Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor thermowood terras realiseren op een woonark:

Thermowood terras realiseren op een woonark

Wij wonen op een woonark in Amsterdam Noord. De terras ligt op de 1e verdieping en is makkelijk via een trap te bereiken. het terras is 30 m2. Ondergrond in PIR en EPDM. Wij willen graag Thermowood gebruiken voor het terras. Er moeten balken onder en voeten die verstelbaar zijn, omdat het dak een klein afschot heeft richting HWA.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermowood terras realiseren op een woonark uit heel Nederland:

Houten vlonders leggen

Ik heb onlangs een huis gekocht. In een deel van de tuin wil ik graag een houten vlonder. Aantal vierkante meters is plus minus 15. De grond moet (denk ik) geëgaliseerd worden. Stenen padje moet deels verwijderd worden en opnieuw aangelegd. Ook zouden er in stukje grond waar vlonder gelegd moet worden nog wortels van bomen kunnen zitten. Mijn voorkeur gaat uit naar thermowood terras.

Houten terras plaatsen

Het gaat om een terras in de tuin, 4 bij 4 meter, hout, composiet, Thermowood. Ik denk aan balken op tegels, worteldoek, in een kuil van 10 cm. Daarop planken. Andere/betere constructies kan ook. Het vorige, eigengemaakte terras van sloophout is na 5 jaar weggerot. Dit terras moet 20 jaar meegaan. Het is een tuin in een huizenblok, druk Amsterdam, materiaal zal door het huis heen moeten. Ik kan zelf zo nodig helpen. Graag een voorstel over de mogelijkheden.

Terras aanleggen

Graag zou ik in het achterste gedeelte van mijn achtertuin een houten terras willen. Mij leek een hardhout soort wel het beste en ik ben wel geïnteresseerd in de thermowood soort. Aan de linkerkant loop mijn tuin schuin af. Waar het terras moet konen te liggen, liggen geen tegels en aangezien de grond snel inzakt bij ons is het nodig om palen in de grond te gebruiken. Tegels voor om en om tussen de palen te leggen heb ik hier liggen. De oppervlakte van het terras is ongeveer 13,6 vierkante meter.

Terras aanleggen van Thermoweed

Ik wil een houten terras (10-12 m2) grenzend aan huis laten aanleggen dat betreedbaar is via de keukendeur. Tegel ondervloer is al aanwezig. Uitvoer met Thermowood. Vorm van terras rechthoekig of schuine punt. Bestaande beplanting aanwezig de onbeschadigd moet blijven tijdens de aanleg.

Houten terras plaatsen

Terras van grindtegels moet van hout worden (thermowood of hardhout). Ongeveer 70 m2. Ik weet niet of tegels verwijderd moeten worden of dat het terras er op kan worden geplaatst? Locatie goed bereikbaar.

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras van circa 18 vierkante meter laten aanleggen (rechthoekig), zwevend. Er ligt nu een goed gefundeerd stenen terras (onkruidvrij). Zou u een offerte kunnen opmaken van de kosten, die hiermee gepaard gaan (materiaal inclusief plaatsing). Het zou om thermowood/Europees hout moeten gaan.

Terras vervangen en bijkomende werkzaamheden

Wij hebben een boom laten verwijderen en de stobbe laten frezen. Nu moeten er nog enkele wortels worden uitgegraven. Vervolgens willen wij een verrot vlonderterras laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de tuin geëgaliseerd worden en er moet een nieuw terras van ongeveer 35 tot 40 m² worden aangelegd met ThermoWood materiaal. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.