Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Badhoevedorp of directe omgeving.

360 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, houten vlonder op dakterras aanleggen, opnieuw bestraten van de achtertuin, tuintegels kopen en leggen, achtertuin betegelen, tuinpaden aanleggen, composiet vloer en hekwerk voor balkon plaatsen, sierbestrating leggen, oprit + pad aanleggen (75 m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Badhoevedorp:

30 m2 tuintegels inclusief leggen

Graag prijsopgave voor 30 m2. nieuwe tuintegels in de achtertuin inclusief leggen. Toegangspoort is circa 1 meter. Tuin is vrij van bomen en struiken. Grond moet wel eerst geëgaliseerd worden.

Herbestrating tuin

Aanleggen van.bestrating in onze achtertuin van ongeveer 13 bij 5,5 meter. Op dit moment liggen er vlonders en een gedeelte kleine steentjes. De kleine steentjes willen we hergebruiken in combinatie met grotere betontegels. De reeds aanwezige border willen we zo veel mogelijk in takt laten. Het verwijderen van de houten vlonders doen wij zelf. Zie foto bestaande situatie

Herbestrating oprit en egaliseren

Ik zou graag mijn oprit laten herbestraten. Het betreft ongeveer 60 m2. De grind tegels van 40 x 40 cm en 60 x 40 cm zijn aanwezig, deze liggen er nu en worden hergebruikt. De tegels moeten eruit gehaald worden, daarna de grond geëgaliseerd en eventueel wat opgehoogd, dat durf ik niet te zeggen. Graag ontvang ik een kosten opgaaf.

Tuinpad en oprit realiseren

Ik wil een tuinpad en oprit realiseren. Tuinpad 1,5 breed, 9 meter lang. Zandbed maken, bestraten met bestaande stenen (ongeveer 8 x 14 cm). Grindtegels gaan er uit. Oprit is 6 x 10 meter. 15 cm afgraven, zand storten, aantrillen, grindplaten leggen en grind strooien. Ik verzorg zelf grindmateriaal. Zand verzorgt u.

Nieuwe oprit aanleggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude beton klinkers, het op gelijk niveau brengen van de bestrating met de stoep en het leggen van gebakken Waaltjes. De oprit is 10 bij 3.50 meter en er zal een stuk van 8 m2 bij de voordeur gelegd moeten worden.

Markeren parkeerplaatsen

Ik ben op zoek naar een schilder die op circa 100 m2 bestraat parkeerterrein 20 parkeerplaatsen kan markeren. Eerdere markering van parkeerplaatsen zijn nog deels aanwezig.

Inrit opnieuw bestraten

Ik wil de inrit opnieuw laten bestraten. Het gaat om een inrit van 4 bij 20 meter. Er zitten ook Waaltjes in. Alles wat stuk is moet vervangen worden. Eventueel ook egaliseren.

Tuintegels leggen

Ongeveer 45 m2 aan tegels leggen van 60 x 60 cm, met opsluitbanden aan de zijkanten. Eventueel ophoogzand en egaliseren (indien nodig). Optioneel is het verwijderen van de oude tegels, kunt u dit apart in de offerte vermelden (hoeven niet afgevoerd te worden)? Tuin is goed bereikbaar middels een poort.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mij oprit / voortuin bestraat willen hebben met tegel type: 'Excluton Abbeystones' grijs/zwart (formaat bijvoorbeeld 20 x 30 x 6 cm of 30 x 40 x 6 cm) (zodat ik er 2 auto's op kan parkeren) Verder moet het oppervlakte schoon worden gemaakt voor leggen van de tegels, dit bestaat uit afvoeren oude grond / grind wat er nu ligt. Het gaat om 2 stukken: 1. Bestraten van voortuin van ongeveer 50 m2 2. Bestraten van achtertuin kleine patio van ongeveer 15 m2

Tuin uitgraven, egaliseren en betegelen

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat op korte termijn mijn tuin van ongeveer 60 m² kan afgraven, egaliseren en daarna betegelen met tegels van 60 x 40 cm. Ik zal het zand en de tegels zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Tuinbestrating laten aanleggen

Er ligt momenteel al zand in, het moet alleen aangevuld worden en geëgaliseerd. De tuin is 150 m2 en moet deels betegeld worden. Ik heb 60 x 60 cm tegels in gedachten. Het is een u-vorm tuin. Wellicht kunt u meteen de hele tuin aanpakken. Ik neem graag mijn ideeën met u door. Zou u kunnen langskomen?

Vlonders vervangen door bestrating

Het laten leggen van tegels. Er liggen nu 2 houten vlonders en een rand met planten.

