Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating leggen in een tuin:

Bestrating leggen in een tuin

Ik zoek een stratenmaker die in mijn tuin ongeveer 15 m2 aan bestrating kan leggen. Het gaat om een klein stukje bestaande bestrating en een deel gras waar de waaltjes in visgraatstructuur moeten komen. Daarnaast moet eerst een deel van de tuin afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating leggen in een tuin uit heel Nederland:

Bestrating van oprit

Ik ben opzoek naar een stratenmaker die mijn oprit zou kunnen bestraten. Het gaat in totaal om 50 m2 Hiervan zou ik 40 m2 willen leggen met bs bakstenen en de overige 10 m2 willen betegelen. Zal ik hiermee geholpen kunnen worden?

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in achtertuin, voortuin en zij-tuin. Samen gaat het om ongeveer 85m2. Oude bestrating incl wat beplanting moet worden afgevoerd. Het bestaat grotendeels uit zand, maar er moet nog het een en andere toegevoegd worden.

Straat vakantiehuisje dicht leggen

Vrij toegankelijke tuin waar 65 m2 bestrating moet worden aangelegd. Er ligt al zand wat nog wel wat uitgevlakt moet worden. Tegels 40x60. Oplevering er zou morgen al iemand aan de slag kunnen. Het liefst zo snel mogelijk. Kan ook op zaterdag indien gewenst.

Tuin bestraten

De tuin is 70 m2. Het gaat puur om het afrijden, leggen en trillen. Het zand en de bestrating (incl. bandjes) , daar zorg ik voor.

Tuintegels opnieuw laten leggen

De Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen en nieuwe banden plaatsen en een nieuw tuinhek plaatsen de afmeting van de tuin is 5 bij 8 meter ( 40 m2)

Sierbestrating leggen in tuin 40m2

Tuin is 40m2. Wil deze graag bestraten met grote stenen. Putje wil ik verlegd hebben, ligt nu bestrating in. Antraciet beton tegels 60 x 60 . Graag offerte voor alle werkzaamheden en materiaal. Dus weghalen huidige bestrating en leggen nieuwe.

Buitentrap naar de kelder voorzien van bestrating (tegels of stenen)

De 40-jaar oude buitentrap is voorzien van tegels, maar er zijn een aantal tegels kapot. We willen de traptreden van nieuwe bestrating voorzien. We zoeken bestrating (tegels of stenen of iets anders) en iemand die het kan leggen. Het is een dichte buitentrap op straatniveau naar de kelder van een appartementengebouw. Een eenvoudige basistegel of steensoort of iets dergelijks is voldoende, er zijn geen eisen aan het uiterlijk, want de trap is uit het zicht en het budget is beperkt. De bestrating/tegels/stenen moet dus geschikt zijn voor buiten, geen slipgevaar en zo min mogelijk vatbaar voor groei van algen of mos.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag het laten leggen van de bestrating in drie gedeeltes van de tuin. Op een nieuw gedeelte van de tuin van ca. 80m2, er ligt zand. En verder nog twee terrasjes vernieuwen (samen zo'n 25-30m2), ook daar ligt zand, maar zal er misschien iets bijgevuld moeten worden.

Sierbestrating leggen

Het gaat om ongeveer 78 m2 tuin en ik wil graag sierbestrating laten leggen. Er ligt op dit moment nog geen bestrating.

Bestrating leggen

Tuin van 6x6 meter, ophogen zo’n 10 cm en grote tegels erop onder afschot naar gemeente tuin, met harde voeg (geen zand maar zoals bij tegels binnen). Voorkant oprit ophogen zo’n 5 cm en ook grote tegels, met voeg. Wellicht doen er 2 a 3 andere buren ook mee.

Partners

Partners van Casius