Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit opnieuw bestraten:

Oprit opnieuw bestraten

We willen graag onze oprit van 50 vierkante meter effenen. We moeten ook de oude stenen laten verwijderen. Idealiter zouden we dit de komende 1-2 maanden willen doen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Bestraten 300m2 oprit

Ik wil een oprit laten bestraten: 300 m2 klinkers handmatig schoonmaken(zit veel zwarte grond op). 130 m1 banden stellen 300 m2 puinbed en zandbed maken (puin en zand zijn aanwezig) 300 m2 bestraten haakverband excl. knipwerk brekerzand, puin, klinkers en een grote en kleine trilplaat zijn aanwezig evenals een soort strakvlak van ±4 m1 breed.

Terras en oprit bestraten

Terras leggen met grote tegels 120 bij 60 cm ongeveer 18 m2 en daarnaast ongeveer 165 m2 oprit die aansluit aan het terras De oude bestrating ongeveer 120 m2 moet eruit en afgevoerd worden.

Oprit bestraten

Het gaat om ca. 120 m2 ouderwetse kasseien, bijv. Zweeds graniet, rondom een vijver van 7 mtr breed, 14 mtr. lang. De kopse einden van de vijver lopen rond. Afhankelijk van hoe dit aangeboden wordt, bestaat wellicht de mogelijkheid om nog een extra 100-200 m2 te doen. Tevens is dit afhankelijk van het definitieve ontwerp van de landschapsarchitect. Daarbij hoort her-bestraten van ca. 400 m2 straatklinkers en ca. 120 m2 Portugese keitjes tot de mogelijkheden.

Oprit opnieuw bestraten en uitbreiden

Het opnieuw bestraten van de oprit +/- 40 m2 en uitbreiding oprit met +/- 43 m2. Huidige ondergrond oprit is gedeeltelijk zwarte grond. De 43 m2 uitbreiding is nu gazon. Leggen met klinkers in elleboogverband. Deze klus dient vóór eind mei gerealiseerd te zijn.

Oprit ophogen en bestraten

De oprit 35 m2 ophogen en bestraten. De nieuwe tegels graag antraciet van kleur. Half/ eind maart beginnen als dat kan. De huidige stenen moeten weggehaald worden.

Oprit ophogen en opnieuw bestraten

Onze oprit voor de garage opnieuw bestraten. Is nu verzakt door auto. Ophogen en stenen eventueel opnieuw leggen. Of nieuwe stenen leggen. Ligt eraan hoeveel dat scheelt in prijs. Oprit is zo'n 9 meter lang en 3 meter breed. (schatting) zou graag horen wat we ongeveer kwijt zijn.

Oprit bestraten

We willen graag de oprit laten bestraten en het voortuintje. Planten van haagjes aan de zijkanten en iets van verlichting aan laten brengen. Oprit is 4,5 x 8 en voortuin 2 x 6.

Tuin leeghalen, ophogen, bestraten en bordes / muurtje maken

De tuin leeghalen/afvoeren, vervolgens opnieuw de oprit ophogen met 15 cm en bestraten. Er komen muurtjes met blokken 15x15x40 max 3 blokken hoog (max 210 blokken totaal)en split plaatsen zie tekening. De bordes ook wat verhoogd. De tegels voor de oprit worden 20x30x6. De tuinmaat is 8 x 5 meter. Wij gaan alle tegels zelf aanschaffen.

Oprit laten bestraten

Onze oprit is helaas opengebroken omdat er leidingen in de grond moesten. De oude oprit heeft een basis van puin met daaroverheen een laag asfalt met kiezels erdoor. We zijn nu aan het zoeken naar een nieuwe (half)verharding voor onze oprit. Aangezien het een flinke oppervlakte is, zijn we op zoek naar budgetvriendelijke oplossingen. Ik heb een foto toegevoegd (ik kan er nog meer sturen). Het is een oprit met een bocht er in. Beide stukken zijn ongeveer 30 meter lang. Het ene deel is 5/6 meter breed het andere deel 4 meter. Aan het brede deel zit een stuk border vast. Deze border mag weg (dan wordt de breedte van dat stuk ruim 6 meter). Er staan daar 4 oude perenbomen. Een halfverharding kan om deze bomen heen gelegd worden neem ik aan? Ik ben heel benieuwd naar de kosten om dit aan te laten leggen. Is in totaal 300 m2.

Oprit voor garage betegelen

Mijn nieuwbouw woning wordt in het vierde kwartaal 2020 opgeleverd. Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van de auto oprit naar de voordeur/garage. Totale oppervlakte is ca 9 x 5 + 6 x 1.5 = 54m2 Als tegel wil ik graag een zwarte tegel van 60x60cm Waarschijnlijk dient de oprit nog geëgaliseerd te worden en voorzien van ophoog zand.

Partners

Partners van Casius