Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Boesingheliede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Boesingheliede heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Boesingheliede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Boesingheliede of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Boesingheliede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Boesingheliede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Boesingheliede:

Terras en pad oude Walen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een terras plus pad in achtertuin van ca 35-40 m2 oude Walen bij elkaar plus verwijderen oude terras van ca 12 m2 en oude pad van 9 meter lang tot einde achtertuin. Op welke termijn zou u een dergelijke klus kunnen uitvoeren?

30 m2 tuintegels inclusief leggen

Graag prijsopgave voor 30 m2. nieuwe tuintegels in de achtertuin inclusief leggen. Toegangspoort is circa 1 meter. Tuin is vrij van bomen en struiken. Grond moet wel eerst geëgaliseerd worden.

Afvoeren huidige bestrating en leggen keramische tegels 20m2

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating en zand, leggen 20m2 keramiek 60x60cm tegels. Alle materialen inkoop opdrachtgever, behalve ophoogzand. Tuin is door huis toegankelijk.

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.

Hardhouten of composieten vlonder terras aanleggen

Het bestaande vlonder hout moet vervangen worden en verlengd. Afmeting wordt dan 3,5 x 7 meter. Het wordt of composiet waarschijnlijk of hardhout, daar willen we graag advies over. Op internet lopen de meningen vrij uiteen, vandaar dat we advies willen. Rond halverwege juni willen we beginnen.

Voor- en achtertuin bestraten

De tegels van de voortuin moeten naar de achtertuin ongeveer 6 vierkanten meter. In de voortuin nieuwe tegels legen ongeveer 6 vierkanten meter. Achter moet er een stuk opgehoogd worden, voren niet. Voren is het vrij simpel, tegels eruit en gelijk nieuwe leggen. Wie het zand regelt graag in overleg. Achter zijn er ook opsluitbanden nodig, deze heb ik al aangeschaft.

Betontegels in tuin leggen

Betontegels laten leggen in onze achtertuin van ongeveer 35m2.

Dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping

Ik wil een dakterras aanleggen van ongeveer 30 m2. Er moet een gat gezaagd worden voor de toegang naar het dak en een trap geplaatst worden. Ik moet een vergunning aanvragen. De constructie is van beton dus ik denk dat het sterk genoeg is. Toegang via vaste trap (dakluik) van 3e verdieping naar terras op vierde verdieping. IPE hout hardhout vloer aanleg en hekwerk plus water en elektra aansluiting.

Sierbestrating laten leggen in achtertuin

Sierbestrating laten leggen in achtertuin 32m2 1x terras 13m2 1x terras 7,5 m2 1x terras 12 m2. De steenkeuze is geocolor 3.0 white/ grey. Liefst 60x60 en 60x30 gecombineerd.

Dakterras tegels vervangen voor hout op bedrijfspand

Het dakterras van ons bedrijfspand ziet er netjes uit met betonnen tegels recht toe recht aan in goede staat. Wij wensne deze te vervangen door hout. Het gaat om 72 m2. Graag zouden wij deze klus voor de zomer hebben uitgevoerd.

Bestrating tuin restaurant herstellen

Beste heer/mevrouw, Wij zijn een Aziatisch restaurant in Amsterdam Rivierenbuurt en willen graag onze tuin herstellen naar de originele staat. Door gebrek aan onderhuid is de bestrating van de tuin kapot. Graag wil ik dit herstellen, zie de foto's ter verduidelijking. Het gaat om ongeveer 2 bij 1 m. De huidige tegels graag door u verwijderen. Graag de prijs voor materiaal apart benoemen op de offerte. Met vriendelijke groet.

Terras aanleggen

het gaat om, het aanleggen van terras van 6 bij 3.4 m met vierkante meter betontegels en klinkers. Zand ligt er reeds. het is een tuin van 6 bij 10 m, daar lag bestrating op, dit heb ik weggehaald. Het zand van de ene helft heb ik naar de andere helft gedaan en het terras iets verhoogd. Ik was al begonnen, maar ik ben door mijn rug gegaan, vandaar dat ik iemand zoek die deze klus zou kunnen uitvoeren. Graag zo spoedig mogelijk.

Bestrating achtertuin

Volgend jaar de tuin laten betegelen met tegels van 60×60. De tuin is 18m bij 5.18m. Het stuk dat betegeld moet worden is ongeveer 12m × 5.18m ca 60m2. De tuin wordt nog volledig leeggehaald tegen die tijd.

