Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor klinkerbestrating leggen:

Klinkerbestrating leggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die binnen enkele weken tijd heeft om ongeveer 30 m² bestrating te leggen. De ondergrond moet geëgaliseerd en mogelijk wat opgehoogd worden. Ik heb hiervoor dikformaat klinkers (7 duimers) liggen. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Bloemendaal (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerbestrating leggen uit heel Nederland:

Klinkerbestrating opnieuw leggen

Het gaat om een bestaand garage pad met 7 duimers die opnieuw gelegd moeten worden. Tevens moet het pad ook worden opgehogen vanwege verzakkingen. Het mag in een gewoon recht verband geplaatst worden en de oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Ophogen en bestraten van de voortuin

Ik wil de klinkerbestrating in mijn voortuin van ongeveer 18 m² laten opknappen. Ik wil de klinkers laten opnemen en nadat er nieuw zand is aangebracht omgedraaid terug laten leggen. We kunnen eventueel zelf voor zand zorgen, maar u kunt ook zand opnemen in uw offerte. Om de voortuin staat een smeedijzeren hek. Ik ontvang graag uw offerte.

Dik formaat klinkerbestrating leggen in een paardenstal

In een bestaande hal met een betonnen dekvloer dient een bestrating te komen van dikformaat klinkers. Het oppervlak is ongeveer 200 m² en de bestaande vloer zal als onderlaag dienen. We ontvangen graag een tarief per m². Het gewenste patroon is een visgraat. We zullen zelf de klinkers aanschaffen.

Oprit opnieuw bestraten

Ik wil de klinkerbestrating van ongeveer 40 m² op onze oprit gaan vervangen. Ik zal zelf de oude klinkers verwijderen. De ondergrond moet eventueel met wat zand worden opgehoogd en daarna wil ik er nieuwe klinkerbestrating laten leggen. Ik ontvang graag een offerte met daarin ook een aparte post voor de levering van de materialen. Ik wil de klus graag in november laten uitvoeren.

Bestrating van een oprit vervangen door tegels

Ik heb bij mijn woning een oprit van 43 m² met klinkerbestrating. Ik wil die bestrating laten vervangen en daar tegels van 60 x 30 x 4 cm laten leggen. Ik wil de klus in overleg laten inplannen, het liefst op redelijk korte termijn. Ik weet niet of deze tegeldikte voldoende is voor een oprit, en wil daarover graag uw advies. Ik zal de tegels zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met daarin een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating.

Terras in de achtertuin laten aanleggen

Ik wil een nieuw terras van keramische tegels (60 x 60 cm) laten leggen in mijn achtertuin (grenzend aan de achtergevel van het huis). Het betreft een terras van ongeveer 9 x 3.50 meter, waarbij een deel ongeveer 50 cm minder diep zal zijn (een deel van de achtergevel van de woning springt ongeveer 50 cm in). De grond zal iets opgehoogd moeten worden, want het bestaande terras is sommige plekken iets verzakt, maar dit zal niet heel veel zijn. Ik zou graag het verwijderen van de bestaande klinkerbestrating apart op de offerte vermeld willen zien. Eventueel kan ik dat namelijk prima zelf, maar als het prijstechnisch niet veel uit maakt, laat ik het graag doen (gemak dient de mens). De achtertuin is middels een achterpoort en achterpad bereikbaar, waarbij de breedte van het achterpad en de poort ongeveer 130 cm is.

Terras betegelen en klinkerbestrating renoveren

Op 18 april wordt er in onze achtertuin een tuinhuisje met overkapping geplaatst. Vóór die tijd willen wij er graag een terras laten leggen ter plaatse van de overkappping van 4 x 3,5 meter met tegels van 60 x 60 cm. In de rest van de tuin liggen nu klinkers en er zijn wat bloembakken. We willen die klinkers graag opnieuw laten leggen omdat het hier en daar ongelijk ligt. Het gaat om ongeveer 70 tot 80 m². Er zal ook wat zand aangevoerd moeten worden. Wij ontvangen graag uw offerte. De tegels moeten vóor 18 april zijn gelegd, het overige werk kan op een later tijdstip.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik ga binnenkort de vijver uit mijn achtertuin verwijderen. Daarna wil ik de klinkerbestrating in de gehele achtertuin van ongeveer 128 m² laten opknappen en op de plek van de vijver tegels laten leggen. Er moet wat zand worden aangevoerd en daarna moet de bestrating herplaatst worden. De vijver is 6 x 5 meter en maximaal 110 cm diep. Er mag in de offerte ook een post worden opgenomen voor het leveren van zand voor het dempen van de vijver. Ik stel een bezoek op prijs, dan kunnen we het werk hier even laten bekijken.

Fietsenstalling bestraten bij een bedrijfspand

Ik laat graag op korte termijn ongeveer 60 m² klinkerbestrating leggen in de fietsenstalling bij ons bedrijfspand. Het witte zand en de stenen liggen er al en alles is al op hoogte. Helaas is de stratenmaker die dit zou verzorgen ziek geworden. We kunnen nu de stalling niet gebruiken en dat is lastig omdat we zeer veel bezoekers per dag hebben. Daarom zoeken we nu een bedrijf dat hier op heel korte termijn tijd voor heeft. Er moeten ook nog wat bandjes worden geplaatst, maar dat bespreken we nog graag.

Achtertuin laten renoveren

Ik wil mijn achtertuin graag laten renoveren. De tuin meet ongeveer 10 x 6 meter en er staat ook een schuur op. Er ligt klinkerbestrating in de hele tuin. Er is ook een deel van de tuin voorzien van twee steenshoge funderingsmuurtjes waar vogelkooien op hebben gestaan. Ik wil die funderingsmuurtjes en alle bestrating laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er zand worden aangevoerd en wil ik de hele tuin laten bestraten, op een lange smalle border van 600 x 100 cm na. Ik wil om de border granublokken van 10 x 10 x 30 cm laten plaatsen. Ik wil voor de nieuwe bestrating een betontegel met een leisteenachtige bovenkant in wild verband laten leggen. Het gaat om tegels met de maten 60 x 60, 40 x 40 en 30 x 20 cm. Ik wil het werk graag vóór september laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius