Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stenen en klinker/ sierbestrating:

Stenen en klinker/ sierbestrating

Graag zou ik de tegels van mijn tuin willen vervangen voor stenen, klinkers of sierbestrating de tuin is naar schatting, 22m2. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn en de kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen en klinker/ sierbestrating uit heel Nederland:

Bestraten van mijn achtertuin

Bij deze zou ik graag een offerte opvragen voor het plaatsen van een klinker/stenen pad in de tuin. - Tuin 1 t/m 3 zijn foto's van de tuin. - Foto Tuin-voorstel is de bestrating dat ik voor ogen heb. Het is houtje touwtje geknipt en geplakt, ik hoop dat de strekking duidelijk is. - Foto Tuin-materialen geeft weer welke materialen ik voor ogen heb (goedkopere suggesties zijn welkom) Het middelste deel, het looppad waar de klinkers moeten komen, is opgehoogd met tegels, bakstenen en houten balken. Wat mij betreft kan het opgehoogd blijven. Afmetingen van het pad richting tuinhuisje is ~7,5m x 2 m = 15 m2

Gedeelte tuin opnieuw bestraten en oude stenen afvoeren

Graag zouden wij een gedeelte van de tuin met keramische tegels laten bestraten. Het gaat om plus minus 20 m2. Door onze kinderen zijn de huidige kleine klinker tegels er gedeeltelijk uitgehaald waardoor het één grote zandbak aan het worden is. Wij zitten er aan te denken om de huidige klinkers te vervangen voor keramische tegels van 60 bij 60 cm. Dus de opdracht zou gaan om de klinkers tot aan de verhoging (zie foto) te vervangen door keramische tegels en de oude klinkers af te voeren. Ook mogelijk elektra voor nieuwe tuinverlichting aan leggen.

Oprit grind/split

Bestaande oprit (iton klinker) wil ik laten verbreden en verlengen. Nu ligt er 20 m2 klinker, en voor de rest aarde. Ik zal de stenen zelf verwijderen. Daarna mag het geheel een oprit van grind/split worden. (Met grind platen en worteldoek). Totaal ongeveer 60 m2 (iets minder). Rechthoek met breedte 3.70 m. Het grootste gedeelte ligt tussen twee muren, de rest kan tussen beton-banden ongeveer 10 m band nodig, 4 m band is al aanwezig.

Oprit met straatwerk herstraten

Verwijderen en afvoeren bestaande bestrating oprit (alleen de tegels, niet het grind) en vervangen door nieuwe bestrating. Oppervlakte schatting 45 m2. Herstraten met zelf aan te schaffen 'Waaltjes' via 'de oude klinker' te Beuningen. Wij kunnen kiezen voor een partij uitsluitend met hele stenen. Mogelijk is iets aanvullen met zand nodig. Zal niet veel zijn. Zie foto voor de oprit.

Oprit opnieuw straten

Op onze oprit van ongeveer 55 m2 liggen nu grindtegels van 60 x 40 x 6 cm. Deze zal ik zelf verwijderen. De ondergrond is 15 tot 20 cm wit zand wat er dus al zo'n 40 jaar ligt. Ik heb een lange, smalle, maar dikke gebakken klinker gekocht die er moet komen liggen. Het is een verlengde waalformaat strengpers 24,5 × 4 × 9 cm. Deze moet in keperverband, visgraat, gelegd worden. Bij voorkeur stenen op maat slijpen in verband van knippen. Het is het laatste project van het renoveren van ons huis en we zijn aardig door ons budget. Ben dus heel benieuwd wat zoiets kost. Ik zie uw offerte met prijs graag tegemoet.

Terras aanleggen in de achtertuin

Wij willen een bestaand recht tegel terras in de achtertuin vervangen door een half rond klinker terras over de breedte van 7.40 meter, met een middellijn op het breedste punt van 2.10 meter. Apart hiervan willen we een klein rond terrasje aan laten leggen met een doorsnee van 1.30 meter. De oude stenen verwijderen we zelf, nieuwe materialen aan te leveren door vakman. We willen stenen met een warme uitstraling die niet glad worden bij vochtigheid. Aandachtspunt is wel dat we midden in het centrum van Amsterdam wonen en alle materialen door het huis aangeleverd moeten worden, er is geen achterom.

Voortuin bestraten

Ik wil straatwerk laten doen aan mijn voortuin. Er ligt nu een soort grindbak met een klinker-rand en een gedeelte met tegels (lijken geen buitentegels). In de grindbak staat ook nog een wortel van een grote struik. Dat wil ik dus allemaal weg hebben t/m onder het raam - zie foto, dan zal het geëgaliseerd moeten worden denk ik en dan denken we aan trommelstenen om te leggen over het hele oppervlak. Graag advies over de te leggen stenen. Het gaat om ongeveer 6 m2.

Oprit bestraten en groenstrookje maken

De oprit. De oude stenen (klinker) moeten afgevoerd worden. Egaliseren en grotere tegels leggen. Het is 30 tot 35 m2. Aan de zijkant willen we een smalle strook met wat planten of struikjes.

Voortuin opknappen en renoveren

Wij willen onze voortuin laten renoveren, het betreft een voortuin van tussenwoning met een afmeting van 4,5 x 5.10 m. Beplanting hebben we er zelf al uitgehaald, heg aan voor-en zijkant blijft bestaan. Er ligt nog paadje naar de voordeur en een terrasje onder de erker, deze moeten worden verwijderd. Tuin moet geëgaliseerd worden en daarna met worteldoek bekleden zodat het geheel met grind bedekt kan worden. In het midden wil ik graag een vierkant perkje (ongeveer 1 bij 1,5 m) voor een buxushaagje. De oude klinkers moeten gebruikt worden voor de omranding van het grind en het vierkante perkje. Tevens realisatie van een iets verhoogd voordeurstoepje met een klinker rand maar gevuld met mozaïek zwart/wit tegels. Verder een borderrand realiseren van ongeveer 4 meter lang in de achtertuin (met de oude stenen van de voortuin). Graag nog voor half juli uitvoeren. Ben op maandag en donderdag meestal thuis bereikbaar, verder alleen in de avond.

Nieuwe achtertuin

De huidige achtertuin van 150-200 m2 is kindonvriendelijk en vergt veel onderhoud. We willen daarom vrijwel de gehele tuin opnieuw laten bestraten met 80x80 tegels, reeds aangeschaft, en een stukje gras laten aanleggen. De huidige stenen (formaat klinker) moeten er uit, evenals de bielzen (enkele tientallen). De boom in het midden van de tuin moet er waarschijnlijk ook uit. De huidige borders (3 stuks) worden aangepast. Eentje verdwijnt, eentje wordt kleiner en eentje wordt groter. De tuin heeft een betonnen vijverbak die er uit moet. We willen geen restmaterialen overhouden en de nieuwe/aangepaste borders vullen we zelf in de komende jaren. Het gaat dus echt om het ruwe/grove werk en het bestraten.