel me gerust even om te overleggen.

Terras in de achtertuin aanbrengen

Ik zoek een partij die een terras kan leggen in mijn tuin. Het gaat om het egaliseren en plaatsen van 25 m2 aan stenen. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Zijkant begrenzen met die zwarte stenen en de rest gewoon gelijk bestraten met de voorkant.

Voor- en achtertuin bij een nieuwbouwwoning afgraven en bestraten

Onze nieuwbouw tussenwoning is onlangs opgeleverd en wij hebben de wens om de voor- en achtertuin nog deze winter te laten bestraten. Het gaat om in totaal 84 m² oppervlakte, waar 44 m² bestrating moet worden gelegd. We willen de zwarte aarde laten verwijderen en afvoeren en geel zand laten leveren en plaatsen. De betontegels die de aannemer voorlopig heeft neergelegd, moeten worden verwijderd. We zullen zelf gebakken cobblestones kopen. Er moet bestrating gelegd, waaronder 3 cirkels, 2 cirkels van 10 m² en 1 van 8 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Terras bestraten

Ons terras van 3. 00 x 4. 60 graag egaliseren en bestraten met betonwegen rood/grijs. Stenen zijn al uit tuin. Verzoek is om zsm te leggen.

Tegels in de voortuin gelijk leggen

De tegels voortuin weer gelijk leggen. Tegels van 60 x 60 cm. Ongeveer 5 x 6 meter. Zie foto komt door de boom maar die moet wel blijven staan. De wortels drukken het straatwerk omhoog. Kunt u het ophoogzand meenemen?

Beton storten in de tuin

Eerste optie is oude tegels eruit en dan beton storten in de achtertuin, dit is in totaal ongeveer 90 m². De tweede optie is de verzakte oude tegels eruit en dan met zand opvullen en dan de tegels weer terug leggen. Er is een stuk van ongeveer 22 m2 verzakt en het zijn stoeptegels van 30 x 30 cm. Ik zou graag voor beide opties een indicatie van de kosten willen hebben.

Bestrating in een nieuwbouwtuin verzorgen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouwwoning en gaan nu de tuin aanleggen. We willen een terras van ongeveer 22 m², een terras van ongeveer 7,5 m² en een pad van ongeveer 4,5 m² laten aanleggen. We kopen betontegels van 60 x 60 cm voor de terrassen en kleine tegels voor het pad. Ik maak graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen. Ik verwacht dat er aarde moet worden afgegraven en zand moet worden aangevoerd. Ik ontvang daarover graag uw advies. Het afgraven kan ik dan zelf verzorgen, het zand laat ik graag aanvoeren. De tuin is goed toegankelijk via een poort. Ik ontvang graag uw offerte.

Wortels verwijderen en bestrating repareren

In mijn achtertuin komt op sommige plekken de klinkerbestrating omhoog door boomwortels. Vooral de plaats direct tegen het huis baart mij zorgen omdat daar het regenwater ook niet meer weg loopt. Onbekend van welke boom. Waarschijnlijk van een valse christusdoorn, maar naast het huis in gemeentegrond staan grote esdoorns en een oude berk. Er dient dus eerst uitgezocht te worden welke wortels de verhogingen veroorzaken.

Portugese tuintegels leggen

Het betreft het leggen van Portugese tuintegels en ophogen van de tuin. De tuin is circa 50 m2. De tegels moeten ook aangeschaft worden. De tuin moet ook leeggehaald worden (gras en mos en een deel tegels). We hebben een tuin aan de duinrand. Ook staat er een tuinhuis in de tuin.

Terras ophogen en tegels opnieuw leggen

In achtertuin tegelterrasje van 12 vierkante meter ophogen. . Eenvoudige klus.

Tuin met klinkers bestraten

Ik wil graag een deel van mijn tuin laten bestraten. Hier ligt momenteel gras, dit moet eruit. De rest van de bestrating van de tuin is gedaan met klinkers, dus dit deel wordt ook graag met klinkers bestraat. De afmetingen van het te betegelen stuk is 5,5 x 3,0 meter.

Tuintegels laten leggen in de tuin

Tuin tegels leggen ong 20 m2

Tuintegels in de achtertuin leggen

Wij zoeken iemand die onze tuintegels wil leggen in de achtertuin. Ik denk maximaal 15 a 20 m2. Als aanvulling op bestaande bestrating. Ik wil de tegels zelf aanschaffen. Rood/gele tegels van ongeveer 10 x 10 of 10 x 20 cm.

Herbestraten pad voortuin

Ons pad in de voor- en zijtuin moet worden herbestraat met de bestaande stenen. Omdat we het pad iets uit willen laten breiden zullen we ter aanvulling waarschijnlijk grotere tegels er tussen willen laten leggen.Het gaat om 25 tot 30 m2.Het pad zelf is vrij recht toe recht aan. Afhankelijk van het aanbod voor de voortuin willen wij evt ook de achtertuin laten herbestraten met "nieuwe"oude waaltjes ongeveer 50 m2.

Het herbestraten van een parkeer ...

Het herbestraten van een parkeer gelegenheid bij een bedrijfsruimte; ongeveer 700m2 herbestraten. En ongeveer 40m1 bandstellen, stenen zijn al aanwezig bkk 20x10x8.

onze tuin moet uitgegraven, opgehoogd en ...

onze tuin moet uitgegraven, opgehoogd en aangelegd worden, evenals een gedeelte van de oprit.