Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras aanleggen:

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras laten aanleggen van zo'n 55/60 m2. Het ontwerp en de vergunningen worden door een architect gedaan. Het is een dakterras met langs alle randen ofwel een aanrecht, plantenbak of bank van hout. Er komt een huisje van 2x3m op.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras aanleggen uit heel Nederland:

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil op een platdak een dakterras aanleggen. Hierdoor heb ik een constructieberekening nodig van mijn platte dak. Het dak is 85 m2.

Dakterras aanleggen met hekwerk

Ik wil een dakterras (30 m2) met bankirai hout aan laten leggen. Het gaat om te 3e woonlaag, plat dak. Daarnaast wil ik een houten half draai trap aanleggen, een dak luik van 1600 x 1000 meter plaatsen, en houten hekwerk ral 9010 laten plaatsen.

Platdak dekken

Ik heb een plat dak van 65 m2. Nu wil ik een dakterras aanleggen. Het dakleer is waarschijnlijk nog in goede staat (ongeveer 20 jaar oud), maar ik wil het vernieuwen zodat het later niet hoeft als het dakterras erop ligt. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn. Momenteel ligt er een oud dakterras op en grind, wat ik zelf zal verwijderen. Het dak ligt op de 4e verdieping, deze is bereikbaar via een dakgat via een dakluik.

Houten dakterras aanleggen over oude terrastegels

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanleggen van een hardhouten dakterras. Het is op de 1ste verdieping, dakterras is boven winkel. Via de achterkant is het benaderbaar. De afmeting is ongeveer 42 m2. Nu liggen er speciale terrastegels. Het hout willen we eroverheen.

Terras aanleggen op dakterras

Op dakterras van 20 vierkante meter op de tweede verdieping van ons huis willen wij graag kunststof 'planken' laten aanleggen. Op dit terras liggen nu losse stoeptegels op rubbertjes.

Aanleggen hekwerk en tussenwand op dakterras

Het gaat om het aanleggen van hekwerk en tussenwand boven de 1e verdieping van 2 tussenwoningen. Het platte dak is al verstevigd en toegankelijk en betegeld. Het gaat om ongeveer 2 x 10 m2/ 7 meter hekwerk.

Groendak met dakterras

Graag wil ik een dakterras met groendak laten aanleggen. Grootte ca 110 m2 waarvan 50% tegels en 50% groendak. Het is nu een plat dak waar bitumen op ligt.

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aan laten leggen met een vaste trap en een overloopbaar glazen dakluik, lamellen balkonrand omstreeks 36m in omtrek, een hardhouten vloer van ongeveer 70 m2 oppervlak en een elektriciteitspunt

Sedum dakbedekking aanleggen

In januari laten wij de bestaande balklaag verzwaren en wordt het dak vernieuwd. Daarnaast wordt een dakterras geplaatst. Het totale oppervlak van het dak bedraagt 78 m2, waarvan 25 m2 wordt gebruikt als dakterras. Het lijkt ons mooi om daar omheen zo’n 45 m2 sedum dakbedekking aan te leggen. Hoe dat verder in z’n werk gaat laat ik over aan jullie, de experts. Ik verneem ook graag de mogelijkheid voor een intensief of extensief sedum dak met de daarbij behorende subsidie. De uitvoerintentie zal in februari/maart van 2020 zijn. Het huis staat in Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark (wellicht handig om te benoemen ivm bereikbaarheid).

Groen dak aanleggen

Het betreft het aanleggen van een groen dak op een dak met bitumen en grind (moet ook verwijderd en afgevoerd worden) van circa 8 x 6 m.. Plus een balkon 1 x 4 m. en isolatie van een dakterras van 1,5 x 4 m.. Beiden met een zinken ondergrond.

Partners

Partners van Casius