Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bussum of directe omgeving.

681 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bussum:

Tuin betegelen keramisch 1cm

Beste Lezer, Ik heb een tegel op het oog voor de tuin. Het gaat om een keramische tegel van 1cm. Ik lees verschillende verhalen, de een zegt het kan de ander niet. Ik las ook dat je het beter kan laten doen door een specialist. Ik las ook dat je ze eerst op beton kan verlijmen. Doen jullie dat ook? Wat kost het om een tuin van 18m2 hiermee te betegelen?

Bestrating overkapping

Het laten leggen van een terras onder de overkapping 20 vierkante meter. De huidige bestrating moet er uit, graag in de offerte meenemen hoeveel dit zou kosten als ik door u laat doen. Vervolgens moeten er nieuwe 30 x 60 of 40 x 80 tegels terug komen, als u deze kan leveren graag ook meenemen in de offerte.

Nieuw grind oprit ca. 75 m2

Oprit voorzien van nieuw grind (geschikt voor auto, met honingraatmatten, wortelden, etc.) Voordat deze klus kan worden uitgevoerd zouden de oude split en deels grondtegels moeten worden verwijderen). Het gaat om een oprit van ongeveer 75 m2.

Aanleggen van grind in de voortuin en oprit

Ik wil graag de tegels vervangen door grind met honingraat eronder en de oprit iets verbreden dit heb ik qua m2 al meegenomen in het totaal van 58 m2. Wat advies wat de voortuin betreft zou ook fijn zijn. Nu heb ik het geheel met grind in gedachten. Afvoeren doe ik zelf.

Bestrating in plaats van grind

Bestraten met Waaltjes wat nu grind is. Gaat om oprit, parkeerplaatsen en zij- en achterkant garage. Totaal circa 195 m2

Thermowood vloer plaatsen op dakterras

Ik wil ongeveer 10 m2 houten vloer op (bestaand) dakterras, liefst Thermowood. Constructie is getest voor eerdere dakopbouw. Graag een offerte inclusief de materialen.

Aanleggen en bestraten voortuin

Voor ons huis in Bussum zijn wij op zoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De tuin is grotendeels al leeggehaald qua beplanting, bestrating moet nog.. Wij hebben zelf een tekening gemaakt van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien, zie schets. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte (zowel inclusief als exclusief materiaal). En horen we ook graag wanneer u hier tijd voor heeft. Onze inschatting van benodigde materialen: - grasmat (rondom trampoline) - klinkers voor het paadje en een band om de grotere tegels - grotere tegels voor het stuk van de fietsen + voor het huis - heg aan de straatkant (ongeveer 1,75 m hoog) - border naast paadje

Grind oprit maken

Ik wil graag een oprit van grind en grindplaten laten leggen van ongeveer 38 m2. Ik zou graag alleen een indicatie willen.

Tuin volledig betegelen

Ik wil de voor- en achtertuin ontruimen, afvoeren door het gangetje, volledig betegelen op het afschot met eigen terrastegels, beschikbaar zand van straat door gangetje 20 meter naar binnen brengen, op hoogte aanbrengen en trillen, zie 2 tekeningen. HWA putje bij regenpijp gevel aanbrengen. De tegels en het zand wordt door ons beschikbaar gesteld. Het afvoeren van het puin mag eventueel door de vakman gedaan worden maar dat kunnen wij eventueel ook doen. De tuin is ongeveer 70 m2.

Waaltjes laten leggen

In de zijtuin en achtertuin wil ik graag 60 m2 Waaltjes laten leggen. Beide tuinen zijn goed bereikbaar en bestaan nu uit zwarte aarde. Er zal een laagje wit zand geplaatst moeten worden.

Dakterras vernieuwen

Het liefst zou ik nieuwe tegels (60 x 60 cm) willen op mijn dakterras (5 x 6 meter) en eventueel de railing van het dakterras vernieuwen. Gezien het feit dat het een huurwoning is, wil ik graag de kosten zo laag mogelijk houden.

Drainagetegels op het balkon leggen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen met tegels op een rubbertje. Het balkon is ongeveer 5-6 bij 0,75 meter. De tegels zijn 30 bij 30 cm.