Keramische tegels op het terras leggen

Huidig terras is bestraat met oude Waaltjes, deze haal ik er zelf uit. Daarna nieuw terras van keramiek tegels, gezien bij Gamma plaatsen. Afmeting terras wordt iets groter, bij tegels van 60 x 60 wordt het dan ongeveer 3.60 meter x 4.20 meter. Een paar tegels zullen (in)gezaagd moeten worden, omdat er een regenpijp loopt, of omdat er een struik staat. Ophoging nodig, cement ondergrond, plus afschot (1 cm per meter), dit materiaal graag leveren. Plaatje van het huidige terras is bijgevoegd. De tuin is goed te bereiken.

Nieuwe grondkabel schieten

Ik zou graag de prijs willen weten voor het schieten van een 3 bij 2.50 mm grondkabel onder 2 meter asfalt (bij iemand thuis) in Nijmegen. Graag ontvang ik deze offerte zo snel mogelijk via de mail.

Terras en paadje aanleggen

Verwijderen van het oude terras, ongeveer 200 grindtegels, en het aanleggen van een nieuw terras met mooie grote tegels, moet ik nog uitzoeken. Het betreft een tuinhuisje. Wat kost dit ongeveer? Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk antwoord. U kunt mij bellen tot donderdag. Van vrijdag tot dinsdag ben ik telefonisch niet bereikbaar.

Tuin laten bestraten

Graag zouden wij via deze weg een grove vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanleggen van een tuin. De kavel is 352 m2 groot, waarbij de benedenverdieping zo'n 100 m2 dekt. Het betreft een nieuwbouwproject. De tuin is 13 bij 27 meter en er dient een kunststof of aluminium schutting geplaatst te worden. De tuin zal verder bestraat moeten worden met tegels van 60 bij 60 cm of 100 bij 100 cm. De materialen dienen separaat vermeld te worden op de offerte.

Tuin met tuintegels betegelen

Graag een terras in de achtertuin opnieuw betegelen met grijs/zwarte tegels van 50x50cm. Het te betegelen oppervlakte is 615 x 695 cm, waarvan een deel van 205 x 179 cm en een deel van 180 x 171 cm afgaat, dit worden bloembakken. De standaard grindtegels die er liggen moeten afgevoerd worden via kamer en voordeur. Wij zorgen voor een afgeschermde doorgang. Ook de aanvoer van de nieuwe tegels gaat via deze weg. Tevens moeten er 3 of 4 boomwortels worden weggezaagd.

Tuin opnieuw bestraten

Een deel van de bestrating in onze achtertuin is verzakt, dit willen we laten ophogen en opnieuw bestraten met de reeds aanwezige stenen. De huidige stenen moeten er dus worden uitgehaald, dan wat ophogen en dezelfde klinkers er weer in leggen. Het gaat in totaal om 50 m2 bestrating wat moet worden opgehoogd. De reeds bestaande klinkers zijn ongeveer 10 bij 10 cm en 4 cm dik. Graag ontvang ik een offerte.

Bestrating in de voortuin leggen

Ik zoek een stratenmaker voor het opnieuw aanleggen van onze voortuin, zodat de voortuin er weer strak bij ligt. Werkzaamheden: Verwijderen aardebak met boomstronken, grond afvlakken en betegelen met betontegels (40x60cm) en trottoirbanden. Tuinoppervalk is circa 24m2. Betontegels zijn al aanwezig. Trottoirbanden hebben wij ook liggen, maar niet genoeg. Oude tegels worden door ons zelf verwijderd (iemand haalt de oude tegels op).

Ophogen van de bestrating

Ik wil de bestrating ophogen voor het huis, met voldoende afschot. Oppervlakte is 8 m². En de bestrating langs het huis weer ophogen, dit is 15 m². Het huis staat op een dijk!

Terras aanleggen

Aanleggen van een terras met afmeting van circa 8,50 bij 4.00 meter. Zand is reeds ter plaatse. Tegels en afwerkrand (van 12 meter) nog uit te zoeken.

10m2 tuinbestrating

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker die bijna 10m2 tuin kan bestraten met waaltjes (20x5x7), alles is gereed om aan de slag te gaan, de tuin is afgegraven, de waaltjes liggen klaar.

Herbestraten voor- en achtertuin

Als gevolg van verzakkingen herbestraten stenen deel voor- en achtertuin en bordes. Stenen kunnen hergebruikt worden. Ongeveer 20 a 25 m2.

Ongeveer 2 m2 bestraten op korte termijn en later meer bestraten

Er is ongeveer 2 m2 klinkers die op zeer korte termijn opnieuw gelegd moeten worden. Vervolgens zijn er nog wat andere straatklussen/herstellen verzakkingen, maar die zijn minder urgent.

Straatwerk met klinkers ongeveer 50 x 4 ...

Straatwerk met klinkers ongeveer 50 x 4 meter incl aan en afvoer grond en stenen in Badhoevedorp.