Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating in tuin aanleggen, koblestones:

Sierbestrating in tuin aanleggen, koblestones

Sierbestrating in de voortuin, ca 15 m2. Er ligt nu gedeeltelijk grind en gedeeltelijk tuin/aanplanting. Aanleg van een pad plus 2 terrasjes ( 1 x 2,5 x 2,5 m en 1 x 2,0 x 2,0 m plus een pad van ca. 80 cm breed totale lengte 5-6 m)
Onze klant uit Bergen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating in tuin aanleggen, koblestones uit heel Nederland:

Sier/tuinbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De achtertuin is in totaal 40m2 waarvan we 11m2 willen laten bestraten. De halve waaltjes zijn al aanwezig. We willen graag een waaier leggen en een pad naar de schuur. Er ligt momenteel aarde in de tuin (geen zand aanwezig). We hopen dat het lukt op korte termijn.

Tuin betegelen met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 20 m2, en er liggen nu oude tegels in. Deze moeten worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. Daarna ophogen en egaliseren. Vakman mag nieuwe tegels aanleveren.

Sierbestrating nieuwe tuin aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 230 m2 bestrating. Het gaat om paden, een oprit en terrassen. Dit moet gemaakt worden met tegels en klinkers. Er is een tuinontwerp aanwezig. Misschien moet de tuin nog worden afgegraven/opgehoogd/geëgaliseerd worden, maar dat bespreek ik graag met de vakman. De benodigde tegels/klinkers zijn nog niet aanwezig.

Sierbestrating laten leggen

Het leggen van sierbestrating 60 x 60 cm tegels in de achtertuin en het eruit halen en afvoeren van de bestaande tegels. De tuin is ongeveer 35 m2. De tegels wil ik vrij rechttoe rechtaan laten leggen. Ik zou graag in begin april willen beginnen. Graag ontvang ik eerst een prijsindicatie om een beeld te krijgen van de kosten.

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het opnieuw bestraten van mijn achtertuin. De tuin is ongeveer 40 m2 en ik zal zelf de huidige tegels en boompjes weghalen. Ik koop zelf de nieuwe tegels wel in tenzij u een beter of voordeliger idee heeft.

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating in mijn achtertuin. Ongeveer 25 vierkante meter. De ondergrond is zand. Misschien een cirkel in het midden. Ik zorg ervoor dat de tuin gestript is. Het materiaal voor deze klus, inclusief egaliseren mogen worden opgenomen in de offerte.

Sierbestrating realiseren in de gehele tuin

Het gaat om het leggen van tuintegels in de achtertuin van ca 50m2. Het is op dit moment helemaal bestraat, de tegels moeten er uit, het moet een beetje 3cm opgehoogd worden. Het moeten wel tegels worden die met hoge druk schoon gemaakt kunnen worden.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw bestraten. Het gaat om het afvoeren van de oude tegels 60 x 60 cm, 10 cm ophogen en nieuwe bestrating leggen met tegels 60 x 60 cm, waarschijnlijk keramiek. De tuin is 30 m2. Ik zorg voor de tegels, het zand wil ik graag wel laten regelen. Er is een achterom.

Sierbestrating (tegels) aanbrengen

Het laten leggen van achter en zijtuin achter/naast hoekwoning Ca. 80 m2 tegels 60x60x4 Ca 15m2 waaltjes rondom tegels Opgesloten door ca 50 opsluitbandjes 5x15x100 Ca. 4 m3 ophoog zand benodigd Tuin wordt leeg opgeleverd en werkzaamheden beginnen dus met zandbed aanbrengen

Sierbestrating leggen

Het uitvoeren van bestrating werkzaamheden in tuin. Ongeveer 90 m2 ligt er nu. Deze eruit en afvoeren. Nieuwe tegels erin met afsluitbanden, iets ophogen van deel vd tuin.

Partners

Partners van Casius