Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin bestrating:

Tuin bestrating

Graag laat ik mijn achtertuin bestraten. Achtertuin is bereikbaar via een tuindeur. Tegels zitten er nu nog in, maar kan ik zelf wel eruit halen. Totaal m2 = 54. Moet stukje opgehoogd worden. Zand kan ik eventueel zelf regelen. Tegels ben ik nog niet over uit. Afvoeren kan ik zelf.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestrating uit heel Nederland:

Aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger

Tuin nieuwbouwwoning netto groot 588 m2. Tuin wordt af-bouw opgeleverd en moet gereed gemaakt worden voor bestrating en beplanting. Bestrating is totaal 250 m2 steen (200 meter opsluitband). Daarnaast nog 12 m2 steiger aan water. Keuze qua stenen etc moeten nog gemaakt worden. Primair is vraag nu het gereed maken van de tuin en de uren die gemoeid zijn met het leggen van de tegels.

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.

Bestrating, schutting en poort vernieuwen

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn tuin de bestrating (27 m²), schutting (11 meter) en een poort kan vervangen.

Verhoogd terras aanleggen

Aanleggen van verhoogd terras aan de achtergevel. Breedte ca 5,50 x 2,20 meter diepte. Hoogte ten opzichte van straatniveau/tuin ca. 80 cm. Gezien hoogte terras overweging van grondkering. Eventueel te verbinden met draadeinden op (fundering) achtergevel. Afwerking rondom (1 lange zijde/1 korte zijde) met stapelblokken. Inspringend in het terras bij hoek korte zijde/lange zijde een trap (in de korte zijde) van betonelementen circa 60 tot 100 cm breed. Op (circa) hart van lange zijde een trap van betonelementen circa 200 cm breed: deels inspringend/aansluitend op terras. Bestrating terras 50 x 50 betontegels.

Regenpijp aansluiten op regenton, terras herstellen en groen snoeien

Ik ben opzoek naar iemand die mij met meerdere klussen kan helpen. Zie foto: de regenpijp aansluiten op de regenton en een oplossing bedenken voor de natte kleigrond eromheen. Ik heb geen idee of grind bijvoorbeeld voldoen is, of dat iets anders nodig is. Dan is er bestrating dat hersteld moet worden. Er is een deel van de bestrating weggehaald, mogelijk dat grind daar een oplossing vormt? De afmetingen hiervan durf ik echt niet te zeggen, daar zou naar gekeken moeten worden. Ook is er een hoek van de tuin (3 x 4 meter) dat plantvrij gemaakt moet worden. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Materiaal kosten ook graag apart vermelden.

Tuin afgraven en zand storten

Ik zoek iemand voor het afgraven van de tuin incl. afvoeren grond en opvullen met zand t.b.v. bestrating, betreft 115 m2. Nieuwbouw woning (hoekwoning) aan stoep/parkeerplaats. Direct bereikbaar.

Afgraven en aanvullen van zand en onkruid verwijderen

Onze tuin (voor en achtertuin) aan de Hagenduin te Lelystad op sommige delen tbv terras en positie blokhut 10-15 cm afgraven en aanvullen met zand. Zoals u op de foto ziet is er veel onkruid gaan groeien tijdens de bouw deze zomer, welke deels verwijderd en afgevoerd moet worden om de bestrating goed te kunnen aanleggen. Aan de voorzijde gaat met splitplaat gewerkt worden en daar gaat het om de juiste diepte te krijgen voor de plaat en split. Totaal gaat het om ca. 272 m2. Ik heb meer foto's maar kan er helaas maar 1 uploaden.

Tuin aanleg

Ons nieuwbouw woning is klaar en de tuin is nu aan de beurt. We hebben al een paar hoveniers over de vloer gehad, maar de kosten zijn erg hoog. Het gaat om een tuin van 9 x 15 m Wensen: Over de hele breedte (9 m) een schuur+overkapping 4,20 x 9 m bestrating tbv overkapping 9 x 6 m gras zoden Bordes tbv planten Terras 4,20 x 9,00 m.

Zand afgraven en afvoeren

Graag laat ik uit de tuin een laag wit zand/gruis afgraven en afvoeren. Af te graven oppervlakte is ongeveer 60 m2. Bestrating zal al verwijderd zijn. Ik wil daarna weer aarde in de tuin laten storten om te kunnen beplanten, en een gazon (regel ik zelf) en moestuin aan te kunnen leggen. Hiervan weet ik nog niet de afmetingen. Graag prijs voor de aarde storten apart benoemen. De tuin is bereikbaar via een achterom. Een vrachtwagen of container kan bij de tuinpoort worden geplaatst.

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het dichtmaken van een vijver, het vervangen van alle bestrating en het vervangen van de schutting. De tuin is ongeveer 15 bij 7 meter. We zouden graag grote betonnen tegels terug zien als bestrating met daartussen grind. Verdere specificaties van de werkzaamheden bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius