Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Anna Paulowna te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Anna Paulowna heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Anna Paulowna u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Anna Paulowna of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Anna Paulowna bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: sierbestrating leggen over tuin 200m2, terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, bestrating voor- en achtertuin, dakterras realiseren, terras op de 1e verdieping vervangen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond, bestrating in tuin aanleggen, tuin betegelen, sierbestrating opnieuw leggen, flagstones leggen, balkonvloer verhogen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Anna Paulowna staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Anna Paulowna:

Bestraten oprit en achtertuin

Laten leggen van sierbestrating oprit en tuinpad (84 vierkante meter) en sierbestrating terrassen (67 vierkante meter). Tevens gedeelte met basalt split aanleggen (14 vierkante meter). Betreft een nieuwbouwwoning, tuinontwerp als bijlage toegevoegd. Al het voorbereidende werk laten we doen, dus het gaat alleen om het leggen van de bestrating.

Oprit bestraten

De oprit wil ik laten bestraten met groot formaat waaltjes. Het stopzand ligt nagenoeg op hoogte en ik verzorg eventueel voor aanvulling. Ik verzorg de stenen en kan zelf assisteren en opperen: - Aantrillen - Vlakken - Opsluitbanden - Leggen, inclusief zaag- / snijwerk De oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Opnieuw betegelen

Tuin moet opnieuw betegeld worden. Alles waar geen tegel ligt moet ook betegeld worden. Tegels svp hergebruiken. Graag offerte wat het kost als jullie de tegels er ook zelf uithalen en opnieuw leggen en 1 als ik ze eruit haal en het enkel leggen in.

Oprit met stenen bestraten

Ik wil graag de oprit laten bestraten oppervlakte 50 m2. De stenen zijn aanwezig. Op de oprit ligt al zand. Moet nog wel worden getrild. Legvorm: elleboog.

Bestraten met betontegels

17 m2 bestraten met 60 x 40 cm betontegels. Incl natuurlijk alles op dezelfde hoogte