Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor 35m2 grote tegels opnieuw leggen:

35m2 grote tegels opnieuw leggen

Ophogen en opnieuw leggen van 1 terras met donkergrijs-blauwe tegels (hardsteen). De tegels zijn 1 bij 1 m. Tegels zijn 3 cm dik op gestabiliseerde zand. Oppervlakte is 7 x 5 = 35m2
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 35m2 grote tegels opnieuw leggen uit heel Nederland:

3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een aantal paden en terrassen rondom mijn woning kan aanleggen. Ik heb zelf een flink grote tuin en wil graag wat paden met waaltjes laten leggen, ook om het huis heen (ligt nu grind). Parkeerterrein: 160 m2 Paden om huis en naar terras in land toe, totaal circa 90 meter lang 1,5 m breed Terras links naast huis: 18m2 Terras naast stal: 38m2 Terras in land: 35m2 Dit is allemaal een grove inschatting. Grof geschat dus ongeveer 300 m2 waaltjes en 90m2 terras (met van die antraciet achtige tegels wil ik graag iets) Er moet daarnaast ook worden afgegraven, met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Schilder- en behangwerk uit laten voeren

Ik wil graag dat de sierpleister op het plafond in drie kamers wordt geschilderd (35m2). Verder wil ik graag dat het oude behang verwijderd wordt (103 m2) en het nieuwe behang wordt aangebracht in hetzelfde kamers. Her en der een paar gaatjes in het plafond, die moeten eerst gedicht worden. Kamer 1 (1 grote raam): een wand (11 m2) vliesbehang; 3 wanden (26m2) overschilderbaar vliesbehang Kamer 2 (1 raam): alle wanden (38 m2) overschilderbaar vliesbehang Kamer 3 (1 dakraam): alle wanden (28 m2) overschilderbaar vliesbehang All wanden zijn gipsplaten. Nieuwe behang is al gekocht. Lijm is nog niet gekocht. Zo mogelijk, graag offerte voor de totale klus; of offerte per onderdeel dus 1= schilderen 2= behangwerk. Optioneel ook het behang sausen.

Achtertuin opknappen

Wij hebben een achtertuin van +/- 12 meter diep en +/- 6 meter breed. Bijkeuken van 1,5 meter bij 2 meter gaat eraf. Er ligt nu een kleine vijver in en aangezien we nu een kleintje hebben willen we graag de vijver eruit en de tuin gelijk aanpakken. Er moeten aan beide kanten nieuwe schuttingen in komen (2x10meter). Tuin moet flink opgehoogd worden. Verder willen we graag 2 terrassen met grote grijze betontegels (totaal ca 35m2) en in het midden kunstgras (16m2). Aan de beide zijkanten borders met planten (totaal 7m2). Verlichting weten we nog niet precies. Spotjes lijkt ons wel mooi. Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Verbouwing van een recent aangekocht ...

Verbouwing van een recent aangekocht huis. Ruimtes in overige gedeelte van huis (badkamer, slaapkamers en woonkamer) dienen aanzienlijk te worden verbouwd: - slaapkamers: nieuwe plafonds, een grote kamer herindelen (tussenwand en extra kozijn plaatsen), mueren stucen. een woonkamer: 2 nieuwe kozijnen (1 is vergroting van een raam). - woonkamer: nieuwe plafonds en wanden stucen na leidingen opnieuw infrezen. Nieuwe openhaardombouw. - badkamer: volledige revisie; herindeling, nieuwe leidingen (water en electriciteit) en vloerverwarming. Eventueel ook de grote woonkeuken aanbouw (35m2) op het moment dat de vergunning rond is. Aanbouw vergunning in behandeling.

Voortuin (ong. 35m2): grindtegels en ...

Voortuin (ong. 35m2): grindtegels en struiken (is nu half om half) verwijderen en afvoeren. Grond afgraven en afvoeren. Buxushaag (ong. 3 meter) verplaatsen naar zijkant voortuin. Leiplantanen (3 stuks) en hortensia-struiken (3 stuks) aanleveren en planten. Witzand storten. Voortuin bestraten met klinkertjes en op parkeerplaats auto grote zwarte tegels (als parkeerplaatsje). Geheel moet zo gedaan worden zodat er een auto kan parkeren en er geen kuilen ontstaan door de auto. Afwerken met brekerzand.

Betreft een split level bungalow. ...

Betreft een split level bungalow. bedoeling is aanbouw van 35m2 met groot hoekraam en schuifpui, een complete dak overkapping plaatsen, met 2 lange dakkapellen (10m en 5m), alles met additionele verwarming. Woning is in L-vorm waarbij ieder van de lange zijden ca 20m lang is. breedte van de ene poot is 7.80m (bestaand) en breedte van de andere poot is 9.20m (na verbreding van 5.60 tot 9.20m). Uitbreken en plaatsen 2 nieuwe brede luxe garagedeuren. Uitbreken keukenraam en vervangen door dubbele deur. Nwe badkamer eenvoudig, 2 nw toiletten eenvoudig eenvoudig. Plaatsen entree, verplaatsen meterkast aansluiting, luxe voordeur, luxe toilet, hal met vide en luxe trapopgang naar verdieping. Nieuwe luxe keuken, luxe grote badkamer, garderobekamer. Stucwerk binnen, pleisterwerk buiten.

Het gaat om de bouw van een tuinberging ...

Het gaat om de bouw van een tuinberging van ± 35m2. Een klein deel van de bestaande schuur moet daarvoor worden gesloopt. Heien is niet nodig. Constructie bureau en architect hebben reeds tekeningen gemaakt. Aanbouw moet bestaan uit metselwerk, afwerking binnen met stucwerk. In de tuiberging zijn 2 grote schuiframen en een dubbel deur gepland. Daarnaast verwarming en electriciteit. Bouwvergunning is reeds aanwezig.

1 grote woonkamer van 35m2 en keuken van ...

1 grote woonkamer van 35m2 en keuken van 15 en twee kamers van resp. 12 en 10m2. Hiervan moeten alle plafonds moeten of opnieuw gestuct of hersteld worden. Van de woonkamer moet tevens ook de muren opnieuw gestuct worden (muren zijn 3meter hoog)

het verwijderen van het oude terras en ...

het verwijderen van het oude terras en de paden. Het terras bestaat uit 4 grote houten vlonders en betonklinkers. Het oppervlak aan betonklinkers is ca. 15 m2. Het tuinpad bestaat uit klinkertjes en heeft een oppervalk van ca. 12m2. Dit alles dient afgevoerd te worden. Het nieuw aanleggen van terras en tuinpad en tweede terras, totaal ca. 35m2. Nieuw te leggen bestaat uit een mix van grot e tegels en klinkers. Aanvoer van zand t.b.v. ophoging. De vorm van het nieuwe terras en de paden komen niet geheel overeen met de bestaande situatie. Dit betreft ca. 4 m2.

Stuccen van muren en plafond in de ...

Stuccen van muren en plafond in de woonkamer/keuken en grote slaapkamer. Het gaat om 110 m2 wand en 80 m2 plafond. Plafondhoogte is ongeveer 2,60m Als de kosten meevallen, willen we ook eventueel de muren en plafond van de studeerkamer, gang, hal en overloop laten stuccen. Dat is nog eens 90m2 wand en 35m2 plafond extra (totaal wordt het dan 200 m2 wand en 115 m2 plafond).