Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gedeelte tuin betegelen:

Gedeelte tuin betegelen

Achtertuin betegelen ongeveer 15 vierkante meter. Op dit moment is de gehele tuin gras, dit dient verwijdert te moeten worden, vervolgens geëgaliseerd. Daarna moet het betegeld worden. Wij gaan graag met u opzoek naar een mooie tegel. Het is bereikbaar via de poort.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte tuin betegelen uit heel Nederland:

Waterput slaan in particuliere tuin

Ik wil graag een grondwaterput ten behoeve van het beregenen van mijn tuin. Het gedeelte van de voor/achtertuin dat besproeid moet worden is ongeveer 200m2. Graag inclusief het plaatsen van een pomp die ik kan in programmeren, zodat de bewatering ook kan plaatsvinden als ik er niet ben. Ik weet niet of het nodig is, maar ook eventueel een ontijzeringsinstallatie.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil graag een puntstuk laten slaan/spuiten in mijn achtertuin voor het beregenen van gazon en borders. Evt. met een beregeningssysteem. Ik heb ook nog geen pomp. Het te besproeien gedeelte beslaat ongeveer 250 m2.

schutting plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is ongeveer 9.50 m aan de lange kant. De korte kant (loodrecht op de lange kant) van schutting naar het schuurtje is 2.50 m, in dit gedeelte moet ook de poort van 100 cm x 120 cm. Het liefst met betonnen palen en ook met betonnen rand en de palen in mortel gestort voor de stevigheid. Verwijdering van corniferen is nodig. Tuin is bereikbaar via een pad aan de achterkant.

Achtertuin opknappen

wij willen graag de hele achtertuin 5.5 meter breed bij 7.5 meter min 6m2 schuur. Leeg laten halen. Daarna weer helemaal opnieuw bestraten de poort verplaatsen naar tegen de schuur aan. Daarnaast onze bestaande schutting verlengen tot het helemaal rondom dicht is. Er staat nu nog een gedeelte coniferen. Verder willen we vanaf de schuur naar de andere kant van de tuin dat is ongeveer 3 bij 4 meter overkapt hebben. Verder het hele vloer oppervlak bestraten met wat planten bakken.

Een tuinkamer met schuur aanleggen

Wij willen graag een tuinkamer met schuur plaatsen. De tuinkamer dient voorzien te worden van schuiframen. De tuinkamer zal een oppervlakte van 8m x 5m met daaraanvast een schuur van 8m x 3m. Wij willen heel graag dat de beton zogezegd doorloopt naar het terras. In de tuinkamer willen wij graag van die schuiframen in een rails. De tuin/schuur graag met Douglas hout. Wat is voor jullie het makkelijkste om dit te realiseren? Eerst de tuinkamer laten plaatsen en dan beton.Of eerst het beton laten doen, met bijvoorbeeld een ijzeren balk voor de rails. Waarna de tuinkamer er door middel van betonankers op geplaatst kan worden. Of eventueel betonpoeren met schroefdraad verwerken in de vloer? Het zou gaan dus gaan om een oppervlakte van 800cmx800cm waarvan 500cmx800cm tuinkamer wordt, en het andere gedeelte tuinhuis/schuur. Het terras komt nog voor de tuinkamer. Dit zal 800cmx300cm. Ik zou hiervan graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen. Met de toelichting wat voor jullie het makkelijkste werkt. Alvast bedankt.

Grondwaterpunt pulsen

Ik wil een grondwaterpunt laten pulsen. Mogelijk zit er puin dieper in de grond vanwege oude bebouwing. De tuin is ruim, maar de toegang naar de tuin is ter grote van een schuttingdeur. Het gedeelte dat besproeid moet worden is ongeveer 25 m diep bij 10 m breed. Wij willen er een pomp opzetten en dat we de randen kunnen opzetten of zo een zwengel dingetje. Wij sluiten zelf alles aan. Wij hebben een L nog wat pomp hebben wij gekocht. Hij zou afgelopen zaterdag gespoten worden, maar dit is niet doorgegaan. Wij zitten wel aan een tijdsbestek gebonden waarin de klus nog uitgevoerd moet worden (30 dagen) omdat wij anders de pomp terug moeten sturen. Afgelopen vrijdag of zaterdag hebben wij de pomp ontvangen. Kan ik een offerte krijgen?

Muur slopen en houten / beton schutting plaatsen

Mijn huidige stenen muur (+/-12 meter) is niet meer betrouwbaar, ik wil deze vervangen voor een hout / beton schutting. Daarnaast willen de buren (is een erfscheidingsmuur) ook een bestaande houten schutting (=/-6m) vervangen aan hun andere kant. Het gaat hier om: - Slopen en afvoeren bestaand stenen muur inclusief ondergronds deel (niet gefundeerd). - Waterdicht afwerken zijkant serre van de buren. - Plaatsen schutting 12 m inclusief deur + 6 meter (liggende houten delen met beton onderplaat en palen) - Schutting (deur)aansluiten op bestaande houten schutting (deze zal wel ong. 30cm ingekort moeten worden) - Evt. herstellen tegelwerk (aan beide zijden van de muur is het tegelwerk strak aansluitend, dus waarschijnlijk zal dit gedeeltelijk verwijderd moeten worden om het ondergrondse gedeelte van de muur te verwijderen.) Detail: de achter tuin is bereikbaar door een poort (90 cm) of over een aan de weg gelegen buitenmuur (2m).

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.

Flagstones in tuin leggen

Graag laten wij 40 m2 flagstones in de tuin aanleggen in cement plus voegen. Er ligt nog een gedeelte tegels, wij dachten eraan dat deze verwijderd kunnen worden, dan het zand weggehaald kan worden, dan de tegels weer geplaatst kunnen worden, het cement er vervolgens op kan komen etc. Het andere stuk hebben wij leeggehaald en betongaas al neergelegd. De flagstones, cement, sponsen en voeg hebben wij.

Nieuwbouw tuin

Wij willen graag een tuin laten aanleggen bij onze nieuwbouw woning. Ik weet het niet precies, het gaat om ongeveer 50 m2. Graag zou ik met een expert willen praten over een ontwerp voor onze tuin, we willen graag een gedeelte getegeld hebben en een gedeelte met (nep) gras. Eventueel ook een aantal mooie bloem potten. Graag horen wij wat er mogelijk is.

Partners

Partners van Casius