Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras aanleggen:

Dakterras aanleggen

Het betreft aanleggen van een dakterras met dakhuisje. Hiervoor is reeds een tekening en een vergunning en toestemming van de VvE. De hypotheekaanvraag loopt zodra dit rond is wil ik tot uitvoering overgaan. Aangezien het een dakterras in Amsterdam West is, en de regelgeving veranderd wordt (men wil dakhuisjes verbieden), heb ik haast. Het gaat om ongeveer 50 m2 dakterras + dakhuisje. De constructie wordt op stalen balken aangebracht. Waterleiding, elektra, en een coaxkabel moet worden doorgetrokken naar boven. Er moet een rechte steektrap (kersenhoutkleur) worden aangebracht en een gat gezaagd in het dak. De trap moet zo geluidsisolerend mogelijk worden aangebracht. Vanwege plaatsen muur komt er ook nog wat binnenwerk bij (vooral elektra).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras aanleggen uit heel Nederland:

Dakterras aanleggen in Utrecht

Renovatie van dak en vervolgens plaatsen van dakterras. Grootte dakterras ongeveer 20m2. Er bevindt zich een valbeschermer op het dak, deze zal verwijderd moeten worden. Op het moment al een koepel aanwezig, deze moet vervangen worden en er moet een vaste trap geplaatst worden vanuit binnen naar het dakterras.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil graag een dakterras aanleggen. Hiervoor moet ik weten of mijn dak onstructie hiervoor geschikt door middel van een sterkte / constructie berekening. Het gaat om een plat dak op een 4 hoog appartement gebouw, gebouwd in 1933.

Nieuw dakterras aanleggen

Op de vierde verdieping van een dak wil ik een dakterras aanleggen (composiet hout). Het terras is ongeveer 30 m2. Er is al een vergunning om het terras aan te leggen. Het hekwerk moet (volgens de vergunning) een aluminium plankenhek worden. Het bestaande dak wordt vernieuwd en is al verstevigd

Opbouw en dakterras

Wij willen een opbouw realiseren op ons huidige terras (2-hoog, eigenlijk een breed balkon), en het dakterras 1 verdieping hoger leggen op het platte dak. In de opbouw (uitbouw terras) willen we graag een kleine badkamer aanleggen.

Nieuwe dakterras aanleggen: opmaat gemaakte plantenbakken, vlonders leggen en dakconstructie checken

Wij zouden graag een nieuw dakterras willen laten aanleggen inclusief op maat gemaakte plantenbakken. Het gaat om 60 m2. Wij willen nieuwe hardhout vlonders en plantenbakken waarin een beetje water blijft staan, maar dat het overtollige water afloopt. Is dat mogelijk? Zie foto's van huidige staat. Momenteel staan de plantenbaken nu op rand van het dak, maar wij willen de nieuwe plantenbakken iets kleiner en smaller hebben en op het dak zelf plaatsen. Daarvoor vragen wij ons af of het dak sterk genoeg is om op andere plekken plantenbakken te plaatsen. Zou u de kosten voor het verwijderen apart willen benoemen op de offerte? Mochten wij door u het huidige dakterras laten verwijderen, zou daarna eerst een dakdekker moeten langskomen om de dakbedekking te vernieuwen, waarna het nieuwe dakterras gelegd kan worden.

Zolder verbouwen tot een studio

Wij willen onze zolder (40 m2) verbouwen tot zelfstandige wooneenheid met keuken(tje) en badkamer. De zolder heeft een plat dak en is aan de voorkant schuin aflopend. Naast de dakkapel, die er al inzit en opgeknapt moet worden, willen we 2 kleine dakramen laten aanbrengen. Er is electra en wateraansluiting, maar nog geen riolering en verwarming. Dak moet ook worden geisoleerd/verstevigd, zodat we evt. later een dakterras kunnen aanleggen. Kunt u een indicatie van de prijs opgeven?

Dakterras plat dak maken

Graag zouden wij een duurzaam en onderhoudsarm dakterras willen realiseren. Het betreft een oppervlak van 50m2 waar ook een hekwerk omheen moet komen. Dit zouden we graag op korte termijn willen aanleggen. Zie foto

Raam omvormen naar een deur voor opening dakterras

Ik wil eind mei/begin juni een dakterras laten aanleggen. Maar dan moet er eerst een raam omgevormd worden naar een deur. Het betreft een dubbelraam en dat wordt deur + raam. Aan de binnenkant niet geheel tot vloer, er komt een traptrede voor. Deur moet van aluminium zijn in een bepaalde kleur.

Dakterras plaatsen

We willen een dakterras aanleggen. Er moeten keramische tegels op komen. De totale oppervlakte is circa 48m² en dak is +/- 17 m hoog gemeten vanaf de straat.

Dakopening met vaste trap maken

Graag zou ik een dakopening in mijn appartement (Voorburg) willen laten maken om een dakterras te kunnen maken. Ik hoop dat u geïnteresseerd bent in het maken van offerte voor deze klus.  Om iets preciezer te zijn, omvat de opdracht de volgende onderdelen:- berekening draagconstructie van het dak. Indien het mogelijk is een dakterras aan te leggen (evt met voorwaarden), ook de volgende stappen; - installeren vaste trap; - maken dakopening; - installeren dakkoepel; Het aanleggen van het terras zelf zit niet in de opdracht.

Partners

Partners van Casius