Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Assendelft of directe omgeving.

261 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken, stoeptegels extra leggen, betegelen tuin, dakterras aanleggen, bestrating vervangen, bestrating patiotuin met schellevis tegels aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Assendelft:

Voortuin leggen

We wilden onze voortuin van ongeveer 12m2 tegels in laten leggen. Simpele goedkope tegels van 50x50cm of groter. Liefst grijze met een iets donkerder uitvallende opsluitranden aan de randen. Er ligt zand alleen onze voortuin moet ook ongeveer 10-15cm opgehoogd worden. Wat zijn de kosten bij elkaar voor het zand, de tegels en het laten leggen ongeveer? Met vriendelijke groet Aletta

Sierbestrating leggen

Via een kennis heb ik bij de voordeur een straatje laten leggen, maar daar ben ik niet tevreden mee, dus dit wil ik opnieuw met andere tegels laten bestraten. Het gaat om 7 à 8 m2. De stenen hoeven niet weggehaald en afgevoerd te worden, dit regel ik zelf. Het gaat dus alleen om het bestraten. Is er iemand die dit voor mij kan doen?

Herbestraten terras

Graag willen wij ons terras laten herbestraten met de huidige tegels. Het is een terras van 4 x 8 meter met tegels van 60 x 60 cm.

Tuin betegelen

De tuin is ongeveer 38 m². De oude steentjes moeten weg. Er ligt geen zand onder. Grond is gezakt. Ik wil graag nieuwe, grote tegels kopen.

Bestrating in de voortuin aanbrengen

Ik wil grote tegels laten leggen in de voortuin. Het gaat om een voortuin van ongeveer 20 m2.

Straatwerk in de achtertuin aan laten brengen

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een tuinman/stratenmaker voor het afronden van onze achtertuin. Straatwerk ongeveer 80 m2 met 60 x 60 cm tegels en wellicht wat extra verlichting in de borders. Alvast bedankt en we horen u graag.

Bestrating aan laten brengen

Het leggen van 300 tegels van 60 x 60 cm en 24 trottoir banden van 100 x 20 x 6 cm. Het gaat om ongeveer 110 m2. Zand is geplaatst en alle materialen zijn op de locatie aanwezig. Het betreft een hoekwoning en de tuin is goed toegankelijk.

Achtertuin bestraten met betontegels

We willen graag betontegels van 60 x 60 cm in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 50 m2 in een donkergrijze of antraciet kleur. De oude tegels haal ik er zelf uit en zal ik ook zelf verwijderen. Misschien dat jullie de ondergrond nog op goede hoogte moeten doen. De nieuwe tegels dienen door de vakman geleverd te worden en deze dan ook in halfverband gaan neerleggen.

Ophogen van een terras

Terras ophogen en betegelen met bestaande tegels. Of terras ophogen met nieuwe bestrating.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Please see attached photos. First, the backyard needs to be re-paved (bestrating) and equalized (egaliseren) and make sure there is no grass coming out. You can use the old stones to pave. Second, the roof water drain in the second photo needs to be connected to the sewer or another drain somewhere underneath the yard.

Erf ophogen en bestraten bij rijtjeswoning

Ik wil bij mijn woning het voorerf ophogen en opnieuw bestraten met de bestaande tegels /steentjes. Het betreft een rijtjeswoning met garage. Oppervlakte bedraagt ongeveer 38 vierkante meter en er moet 10 tot 17 cm zand op, oplopend tot de voordeur.

Gedeeltelijke bestrating voortuin

Het gaat om bestrating van 14 m2 groot wild verband en 12 meter 3 laags stapelblokken. Deze blokken dienen te worden verlijmd.

Bestrating vervangen

Ik heb een tuin van 65 m² en wil daar de oude bestrating laten verwijderen en afvoeren. Ik koop zelf betontegels van 60 x 60 cm en wil die laten leggen door de vakman. Er moet misschien ook nog wat zand worden aangevoerd. Ik ontvang graag uw offerte.

Bestrating herstellen in de voortuin

Helaas zijn er beitsvlekken op onze bestrating gekomen. Op 3 m². Onze totale voortuin is 18 m². Bijgaand enkele foto's van de bestrating. Is deze bestrating nog aan te schaffen? Zo ja, wat is de offerte voor 3 m². En voor 18 m² dit in verband met kleurverschil. Het kader langs de gevel en trottoir gemeente zijn op maat gezaagd. Een reactie zie ik graag tegemoet.

Tuin bestraten met sierbestrating

Wij hebben in de tuin sierbestrating i.c.m. grind. Nu willen een stuk grind verwijderen en dit bestraten, betreft een paar m2.

Terrastegels aanleggen

Wij willen ca. 10 m2 terrastegels laten aanleggen in onze tuin (betreft nieuwbouw woning) De tegels hebben we zelf, ze moeten alleen van een paar huizen verderop getransporteerd worden naar onze woning. Door u te verzorgen: zand, opsluitbanden, worteldoek of danzand voor tussen de voegen tegen onkruid groei, eventueel een goot bij de schuifpui voor het water weg te laten lopen. Het lijkt ons het beste eerst te komen kijken wat de bedoeling is en a.d.h.v. ons gesprek een passende vrijblijvende prijsopgave inclusief BTW en de benodigde materialen te maken. We zien uw vrijblijvende prijsopgaaf met belangstelling tegemoet.

Terrastegels aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij willen circa 10 m2 terrastegels in onze achtertuin laten aanleggen in wildverband. Het betreft een nieuwbouwwoning. De tegels hebben we zelf, ze moeten alleen getransporteerd worden vanaf een paar woningen verderop naar onze woning. Wel door u te verzorgen: zand, opsluitbanden, worteldoek of zand tussen de voegen tegen onkruidgroei en eventueel een goot voor het regenwater bij schuifpui en twee extra tegels misschien door ons zelf te verzorgen. Graag willen wij dit z.s.m. realiseren met het oog op de zomer. Mogelijk kunt u bij ons komen kijken wat de bedoeling is zodat u ons a.d.h.v. een gesprek een passende, vrijblijvende, complete prijsopgave kan doen. We zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Tuin bestrating

Tuin 45 m2 aan de waterkant en tot 2 meter van de kant . Heb al bijna 2 meter vanaf de waterkant weg geschept want wilde eigenlijk een steige en de rest dan betegelt maar weet nou niet of ik Um helemaal wil laten betegelen ....dus

Bestraten tuin

Voorkant van de woning moet geheel en de achtertuin moet gedeeltelijk bestraat worden. In totaal ongeveer 35 m2. Stenen zal ik waarschijnlijk zelf kopen. Zand ligt er al.

Terras moet opgehoogd worden.

Terras moet opgehoogd worden.

Aanleg tuin bij nieuwbouw. Strak/modern, ...

Aanleg tuin bij nieuwbouw. Strak/modern, grotendeels tegels en bakken met planten en een paar grote bomen. Huis is in amerikaanse stijl (Falling Water) gebouwd. Rode steen en aluminium bekleding van zijpanelen en dakgoot achtertuin op het zuid/westen 7m diep en 11m breed. Voortuin 2m bij 7m plus oprit.

Terras1 - 4x6,4M - tegels van 1x1M ...

Terras1 - 4x6,4M - tegels van 1x1M gelegd in kader van tegels van 0.5x1M ophogen ca. 5 cm Oprit - 12x4,5M - Rembrand wildverband - ophogen ca. 10 cm Terras - 3x5M - tegels 0,4x0,4M - twee niveaus Pad - 9x0,6M - tegels 0,4x0,4M