Sierbestrating leggen

Achtertuin van 45 m2 straten met tegels van 80x40. Oude tegels al verwijderd. Iets ophogen met zand. Voortuin van 30 m2 met split grond en 8 siertegels als looppad.

Tuin bestraten met aanwezige grond en stenen na verbouwing

Mijn huis is net verbouwd en er is een uitbouw gerealiseerd. Nu is het tijd om de tuin onder handen te nemen aangezien deze zwaar heeft geleden ????! De aftrap vanuit mijn huis is nu te groot dus die moet worden opgehoogd. Er ligt nog veel grond in de tuin, evenals tegels die herbruikbaar zijn. Wie kan helpen om deze klus op korte termijn en tegen redelijke prijs uit te voeren?

Terras aanleggen

Het opnieuw leggen van een terras in de achtertuin over de hele breedte van de tuin. Tegels nu 3 bij 3 wordt dan 3 bij 6 met betonbanden er omheen. Ik heb 60x60 cm 4 cm dikke betontegels gekocht 21m2 met 19 beton banden en een kuub zand omdat het terras geëgaliseerd moet worden. Ik heb ook 6 x 25kg cement gekocht om de ondergrond wat steviger te maken.Ik kan de tegels die er liggen er alvast uit halen. Graag ontvang ik een prijs offerte voor de aanleg van het terras en een datum indicatie. Alle spullen zijn aanwezig voor het huis.

Terras aanleggen en een pad maken

Het leggen van een terras in de achtertuin met betontegels en in de voortuin pad naar de voordeur en langs de voorgevel. Achtertuinterras is ca. 14m2 en pad voorzijde en langs de voorgevel is ca. 6m2. Materiaal naar achtertuin moet door de woning.

Opnieuw straten van terras (40m2)

Het opnieuw leggen van bestaande bestrating. Achtertuin is 40 m2

Sierbestrating aanleggen

Tuinterras ong.20m. ophogen en sierbestrating aanleggen.

Achtertuin

Hi, ik wil ons achtertuin opnieuw bestraten met tegels 60cm x 60cm. Zie foto van de afmeting. Ook moet de oude vijver ingevuld worden (zie foto). Ik ga een nieuwe schuur bouwen over de oude tegels dus dit stuk (3m x 3.5m) hoeft niet gedaan te worden. midden links is er en bak waar een boom zit.Dus de tegels moet hieromheen gaan (70cmx70cm), wat voor soort tegels, graag in overleg. graag een offerte hiervoor. ZSM na 10 juni kan je beginnen.

Bestrating, grind en vlonders

Graag wil ik achtertuin 7,50 m x 12,50 m vlonders, tegels en grind laten leggen. In de voortuin 2 x 7m en 2x12m enkel grind laten leggen

Tuin betegelen keramisch 1cm

Beste Lezer, Ik heb een tegel op het oog voor de tuin. Het gaat om een keramische tegel van 1cm. Ik lees verschillende verhalen, de een zegt het kan de ander niet. Ik las ook dat je het beter kan laten doen door een specialist. Ik las ook dat je ze eerst op beton kan verlijmen. Doen jullie dat ook? Wat kost het om een tuin van 18m2 hiermee te betegelen?

Verzakking van tegels herstellen

Er heeft eerst een vijver ondergezeten . Dit laten betegelen maar na 2jaar in het midden aan het verzakken. Gedeelte waar het om gaat is ongeveer 5 x3 meter. Dit weer op hoogte brengen.

Tuin bestraten

Wil graag mijn tuin opnieuw bestraten, huidige 26 m2 kan opnieuw worden gelegd. Daarnaast voor 10 m2 nieuwe tegels leggen.

Offerte bestrating kleine voortuin

Graag zou ik vrijblijvend een offerte ontvangen voor mijn kleine voortuin. Het pad naar de voordeur is 5,5 meter ( 1 meter breed) zou ik graag met grote betontegels en grind bestraat willen hebben. Daarnaast zou ik ook nog een klein stukje (ong: 2 meter x 3 meter) betegeld willen hebben met grote betontegels waar het zand nu al ligt. Het grind dat er nu ligt mag blijven liggen, net als de struik en de boom. Wat is jullie prijs voor het bestraten hiervan en wanneer hebben jullie plaats in de agenda. De tegels kunnen eventueel a.s. maandag al geleverd worden maar later is ook mogelijk. Er zijn meer foto's beschikbaar. Hartelijk dank.