Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bovenkarspel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bovenkarspel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bovenkarspel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bovenkarspel of directe omgeving.

40 klanten uit Bovenkarspel bevelen een bij Casius in Bovenkarspel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bovenkarspel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, oprit laten bestraten, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Bovenkarspel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bovenkarspel:

Bestrating verwijderen, nieuwe bestrating realiseren

Het gaat om een oprijpad met parking van in totaal rond de 90 vierkante meter. Er ligt nu een zandbed met grindtegels, die zouden moeten worden weggehaald. Ik ben er nog niet over uit op wat voor tegels ik het nieuwe oprij pad en parkeergelegenheid ik daar terug wil zien. Graag ga ik in overleg met een vakman die hierover kan meedenken en alles kan leveren en leggen.

Voortuin bestraten + oprit

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van sierbestrating in de voortuin en oprit. In voortuin ligt nu grind, staan een aantal struiken en twee laurierboompjes. Voortuin c.a. 20 m2, oprit c.a. 35 m2

Achtertuin volledig bestraten

De tuin is ongeveer 40 vierkante meter waarvan de helft nog bestraat dient te worden. Het betreft alleen t straten! De voorbereiding doe ik zelf worteldoek koop ik zelf. Extra betontegels liever wel geleverd door bedrijf. Goed toegankelijk.

Terras met pad aanleggen

Ophogen, vlakken en aanleggen van een terras met pad. Grootte van het terras is circa 15 m2, 3.80 bij 3.60 meter, het pad eveneens circa 15 m2, 7.50 bij 2 meter. Gebruik van het goedkoopste materiaal en steensoort.

Bestrating in de voor- en achtertuin aanbrengen

Bestraten van voor en achtertuin. Achtertuin liggen nu goedkope stenen en houtpulp. Voortuin is een deel grind. Achtertuin ongeveer 25 m2 voortuin 10 m2.

Bestrating tuin

Bestrating van tuin met een oppervlakte van 36 m2 en 6,5 m2 herbestrating onder afdak. Een bedzand aanbrengen van 15 cm. En het leveren van betontegels, ongeveer 36 m2 van 50 x 50 cm., met zand. Afvoer van 20 m2 oude grindtegels. Er is een achterom via een stenen steeg van 180 cm breed.

60 m2 bestraten

Achtertuin bestraten. Betreft ongeveer 60 m2. Het zand ligt er. Stenen leveren we zelf. Vlakken en bestraten.

Afgraven grasveld van 70 m2 en ...

Afgraven grasveld van 70 m2 en vervolgens bestraten. Pad naast het huis opnieuw leggen en verbreden +/- 15 meter lang x (nu 1m.) 2,75m breed. Verwijderen van +/- 25m oude en Plaatsen van 25 meter nieuwe houten schutting met dwars op schutting naar gevel een poort. Verwijderen van twee bomen.

Tuin van 5 x 12 m huidige bestrating ...

Tuin van 5 x 12 m huidige bestrating (grindtegels) verwijderen en afvoeren, borders met beplanting verwijderen en afvoeren. Het opnieuw aanleggen van (verhoogde) een border van ca. 80 cm x 4 m. In de gehele tuin ca. 15 m3 leeflaag (bestaande uit 1/4 deel grondlaag en 3/4 deel witzandlaag) afgraven en afvoeren. Plaatsen van een houten tuinhuis (ca. 3 x 3 m) met vloer (voor vloer in het tuinhuisje kan gebruik worden gemaakt van de huidige tegels).

Terrasdeuren plaatsen van kunststof en ...

Terrasdeuren plaatsen van kunststof en bestaand metselwerk aanpassen, er moet ook een beton latei geplaatst worden voor de opvang van bovenstaand metselwerk. Er zit nu een raam met kozijn in en dat moet vervangen worden door bovenstaande terrasdeuren, de terrasdeuren zijn van het merk Candoor, de terrasdeuren zijn voorzien van een roedeverdeling en een zijlicht met roedeverdeling. de hoogte is 210 cm en een breedte van 220 cm, respectivelijk kozijn 180cm en zijlicht 40 cm.