Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor houten terras aanleggen:

Houten terras aanleggen

Ik wil een houten terras van ongeveer 30 m² leggen in de tuin. Ik heb nu tegels, daar kan het overheen. Ik heb en achterom aanwezig.
Onze klant uit Bergen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras aanleggen uit heel Nederland:

Terras vernieuwen

Het is een bestaand terras van 5 meter breed en 10 meter lang. Het is omheind door hekwerk aan de lange zijde en 1 korte zijde en 2 muren. Momenteel ligt er geen vlonder en sta je direct op het bitumen dak. Er liggen wel wat houten vlonder tegels van de vorige eigenaar maar die zijn ongeveer vergaan. We hebben 2 afvoerputjes. Het heeft veel potentie. We willen iets duurzaams en dat dus lange tijd mee gaat, het moet uiteraard wel in budget passen.

Dakopbouw maken in Bezuidenhout-oost

We willen een 60 m2 dakopbouw met stukje terras laten bouwen. Het is een appartement waar een plat dak op zit (houten dakconstructie). Gaat om een houten dakopbouw. Heb wel al een digitaal schetsontwerp en wil graag advies van de vakman. Vergunning zal geen probleem zijn maar heb dan wel een tekening nodig. Plan is om er een badkamervoorziening in te maken. Ik zoek een aannemer die hier veel ervaring mee heeft.

Vlonderterras vernieuwen

Ik wil mijn terras met ondersteuning vernieuwen. Er liggen nu houten planken, en ik heb interesse in een kunststof bedekking. Het gaat om 60 m2. Mogelijk kan er ook een offerte komen van een aparte overkapping ( terras) ten behoeve van zonnepanelen.

Vedieping op platdak

Ik wil graag een complete, houten dak opbouw van 4 meter bij 6 meter met een terras van 3 bij 6 meter. Er hoeft geen elektra en stucwerk gedaan te worden. Hier is een vergunning voor nodig, en deze moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.

50m2 Nieuwbouw Terras/Tuin Leggen

Leggen van een nieuwbouw achtertuin zonder planten of bloemen - Alleen keramiek tegels van 120x120 over een oppervlakte van 50m2. Daarnaast willen wij een tuinafscheiding realiseren met muren van baksteen/houten muren (31x2m). De woning is al opgeleverd, op dit moment ligt er zand. De tegels hebben wij al besteld, wat betreft de muurafscheiding hebben wij al een tekening.

Dakopbouw + terras aanleggen

Wij willen een dakopbouw realiseren van 10 m2 met daarom heen nog een terras van 15 m2. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en moet een houten constructie worden. De vergunningsaanvraag loopt al.

Houten uitbouw zijkant vakantiewoning

Wij zouden aan onze vakantiehuisje zouden laten uitbouwen. De zijkant (breedte) van ons vakantiehuisje is 565 cm. We willen hieraan een houten, goed geïsoleerde uitbouw laten bouwen van 845 cm. De uitbouw loopt 280 cm door naar de achterkant (terras) van het huis zodat er toegang vanuit de uitbouw naar het terras komt. L-vorm. De uitbouw is bedoeld voor extra ruimte badkamer en een extra slaapkamer met toegang naar terras. Diepte van de uitbouw circa 250 cm. Vanwege zandgrond is fundering niet nodig. Er is naar mijn weet geen vergunning nodig. De oplevering graag casco, wind- en waterdicht. Het vakantie huisje staat op een park met eromheen een bos.

Complete uitbouw achterzijde met klassieke houten gevel

Wij willen binnen een half jaar een eetkamer realiseren aan de achterzijde van het huis, door middel van een uitbouw. De fundering van het terras (betonnen vloer) kan gebruikt worden als fundering. Het gaat om 3 meter diep en 5-6 breed. De woning is ongeveer in 2001 gebouwd, maar heeft wel een klassieke (houten) uitstraling. Hierdoor kies ik voor een houten constructie met gevelbekleding. De huidige wand met openslaande deuren kan behouden blijven. Verder betreft het raam- elektra- leiding werk.

Fundering dichtmaken met H balken

Wij willen een houten terras maken en waren van plan om met H balken te werken om de ondergrond te realiseren. De funderingsranden zijn er. We hebben heipalen, maar we zitten op veengrond. Vandaar dat wij denken aan H balken die op de fundering gelegd moeten worden. Het moet 30 cm omhoog en daar moet de vloer op. Het is nu bouwgrond. Het gaat om een stuk van ongeveer 10,9 x 7 meter, op de tekening in de bijlage is de situatie meer de zien. Kunt u voor ons een offerte maken wanneer wij kiezen voor een gestorte broodjesvloer of iets dergelijks, maar graag ontvangen we ook advies. Vanaf mei hebben we de sleutel, heel veel haast heeft het niet.

Aanleg terras en paadje

15 m2 bestrating Klinkers Paadje moet in de voortuin. Terras en kronkelpaadje in de achtertuin. Afbreken en afvoeren van oude tegels en houten schuurtje mogen gedaan worden door de vakman. Ook zouden wij graag willen dat de vakman de materialen regelt. Voortuin is makkelijk toegankelijk, de achtertuin kan alleen bereikt worden via het huis.

Partners

Partners van Casius