Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor balkon betegelen:

Balkon betegelen

Het laten leggen van tegels 60x60 cm op balkon van ongeveer 15 m2. Er ligt op dit moment betontegels van 30x30 cm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon betegelen uit heel Nederland:

Tegels leggen balkon

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. De tegels en lijm zijn al in bezit. Betonnen ondergrond en de afmeting van het balkon is 3,5 x 2,5 m.

Balkon betegelen

balkon 2,80 x 2,80 laten betegelen. vloer bestaat uit beton. Keramische tegels zat ik aan te denken, als u hier een goed optie voor heeft liggen graag meenemen in de offerte.

Balkon verhogen en betegelen

Mijn balkon is in de lengte vanaf het raam 1,50 (inclusief goot en verhoogde rand tot 155). Ik weet niet of de goot vrij moet worden gelaten. Het lijkt mij handig om over de iets verhoogde rand aan de voorkant te gaan omdat deze rand anders een verzamelplek voor duivenpoep wordt. De breedte van het balkon is 240 tot 280. De laatste 40 centimeter zijn een schuine hoek. Aan de rechterkant is een spiegelwand en aan de linkerkant is de schuine hoek. Ik zou het graag verhogen. Verder liefst zo min mogelijk gewicht. Ik weet ook niet wat kan en mag. Verder wil ik een lichte kleur tegels (grijs of gebroken wit). Voor de afmeting van de tegels ontvang ik graag advies. Er is een lift aanwezig in het pand. Ik heb een offerte gevraagd dat was inclusief het materiaal bijna 1100 euro. Dit lijkt mij erg veel voor zo'n klein stukje balkon. Kunnen jullie mij op basis van deze informatie een complete offerte doen toekomen? Ik heb foto's bijgevoegd.

Patio bestraten

patio. cq binnentuin betegelen. 14 m2 met waarschijnlijk tegels van 60x60x4, tegels aanwezig, zand aanwezig, aan 1 zijde 4 meter goot voor afvoer hemelwater, kan misschien korter door een balkon die er half overheen hangt, aansluiten op riool, buis van riool aanwezig, eventueel wel leveren van afvoergoot met de nodige hulpstukken. Het voorbereidende werk zullen wij zelf doen.

Balkon betegelen

Ik wil het balkon laten betegelen. Het balkon is op de 11e etage. De afmeting is 1.95 x 5.65 m. Er ligt tegen het huis een goot. We vragen ons af of deze ook betegeld kan worden, deze is 5.65 x 0.25 m. Graag ontvangen wij een offerte. Ik neem aan dat het bedrag exclusief tegels is. Bij voorbaat bedankt.

Appartement balkon betegelen

Ik wil mijn balkon laten betegelen.afmeting 20 vierkante meter

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Balkon opnieuw betegelen

Het betreft een bovenwoning met een vóór balkon van ca. 3.75 m2 (4.2 x 0.90) en een achterbalkon van ca. 9.75 m2 (4.05 x 2.4) op de eerste verdieping. Het balkon vóór is belegd met balkon trottoir tegels op een zinken ondergrond met kunststof hoek onderleggers. Het achterbalkon heeft een bitumen ondergrond en is ook belegd met balkon trottoir tegels op kunststof hoek onderleggers. Wij willen een prijsopgave inclusief opnemen en afvoeren van de huidige tegels, welke 30 cm x 30 cm meten. Verder zijn we ons aan het informeren over het systeem van leggen en de keramische soorten bij Dreen Ceramica in Tilburg en Exclusieve Dakterrassen in Woudenberg. Het werk zal in april of mei uitgevoerd kunnen worden.

Het betegelen van mijn balkon

Een balkon van 5,80 lang en 1,37 breed, deze wil ik laten bekleden met composiet tegels. Het is de bedoeling dat de prijs voor de tegels terug komt in de offerte.

Dakterras betegelen met terrastegels

Ik wil graag mijn balkon (2 meter x 5 meter) en patio (3 meter x 3 meter) nieuwe tegels laten leggen. De oude beton tegels moeten er dan uit en de nieuwe goed gelegd worden. De oude tegels graag afvoeren.