Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk:

Terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk

We overwegen onze betegelde terrassen te vervangen voor printbeton. Hiervoor moet ook geheid worden. We ontvangen graag een offerte (verwijderen en afvoeren tegels, afgraven, heien en aanleggen printbeton, totaal ongeveer 100 m2), de vakman mag zelf ook meedenken in wat de beste oplossing is. De situatie is engzins toegankelijk, maar ik weet niet of een heimachine hier door heen kan.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrassen vervangen voor printbeton en heiwerk uit heel Nederland:

Tuin renovatie

Wij willen 2 terrassen vervangen, een direct achter het huis 10x5 (-1.5x3) en een achter in de tuin 5x5. Daarnaast moet het 8 meter lange pad er tussen, breedte 1.20 (2x60x60). Het realiseren van keramieke tegels van 60 x 60cm is hier het idee. Daarnaast willen wij de huidige afscheiding van corniveren laten vervangen door schuttingen. U dient hierbij de korniveren te verwijderen en af te voeren. Achter het hek is genoeg ruimte voor een kraantje. Dit zal ongeveer 18m lang zijn.

Terrassen ophogen en opnieuw leggen

Het terras in onze achtertuin is verzakt en moet opgehoogd worden. Rondom het terras liggen eiken bielzen die de tegels omhoog drukken en deze moeten ook opgehaald worden. Het terras moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden. Het terras bestaat uit grindtegels, deze wil ik hergebruiken. Oppervlakte is ongeveer 26 m2. Ik heb een achterom, ik zit wel aan het einde van het rijtje huizen. Mijn buurman zou ook zijn tuin willen doen. Bij hem gaat het om het vervangen van de tegels, het leggen van ongeveer 50 m2 en er zou meer opgehoogd moeten worden.

2 terrassen aanleggen

Graag zouden wij ons terras vervangen voor een nieuw groot terras met andere tegels en achterin de tuin een terras aan laten leggen. Samen zijn de terrassen ongeveer 45m2. Wat zou hiervoor ongeveer de prijs zijn excl de tegels. Het oude terras moet weggehaald worden (grindtegels en klinkers)en willen we graag grote plantenbakken naast het terras aan laten leggen en achter moet een rond terras gemaakt worden. Dat is nu bos grond. We horen graag van u!

Tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen

Ik wil een heg verwijderen en deze vervangen door een schutting. Ook wil ik 2 terrassen aanleggen en 2 planten perken aan de zijkant laten plaatsen. De tuin is 5 bij 12 meter. De lengte van de schutting zal 12 meter zijn. Type materiaal van de schutting in overleg.

Bestaande vlonders vervangen

Wij zitten in een VvE, en willen onze bestaande vlonders (hardhout) laten vervangen. Er zijn 14 huizen waar we de vlonders willen vervangen. De terrassen zitten bij een dakopbouw en zijn gemiddeld 16m2. Er is een inspectie nodig om te zien of de balken die het terras dragen nog in goede staat zijn. Graag ontvangen we een gesplitste offerte voor composiet en voor hardhout (bankirai).

Tuin renoveren

De tuin van 12 bij 18 meter willen wij graag vernieuwen. Er moeten 2 terrassen gelegd worden met nieuwe bestrating en het grasveld vervangen. Verder zal er een looppad naar achter gelegd moeten worden en een houten schutting van 4 meter breed en 1.80 meter hoog geplaatst worden. Als laatste willen wij graag een terrasoverkapping van 4 bij 4 meter. De materiaal keuze is hiervoor nog niet bekend. De tuin is via de garage te bereiken, er is geen achterom.

Tuin herinrichten

Het gaat om een tuin op het zuiden van 72 vierkante meter (4,5 x 16 meter diep) met een kleine aanlegsteiger. In opdracht graag een eenvoudig ontwerp van 2 terrassen: 1 van 18 vierkante meter met een overkapping aan het huis inclusief opstapelplek voor de houtblokken en 1 van 10 vierkante meter tot halverwege. Verder gras (ongeveer 30 vierkante meter) met enkele looptegels. Tevens het plaatsen van een (appel)boompje en het vervangen of renoveren van de steiger/vlonder van ongeveer 16 vierkante meter. Daarnaast 2 ruime tuinkasten en een BBQ/tuinhaard. Tot slot: Beplanting! Hoe meer u als vakman kan regelen hoe beter het is, inclusief afvoer van materiaal. Ik heb geen achterom, dus even bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Tuin bestraten

De achtertuin is ongeveer 5 x 15 meter. Twee terrassen dienen vervangen te worden. Beide zijn ongeveer 20 m2. Eentje bij het huis en eentje achterin. Paadje leggen van voor naar achter. Ik zou graag borders willen aan beide zijden, doen en dan laat ik tussen het paadje en de borders kunstgras leggen. Liefst wil ik het paadje en de borders niet rechthoekig, maar in gebogen lijnen. Qua tegels hangt het een beetje van het prijskaartje af, moet echt op budget letten, maar wat is het beste met het oog op onkruid zo veel mogelijk voorkomen? Ik hoor het graag. Liefst all in prijs, eventueel na een en ander besproken te hebben. De achtertuin is via een brandgang te bereiken en het grind en de tegels dienen te worden afgevoerd door de vakman.

Nieuwe tuin laten aanleggen

Wij willen onze achtertuin van 60 m2 renoveren: - 20 m2 stoeptegels verwijderen - nieuwe terrassen aanleggen, dit is ongeveer 20 m2 - 20 m2 kiezelstenen op doek verwijderen - nieuwe schuttingen plaatsen, met behoud van de klimop van de buren. Het zijn nu houten schuttingen. Deze mogen door een schutting of een gemetseld muurtje vervangen worden. Het gaat om totaal 120 meter lengte en 1.80 meter hoogte. - waar nu planten staan deze verwijderen de tuin wat afgraven, 10-20 cm, tegen onkruid/wortels - zandbak in graven

Tuin opnieuw laten aanleggen

De tuin moet opnieuw aangelegd worden. Er is een verbouwing geweest, de tuin is nu een grote aardeput en een deel is bestraat (terras), ook zal er hekwerk vervangen moeten worden. De tuin is ongeveer 60 m2. Ik wil graag nieuwe terrassen en nieuwe aanplant hekken.

Partners

Partners van Casius