Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprijlaan aanleggen met klinkers:

Oprijlaan aanleggen met klinkers

Het betreft nieuwbouw. Voor de oprit en parkeerplaats is gestabiliseerde gritverharding gepland, de VVE vraagt zich af wat de kosten zijn van circa 70 m2 klinkerbestrating. In april 2019 zou de oprit af moeten zijn. Excuus, we hebben ons vergist in de schaal: het is ongeveer 700 m2 Er is ook twijfel over de 700 m2 bij deze de plattegrond met schaal.
Onze klant uit Bloemendaal (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprijlaan aanleggen met klinkers uit heel Nederland:

Oprit met padvast of nobrecal aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het maken van een oprit. Er dient een oprijlaan van 100 m lang 3 m breed te worden aangelegd dwars door een momenteel nog bestaande kleine bosschage. Daartoe zullen een aantal (kleinere) bomen moeten worden gekapt. Bestaande ondergrond is bosgrond, aarde, zandgrond. Wij willen t liefste halfverharding door middel van “Achterhoeks padvast” of “Nobrecal” oid. Er zal waarschijnlijk een bovenlaag van +/- 30 cm moeten worden afgegraven, kan eventueel verwijderd worden, óf verwerkt in zij terrein als een soort aarden walletje. Dan opvullen met funderings- en drainagelaag (zand + bouwpuin oid), en een toplaag met padvast of nobrecal. Indien nodig opsluitbanden aan weerszijden oprijlaan. Oprijlaan moet bestand zijn tegen voertuigen van max 3000 kg.

Tuin ophogen en tegels/gras aanleggen

Zie foto. Wij willen graag de tegels conform de vermelde maten laten leggen (terrassen 4 cm tegel uitgezocht: 32 Euro per m2 en oprijlaan 6cm tegel 35. 75 Euro) De groene velden zijn graszoden (premium grassoort bestand tegen kinderen en schaduw). De tuin wordt op 25cm onder de spiegel (grond niveau van de vloer) en moet dus worden opgevuld. Graag ook aparte offerte voor het ingraven en aftimmeren van een 330 x 220 trampoline Het betreft een nieuwbouwhuis aan de Thomas Mannsingel in Den Haag.

Tuin op een perceel aanleggen

Wij hebben een perceel gekocht waar we een huis gaan laten bouwen. Daar hoort ook een tuin bij. Het perceel is 2800 m2 groot. We willen een eenvoudige, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin, geen vijvers. Veel gras, wat beplanting langs de rand, een aantal bomen, momenteel is het een leeg weiland, een grindpad als oprijlaan en een hek om het perceel. Bent u ook een tuinarchitect, of voert u alleen uit? We zijn benieuwd wat u kan betekenen van ons, en wat een indicatie van de kosten zou zijn. De tuin moet ongeveer 2400-2500 m2 worden.

Tuin egaliseren en bestraten

Aanleggen van ongeveer 100 m2 terras inclusief levering terrastegels en dubbele oprijlaan ongeveer 70 m2 bestraten met klinkers. De tuin moet ook ontruimd worden, er mogen wat boomstronken worden verwijdert en daarna zand levering en egaliseren. De klinkers mogen in de voortuin, de rest in de achtertuin. Het gaat om een vrijstaande woning. Het liefst 90 bij 90 cm, antraciet van natuursteen of keramisch. Liefst begin volgend jaar uitvoeren.

Oprijlaan bestraten en diverse terrassen aanleggen

Wij willen de oprijlaan naar onze woning laten bestraten. De oprijlaan is circa 300 meter lang en 3 meter breed. Als alternatief graag ook prijsopgave van Stelcon platen voor een lengte van circa 250 meter. Daarnaast willen wij rond de woning een aantal terrassen met een totaaloppervlak van circa 300 m2. Daar ligt grotendeels gras. De huidige verharding van de oprijlaan bestaat voor een groot deel uit gebroken puin. Half september krijgen we de sleutel van de woning. Aanstaande vrijdag zijn we er tot begin van de middag, dan zouden we met u kunnen bespreken wat er gedaan moet worden.

Grasmatten aanleggen en rondom bestraten

90 m2 grasmatten, 90 ms bestraten rondom huis, terras achter en oprijlaan. Start oodracht zsm

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil graag bestrating laten aanbrengen in de voortuin van ons nieuwbouwhuis. De voortuin is 5 meter diep en er moet een pad bestraat worden met 50 x 50 tegels in een rij van 2. Dus 2 rijen van 10 tegels. Ook moet ernaast een soort oprijlaan komen voor de auto. Hier moet 2 x een rij komen van 10 tegels (zodat de wielen van de auto hierop kunnen komen. Wat kost mij dit? Verder zal het opgevuld worden met basalt split en enkele planten borders, maar dit word zelf gedaan. De woning word naar verwachting rond 10 december opgeleverd.

Terras en oprijlaan aanleggen

Er moet in de achtertuin en klein terrasje aangelegd worden van ongeveer 35 m2 dit zijn alleen maar rechten stukken en het zand is al vlak gemaakt, alleen stenen moet geplaatst worden. De tegels zijn aanwezig. In de voortuin hebben we een stuk grond waar ook al zand ligt en vlak is waar stenen geplaatst moeten worden dit is ongeveer 10 m2. We zijn woonachtig in Duitsland net over de grens bij Nijmegen vandaar een rare postcode. Het liefst niet bellen omdat ik nu aan het werk ben.

Terras achtertuin aanleggen en tuinhuisje plaatsen

Ik wil mijn terras van 31 m² in de achtertuin vervangen. Ik zal zelf de huidige grindtegels verwijderen en nieuwe tegels kopen van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. Ik wil deze vakkundig laten plaatsen en daarbij ook de afwatering laten verbeteren. Verder wil ik links achterin de tuin een tuinhuisje laten plaatsen van 2 x 3 meter, met een lessenaarsdak. Ik wil een huisje met 1 deur aan de kant van de brandgang en 1 deur aan de tuinkant. Het moet van geïmpregneerd hout zijn. Het gaat om werk aan de achterzijde van een tussenwoning, maar er staat geen schutting tussen mijn tuin en de tuin van de buren, die een hoekwoning hebben. Daardoor is toegang tot de tuin en aanvoer van materiaal ook mogelijk via de tuin van de buren en hun oprijlaan, mits er garantie is dat het terras van de buren onbeschadigd en schoon blijft. Ik maak graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en mijn wensen voor het tuinhuisje te bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Parkeerterrein aanleggen en oprijlaan herstellen

We willen graag een extra parkeerterrein laten aanleggen deels met stenen die al aanwezig zijn, deels met gravel. De aansluitende oprijlaan willen we dan graag laten repareren, er zitten wat verzakkingen in. Afmetingen bij benadering: - reparatie oprijlaan = 5 meter breed en 10 meter lang - aanleg nieuwe bestrating = 3 meter breed en 12 meter lang - aanleg gravel (ondergrond) = 6 meter breed en 12 meter lang De stenen voor de nieuwe bestrating zijn al aanwezig. Gravel en zand mee aanbieden.