Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Bloemendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Bloemendaal heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Bloemendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Bloemendaal of directe omgeving.

75 klanten uit Bloemendaal bevelen een bij Casius in Bloemendaal aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Bloemendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Bloemendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bloemendaal:

Flagstones terras laten leggen

Graag 33m2 flagstones laten leggen op een bestaand terras. Op dit moment liggen er cementtegels over dit oppervlakte, het nieuwe terras mag hier of overheen. Of het oude terras weghalen en de nieuwe leggen.

Bestrating achtertuin

Het laten leggen van ongeveer 6 m2 sierbetrating in achtertuin, betontegels met waaltjes, zie fotos attached? En wat herstdl werkzaamheden 8 m2 ongeveer. Heb beetje haasr, 6 m2 is voor konijnenhok wat as zat bezorgd wordt.

Oprijlaan aanleggen met klinkers

Het betreft nieuwbouw. Voor de oprit en parkeerplaats is gestabiliseerde gritverharding gepland, de VVE vraagt zich af wat de kosten zijn van circa 70 m2 klinkerbestrating. In april 2019 zou de oprit af moeten zijn. Excuus, we hebben ons vergist in de schaal: het is ongeveer 700 m2 Er is ook twijfel over de 700 m2 bij deze de plattegrond met schaal.

Oprit aanleggen

In een hoek van de tuin moet er een oprit worden aangelegd. De grindtegels liggen al op het stuk grond, zand en opsluitbanden moeten worden geleverd. Er zal een deel van de grond afgegraven moeten worden, daarna afgevoerd en een zandlaag gestort voor de grindtegels. De oppervlakte ligt tussen de 20 en 25 m2.

Flagstone tuinaanleg

Voor en achter terras aanleggen met Flagstones. 65 tot 70 m2 totaal voor en achtertuin. Flagstones zijn reeds aanwezig. Graag contact om een en ander toe te lichten. Voortuin is 36 m2 en de achtertuin is ongeveer 30 m2. Graag ook de stenen voegen. Oude materiaal eventueel afvoeren, dit zijn hele oude stenen. Misschien nog e.e.a. verwijderen. Het is een hoekwoning met een achterom.

Klinkerbestrating leggen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die binnen enkele weken tijd heeft om ongeveer 30 m² bestrating te leggen. De ondergrond moet geëgaliseerd en mogelijk wat opgehoogd worden. Ik heb hiervoor dikformaat klinkers (7 duimers) liggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Terras aanleggen en tegels leveren

Ik wil een terras en een stuk looppad aan laten leggen. Dit is in totaal 82 m². Het betreft een nieuwbouwhuis waarvan de tuin leeg opgeleverd wordt. Het terras komt aan 2 zijden van het huis en moet doorlopend gelegd worden. Mijn voorkeur gaat uit naar keramische tegels van 60 x 60 cm. Ik heb tegels op het oog, maar indien mogelijk mogen deze ook geleverd worden door degene die het terras maakt. Uitvoering mogelijk vanaf 16 september.

Tuin met bestrating herbestraten

Het betreft het opnieuw bestraten van achtertuin en oprit, inhoudende herbestrating oprit, 60 m2, met waaltjes. Dit zijn nu betontegels. De achterterrassen waar nu betontegels liggen dienen ook vervangen te worden met waaltjes en een deel met natuur steen. De oppervlaktes zijn 23 m2 en 19 m2. Het laatste terras moet worden aangeheeld met extra 10 m2.

Terras aanleggen

Graag offerte voor het aanleggen van een terras in een voormalig tuinperk van ca. 6 m2 en egaliseren van het bestaande klinkerwerk.

Terras opnieuw leggen

Terras opnieuw bestraten voor ons restaurant. Ongeveer 40 vierkante meter. Alles moet even opnieuw recht gelegd worden en een klein aflopend/schuin drempeltje over 10 meter.

Gazon van 24m2 (6x4) in voortuin wordt ...

Gazon van 24m2 (6x4) in voortuin wordt vervangen door aarde waarin we planten gaan zetten met 2 maal paadje over de lengte 1. verwijderen en afvoeren graslaag van het gazon 2. Bestraten 2 maal paadje van 6 meter bij 0,6 meter (met klinkers van 4,5 cm x 6 cm x 20 cm; aan beide zijde opsluitband 3. Klinkers en opsluitband hebben wij al

Een bestrating/terras in de tuin moet ...

Een bestrating/terras in de tuin moet opnieuw worden gelegd en een circel van 1,5 m2 dat eerst border was moet nu bestraat worden.

Houten balk ballustrade doorgerot ...

Houten balk ballustrade doorgerot (verkeerd hout gebruikt). Balk moet vernieuwd worden en overige balkjes nagekeken of vervanging ook noodzakelijk is.

huidig grindpad vervangen voor een ...

huidig grindpad vervangen voor een quickstone pad (Praxis krant week 12/tuinkriebels blad 7) - mortel kleur terra