Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin betegelen :

Tuin betegelen

De tuin is ongeveer 38 m². De oude steentjes moeten weg. Er ligt geen zand onder. Grond is gezakt. Ik wil graag nieuwe, grote tegels kopen.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Ik wil graag mijn tuin van 215 m2 laten betegelen. Graag een prijs inclusief alles. Ik hoor graag van u.

Tuin tegelen

Wil graag weten wat het kost om me tuin helemaal te betegelen. Zo goedkoop mogelijk. De tuin is ongeveer 38 m2 en is deels betegeld zie foto. Ben een nieuwe bewoner bij elke regenbui blijft het water liggen. Een liggen betontegels van 60 bij 40 in. Ik kan eventueel aan tegels komen. Ik wil weten wat het kost met tegels en zonder tegels dus alleen arbeid.

Fundering voor terras

De tuin ligt 80 cm lager. Ik zoek een oplossing voor een fundering en een opbouw zodat ik zelf een terras kan betegelen. Het terras zal 6 x 4 meter moeten gaan worden. Ik heb begrepen dat er gebruik gemaakt dient te worden van een PS combinatie vloer, 160 mm, met een strokenfundering.

Tuin egaliseren en betegelen

De tuin is 25 m2 groot. Hier dient een houten schuur verwijderd te worden. Daarna moet de tuin opgehoogd worden, geëgaliseerd en bestraat. Tevens moet er ongeveer 1.50 meter schutting geplaatst worden.

Tuinontwerp en bestrating aanleggen

Ik heb een bijzondere vorm van tuin, en bij het ontwerpen van de tuin kan ik wel wat hulp gebruiken. We willen de tuin opnieuw laten betegelen en borderbakken aanleggen. De achtertuin is ongeveer 50 m2 en de het kleine voortuintje ongeveer 5 m2. De huidige bestrating moet verwijderd worden en afgevoerd. De vakman levert de tegels zodra de keuze is gemaakt. De klus mag dit voorjaar al starten.

Tuin betegelen

Ik wil mijn tuin graag laten betegelen. Het gaat om 30 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Opnieuw aanleggen van terras rondom zwembad

Wij willen onze tuin graag opnieuw betegelen rondom het zwembad. Het gaat om 33 m2. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Tuin betegelen en gras plaatsen

Mijn tuin is grofweg 4,5 x 6,5 meter. Ik zou graag mijn tuin willen laten betegelen (exacte tegels nog te kopen, maar heb al wat op het oog). De tuin is 7 jaar geleden reeds betegeld dus ik denk dat de tuin iets opgehoogd moet worden. Het gaat hierbij om centimeters, gezien er niet veel speling is met de drempel van de voordeur. Tegels die er nu liggen zijn overigens 3cm hoog. Aan de overzijde van de tuin (waar nu gedeeltelijk ook het groen staat) wil ik graag aan weerskanten van het tuinhek een strook groen. Graag een beetje speels en ik dacht aan smal aflopende naar het tuinhek zodat er een stoor van langwerpige driehoek ontstaat. Geen verhoging, maar aarde/groen even hoog als de tegels. Groen aan de zijkanten hoe het nu is komt dan te vervallen. Verder

Serre plaatsen

Ik zoek een bedrijf die mijn hele tuin om kan bouwen. Dit is wat ik wil: - Ik wil een serre van 15 m2 bouwen. Graag compleet opleveren met elektra + fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal ik wil dat het gemaakt word maar in ieder geval geen hout. Daarbij wil ik een elektrisch zonnescherm op het plafond van de serre plaatsen. - Ik wil de hele tuin ombouwen. Betegelen, schutting maken. Ik heb een lange tuin van 5 breed en 16 diep. Er staat een normale schuur van 5 breed en 2,5 diep, en die blijft er ook gewoon staan. Ik wil een buitenkeuken, een speelhoek voor mijn kinderen, en een loungehoek. Het moet een tropische sfeer hebben. Het liefst wil ik een betonnen schutting, maar ik wil me hier ook over laten adviseren. En mijn voorkeur gaat uit naar grote tegels maar ook daarin laat ik mij adviseren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tuin betegelen en gras plaatsen

Het is een tuin van een nieuwbouw huis, en deze moet betegeld worden en ook een klein stukje gras moet geplaatst worden. Oppervlakte van de tuin is 30 m2. Voortuin moet ook betegeld worden (20 m2) maar daar zijn al tegels voor.