Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras aanleggen:

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras laten aanleggen van zo'n 55/60 m2. Het ontwerp en de vergunningen worden door een architect gedaan. Het is een dakterras met langs alle randen ofwel een aanrecht, plantenbak of bank van hout. Er komt een huisje van 2x3m op.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras aanleggen uit heel Nederland:

Zwevend dakterras aanleggen

Wij zijn voornemens een zwevend dakterras te laten aanleggen op ons platte houten dak uit 1930. Voorkeur gaat uit naar een metalen balustrade. Het gaat om een dakterras van circa 46 m2. Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat met een grote lichtkoepel. Graag een aannemer die ook de tekening en de vergunningsaanvraag regelt. Aanvraag VvE is reeds gedaan.

Het aanleggen van een dakterras

Ik zoek een specialist die een dakterras kan aanleggen van ongeveer 16-25 m2. Hier is toestemming van de VVE voor nodig. Er ligt grind en kiezels op het betonnen dak. Duikluik via berging naar dak, licht terras aanleggen, hekwerk in zelfde stijl als huidige hekwerk bestaande terassen. Uitwerking op aanvraag beschikbaar. Mogelijk meerdere woningen bij interesse in offerteprijs.

Daken vervangen en dakterras aanleggen

Ik heb zojuist een huis gekocht en de taxatie kwam naar voren dat het platte dak binnen aankomende jaren vernieuwd moet worden. Ik heb als het ware 3 verschillende niveaus op mijn dak, ik wil op de eerste een dakterras aanleggen van ongeveer 10 m2. Over de andere niveaus wil ik graag wat meer advies over wat er het beste op gelegd kan worden. Misschien zonnepanelen? Ik wil graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bekijken.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Tweede badkamer op zolder aanleggen

Wij willen een tweede badkamer op zolder met een apart toilet. Warmwater leiding ligt al vanaf de bouw op zolder evenals de afvoer voor de toilet. Voor de badkamer dient wel een muur gebouwd te worden evenals voor het toilet. In een bestaande muur moet een deur verplaatst worden, en voor badkamer en toilet moeten nieuwe deuren en kozijnen komen. Mijn zolder is vrij hoog, om dit te benutten wil ik een berging maken boven de nieuwe badkamer. De zolder zelf is half overdekt en half dakterras. De badkamer moet ongeveer 3 bij 2,5 worden.

Complete renovatie oude woning

Een bovenhuis twee kamers, aparte keuken, in totaal 63m2 en 40-50 jaar bewoond door een oudere meneer, moet volledig opnieuw opgebouwd worden. Denk aan een nieuwe badkamer, keuken, evt verplaatsen van keuken naar woonkamer zodat er een extra kamer gecreëerd kan worden en een nieuwe vloer. Mogelijk de wens van een extra muur om nóg een extra kamer(tje) te creëren. Daarbuiten zou ik heel graag willen mee laten berekenen wat het kost om een dakterras te laten aanleggen die via een vaste trap via een groot dakluik te bereiken moet zijn. Er zit nog een gaskachel in.

Houten vlonder op dakterras aanleggen

Dakterras van 350 bij 360 graag met onder balken en planken

Dakterras aanleggen met trap (buiten)

Ik zou graag een offerte willen desnoods met stelposten, geen probleem voor het aanleggen van een dakterras op het dak van de keukenaanbouw in Bottendaal Nijmegen. Ik begrijp dat een offerte opmaken lastig is zonder het pand te hebben bezocht. Dus het gaat me niet zozeer om de offerte maar ik ben meer op zoek naar een bedrijf wat onderstaande werkzaamheden zou kunnen uitvoeren - maken bouwtekeningen en doen van benodigde vergunningsaanvragen bij de gemeente - aanleggen van het terras, vlonder van composieten planken en omheining dient aan de rechterzijde wat hoger te zijn ivm inkijk buren en omgekeerd. Omheining van hout of composiet, graag advies en ervaringen hiermee, mocht u die hebben. - aanleggen van de trap achterlangs, daar bevind zich nu een vlonder die nagenoeg niet wordt gebruikt. er is nu sprake van een woekering van planten, deze planten mogen uiteraard worden verwijderd - aanleggen of doortrekken van elektra en water vanuit de (onderliggende) keuken Zie bijgevoegde foto's maar telefonisch contact ook altijd mogelijk. de reden van de aanleg van het terras is nog zodat we de laatste uurtjes kunnen genieten van de zon op het dakterras. deze is immers op het zuiden gelegen. kortom: duur terrasje maar dat is het ons waard (- optioneel, inbraakadvies ivm toegankelijkheid raam naar de 1e verdieping)

Dakterras aanleggen

Via deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakterras bij ons de bloys van treslongstraat 46. Het dakterras wordt om en nabij 6 x bij 4,25. er is reeds toestemming gevraagd, een tekening en berekening gemaakt van het dak en een vergunning aangevraagd. gebleken is dat de constructie zwevend dient aan te worden gelegd. graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van het dakterras. daarnaast hebben wij ook interesse in het plaatsen van 2 kozijnen met toegangsdeuren. afmetingen om en nabij 215 bij 230. De vergunningsaanvraag loopt. Geen materialen

Zwevend dakterras aanleggen

Wij zijn voornemens een zwevend dakterras te laten aanleggen op ons platte houten dak uit 1930. Voorkeur gaat uit naar een metalen balustrade. Het gaat om een dakterras van circa 46 m2. Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat met een grote lichtkoepel. Graag een aannemer die ook de tekening en de vergunningsaanvraag regelt. Aanvraag VvE is reeds gedaan.

Partners

Partners van Casius