Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin bestrating:

Tuin bestrating

Graag laat ik mijn achtertuin bestraten. Achtertuin is bereikbaar via een tuindeur. Tegels zitten er nu nog in, maar kan ik zelf wel eruit halen. Totaal m2 = 54. Moet stukje opgehoogd worden. Zand kan ik eventueel zelf regelen. Tegels ben ik nog niet over uit. Afvoeren kan ik zelf.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestrating uit heel Nederland:

Nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken

Ik wil een modern buitenverblijf in mijn tuin met berging. Ik wil graag alles in 1 hand inclusief bestrating verplaatsen planten afbreken bestaande schuren en afvoeren afval. De schutting heeft stormschade en is in totaal ongeveer 15 meter. Voorkeur voor nieuwe schutting heb ik niet. De twee schuren moeten weg en dan wil ik een berging en een overkapping laten maken. De berging wil ik vochtvrij, geen voorkeur voor de constructie (maar liever geen metselwerk). Afwerking met hout is denk ik het mooist. De afmeting van de berging met overkapping samen denk we nu aan ongeveer 6-8 x 2,5 meter. De berging wil ik compleet opgeleverd. De tuin ligt hoger dan de gemeente bestrating. Daar moet ook naar bij gekeken worden. Aan de zijkant staan tegels overeind, graag zouden we dit anders willen. We hebben achterom.

Een nieuw terras aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om ongeveer 30 m2 aan bestrating wat moet worden verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens dient de tuin te worden opgehoogd en geëgaliseerd. Dan moet er nieuwe, getrommelde bestrating gelegd worden. De tuin is alleen via de woning bereikbaar. De oude bestrating dient te worden afgevoerd.

bestrating tuin

Het (her) bestraten van de achtertuin van ca 35 m2 met (deels) nieuwe tegels. Deze moeten we nog uitzoeken. Tevens zoeken we een goede manier voor de afwatering. Mogelijk door deels met een vlonder te werken.

Tuin inrichten en aanleggen

Hoi, wij hebben een kleine tuin van zo'n 25m2. We willen meer schaduw creëren, bv door een pergola, andere planten/boompje. Ook bestrating aanpassen zodat er meer plek komt voor planten. Ben benieuwd of jullie hiermee kunnen helpen en wat de kosten ongeveer zijn.

Sierbestrating nieuwe tuin aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van 230 m2 bestrating. Het gaat om paden, een oprit en terrassen. Dit moet gemaakt worden met tegels en klinkers. Er is een tuinontwerp aanwezig. Misschien moet de tuin nog worden afgegraven/opgehoogd/geëgaliseerd worden, maar dat bespreek ik graag met de vakman. De benodigde tegels/klinkers zijn nog niet aanwezig.

Oprit + tuinpad (55m2) bestraten

Ik wil graag mijn oprit en tuinpad (55m2) begin april laten bestraten. Er ligt al een zandpakket van ca 20 cm, dus deze hoeft niet te worden aangebracht. De bestrating willen wij zelf aanschaffen en zal bestaan uit een trommelsteen (20x30cm). De tuin en het tuinpad is langs de garage te bereiken.

Stadstuin herbestraten

Het opnieuw bestraten van onze stadstuin van 20 m2 met daarin een plantenbak van stapelblokken. Momenteel is de tuin volledig bestraat. De huidige bestrating mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. In overleg mogen nieuwe tegels worden aangeboden. Er is een achterdoorgang.

Bestrating aan serre

32 m2 bestrating in L vorm aan achterzijde en zijkant van serre. Zie foto. De klinkerbestrating kan ik zelf verwijderen. De vakman zou via de achterkant naar de tuin kunnen.

De bestrating in een tuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker voor het leeghalen, afvoeren en ophogen bestaande voor en achtertuin. Bestraten voor en achtertuin. Totaal +/- 55m2. Bestellen nieuwe tegels bespreekbaar. Deel bestaande bestrating kan deels worden hergebruikt in de voortuin. Het ontwerp voor de bestrating is aanwezig. Bij voorkeur gebakken klinkers.

Terras verlengen door bestrating

Ik ben op zoek naar een vakman die bij mij kan langskomen om de situatie te bekijken, en van daaruit een offerte kan opmaken. Graag ontvang ik een offerte voor: - het plaatsen van een (trapsgewijze) keerwand over de breedte van de tuin (ca. 5 m) - het verlengen en bestraten van het terras met motief van bestaande tegels en keitjes (ca. 7 m2) - het bestraten van de uiterste hoek van de tuin met de resterende keitjes (ca. 12 m2) Ik verneem graag.

Partners

Partners van Casius