Achtertuin van nieuw straatwerk voorzien

Wij willen in onze achtertuin de tegels eruit halen en nieuwe plaatsen. Hiervoor moeten de oude eruit gehaald worden, het gras weggehaald worden (en afvoeren) en het geheel moet worden egaliseert. Het nieuwe oppervlakte van het terras word 19.4 m2. Wij hebben de keramische tegel, Solid Stone 60 x 60 x 2 basalt uitgekozen. Prijs per m2 is m2 = 3.6 meter (6 tegels 60 cm) x 5.4 meter (9 tegels 60 cm) --> 54 tegels.

Achtertuin bestrating vervangen

De huidige tegels, 60 x 60 x 5 cm, die 3 jaar geleden gelegd zijn, zijn door een schilder voorzien van een verflaag nadat hij van een ladder is gevallen. Er moet een zakje zand hier en daar bij, maar in principe is het een klus waarbij de oude tegels verwijderd en afgevoerd moeten worden, de grond even goed aan trillen, gladstrijken en de nieuwe tegels leggen. De nieuwe tegels worden hoogstwaarschijnlijk 60 x 60 x 4 cm, deze zijn al aangeschaft. Oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2.

Terras weer aanleggen

Het terras in onze achtertuin willen wij opnieuw laten aanleggen. Oppervlak 25m2. Tegels zijn al aanwezig. Klein terras met grindtegels en grind in voortuin van 7m2. Nieuw aan te leggen. Grind en grindtegels nog niet aanwezig

Tegels leggen in achtertuin

In onze achtertuin willen wij graag tegels laten leggen van 100 x 100 cm. Aangezien dit grote tegels zijn zijn wij benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat dit kost. We hebben nu gewone betontegels liggen van 30 x 30 cm. Heet gaat om ongeveer 35 m2.

Tegels op balkon leggen

Mevrouw wil tegels 60 x 40 cm laten leggen op haar balkon.

Sierbestrating leggen

Cole paving stenen van 30x20 cm laten leggen in voortuin, circa 20 m2 (pad naar voordeur en terras samen). Met kant banden de borders, circa 20 meter in totaal. Nu ligt er een pad en waar we het terras willen aarde. Dat kunnen we zelf afgraven en weghalen, maar wilt u ook specificeren hoveel dat extra kost?

Ophogen van het terras

Het terras is iets verzakt naar de zijkant. Het circa 5 cm tussen het huis en het laagste punt. Ik wil het laten ophogen en opnieuw laten bestraten met bestaande klinkers welke er nu in liggen. De bestrating eruit, ophogen en bestrating er weer in. De tuin is via een achterom bereikbaar. Het gaat om 21 m2. Het liefst zo snel mogelijk.

Verwijderen van straatwerk en leggen van nieuwe terrassen

Het verwijderen van het bestaande terras van tegels en klinkers bij het huis en een kleiner terras achterin de tuin. Het leggen van nieuwe terrassen met tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om 44 m2.

Oprit renoveren

Onze oprit is ongeveer 2,5 meter breed en 9 meter lang en is bestraat met klinkers. We willen die bestrating graag laten verwijderen en afvoeren en de oprit daarna laten egaliseren. We hebben nog geen keuze gemaakt voor de nieuwe bestrating. We denken aan tegels maar willen ook weten wat het kost om er worteldoek met grind te laten aanbrengen. We willen graag ook een assortiment tegels van u bekijken zodat we daarin een keuze kunnen maken. Voor beide opties ontvangen we graag uw offerte.

Terras verlagen en betegelen

Een deel van ons terras is verhoogd aangelegd. Wij willen dit stuk van 5 x 4 meter weer laten verlagen. Het overtollige zand kan naar een ander deel van de tuin, waar net een trampoline is verwijderd. Wij ontvangen graag uw offerte.

Sierbestrating van betontegels leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating, 35 m2, met betontegels van 60 x 60 cm. Het werk dient inclusief egaliseren en aantrillen te zijn. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het afgraven en het zand. De tuin is bereikbaar met een mini graver.

Buitenterras betegelen

Graag zou ik een buitenterras van ongeveer 28 m2 betegeld willen hebben met 45 bij 45 tegels. De lijm en tegels zijn aanwezig. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, de ruimte is klaar om betegeld te worden. Het moet op zeer korte termijn (liefst deze of volgende week).

Oprit bestraten met waaltjes

Het betreft het bestraten van de oprit en langs de garage met betonwaaltjes. Oprit is 4 meter breed en ongeveer 14 meter diep. Oprit moet doorlopen in stuk naast garage en strook in achtertuin.