Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor flagstones in de tuin laten leggen:

Flagstones in de tuin laten leggen

Reeds wordt alles voorbereid door mijzelf. Wat moet er nog gebeuren straks. Juist afschot creëren en vlakken van de ondergrond. En het bestraten en voegen met flagstones. De flagstones worden door mij geleverd. Tuin bereikbaar via brede poort en gaat in totaal om ongeveer 10 tot 15 M2. Ben voornamelijk benieuwd naar de tijd die hieraan ongeveer verwacht wordt te werken en welke kosten het met zich meebrengt.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flagstones in de tuin laten leggen uit heel Nederland:

Flagstones leggen in voortuin

Ik wil graag flagstones in de voortuin laten leggen. Oppervlakte is 5,4 x 3,5 = 19 m2. De flagstones wil ik graag gevoegd hebben. Ik kan de flagstones (yellow Brasil) zelf aanschaffen maar mogen ook geleverd worden door de opdrachtnemer, mits het de juiste flagstones en kleur zijn. Op dit moment liggen er koppel stones in de tuin. Die moeten ook verwijderd worden. De koppel stones liggen op zand. Graag een gespecificeerde offerte.

Tuin afgraven en eventueel aanstorten

De achtertuin die goed te bereiken is dient ongeveer 10 cm afgegraven te worden. Het gaat om 80 m2 en een gazon. Achterin de tuin is er over de volle breedte, 7.50 meter, 50 cm opgehoogd. Daarnaast dient er 5 m2 flagstones van een terrasje achterin de tuin te worden verwijderd. Separaat willen wij graag een offerte ontvangen voor het storten van 10 m2 nieuwe aarde.

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil flagstones in de tuin laten leggen. Het gedeelte waar ik de flagstones wil laten leggen is 4,5 bij 6 meter. De ondergrond is nu aarde. De tuin is wel al leeg maar moet wel geëgaliseerd worden. De stenen meeleveren. Wat kost het om het om te laten egaliseren, stenen te laten leveren en het leggen? Graag een offerte hiervoor. De tuin is alleen via het huis bereikbaar of via een binnenhofje maar die heeft geen bredere deur dan het huis. En kunt u het binnen nu en een maand uitvoeren? Anders wanneer wel?

Flagstones zetten in de tuin

Laten zetten vannflagstones, 40m2 tuin, ondergrond van zandz

Flagstones plaatsen

Wij willen flagstones in onze tuin plaatsen op redelijk korte termijn, het betreft een nieuwbouw woning met 40 m2 tuin en volledig zand als ondergrond.

Flagstones laten aanleggen

Ik wil 20 m2 flagstones leggen in de achtertuin. Het gaat alleen om een stuk bij de poort en een stuk in de tuin. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Terras aanleggen met flagstones

Wij willen in onze tuin een ovalen terras laten aanleggen van ongeveer 18 m² met flagstones. De ovalen ruimte is al uitgegraven, aangevuld met zand en aangetrild. We ontvangen graag uw advies voor het leggen van de flagstones in een flexibele mortel, zodat de flagstones bij vorst niet los komen te liggen. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de flagstones.

Flagstones aanleggen

Wij willen onze achtertuin met flagstones laten bestraten. Het gaat om een tuin van circa 70 m2 (ruim genomen). De huidige bestrating haal ik er zelf af, er ligt zandgrond onder. Graag een prijs inclusief alle materialen, grondwerk, uren etc. Alleen de flagstones zullen wij zelf verzorgen. Indien u deze zelf kunt leveren mag u dit altijd als optie in het voorstel meenemen.

Flagstones leggen

Wij hebben ongeveer 75 m² aan flagstones die in de tuin gelegd moeten worden in zand. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een achtertuin van 60 m² die we graag willen renoveren. Er liggen nu grindtegels en er is diverse beplanting. We willen de tuin opnieuw laten aanleggen met mogelijk hergebruik van wat beplanting. We willen er flagstones in en veel hortensia's. We maken graag een afspraak met een hovenier om de tuin te laten bekijken en onze wensen te bespreken. We laten graag een ontwerp maken met bijbehorende prijsopgave voor de aanleg.

Partners

Partners van Casius