Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vlonderdelen vervangen :

Vlonderdelen vervangen

Ik heb een dakterras, maar de balken en de bankirai vlonderdelen, zijn verrot na 9 jaar en moeten worden vervangen. Het dakterras is verhoogd door middel van een staalconstructie omdat het dak niet waterpas is. In die staalconstructie liggen de balken, met daarop de bankirai vlonders. Het gaat in totaal om zo'n 36 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonderdelen vervangen uit heel Nederland:

Houten planken terras vervangen

Graag zou ik een aparte offerte willen hebben voor de beide opties hieronder, waarbij de planken op mijn balkon moeten worden vervangen. Balkon: breedte 2270 mm x lengte 5900 m. Optie 1 Verwijderen en afvoeren van de bankirai vlonderdelen. Leveren en plaatsen van lange bankirai vlonderdelen Bevestiging met RVS schroeven Optie 2 Verwijderen en afvoeren van de bangkirai vlonderdelen. Leveren en plaatsen van lange WPC kunststof vlonderdelen Kleur bruin Bevestiging met clips en RVS schroeven

Houten vlonderterras vervangen door bestrating

Wij verhuizen binnenkort vanuit Zeeland naar Haarlem, waar wij een hoekbungalow hebben gekocht. De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden en we laten er wat werkzaamheden verzorgen. In de achtertuin ligt nu een terras van houten vlonderdelen van ongeveer 24 m². Omdat wij dat te glad vinden, willen we dat laten verwijderen en er Abbeystones van 6 cm dik in wilverband laten leggen, type 'zomerbont'. De woning staat op dit moment leeg. De aanvoer van de materialen dient via de woning plaats te vinden. De losplaats voor het materiaal ligt 30 meter vanaf de woning. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Vloerplaten op balkons vervangen

Namens 6 bewoners van een appartementencomplex wil ik graag een offerte aanvragen voor de vervanging van hun balkonvloer. De aanvraag gaat buiten de VvE om, de bewoners betalen zelf de kosten, maar willen wel een gezamenlijke aanbieding ontvangen. De balkons zijn ongeveer 0,95 x 7,8 meter groot. De balkonvloer bestaat uit een gelaagde houten plaat met een harde antislip toplaag. De naam van dit materiaal is mij onbekend. Sommige bewoners hebben hierop houten vlonderdelen liggen, soms los, soms vastgeschroefd. Dit is eenvoudig te verwijderen. Op enkele balkons staan balkonkasten. We laten het werk hier graag even beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Composiet vlonderterras rondom het huis laten leggen

Wij hebben bij onze woning een betegeld terras met een pad naar de poortdeur liggen. Dit verzakt voortdurend en we willen dit gaan vervangen door composiet vlonderdelen op palen. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en de kosten. We maken graag een afspraak voor een bezoek, zodat de situatie kan worden beoordeeld.

Houten terras renoveren

Wij hebben in onze achtertuin sinds 10 jaar een vlonderterras. Momenteel is de houten fundering daarvan slecht, waardoor er verzakking optreedt. We willen de planken verwijderen, de fundering vervangen en de huidige planken weer laten terugleggen. De fundering bestaat uit palen in de grond, met daaraan balken bevestigd. Op die balken rusten vervolgens de vlonderdelen. Ik kan foto's maken en die sturen, opdat een beter beeld ontstaat van de situatie en wat de bedoeling is. De tuin ligt op het zuiden en is bereikbaar via een achterom. Het aanvoeren van materiaal is hierdoor relatief eenvoudig. We hopen het werk in april te kunnen laten uitvoeren. Graag ontvang ik een prijsopgave. Het vlonder terras meet 20 à 25 m².

Vlonderdelen leggen op het balkon

Ik zou graag mijn balkon van 7m2, willen voorzien van hardhouten vlonders. Dit is inclusief het leggen van de ondergrond, latten waarop de vlonders gemonteerd worden. Ik moet de vlonders nog bestellen. Het is nog de vraag of ik deze precies op maat kan bestellen of dat deze nog in maat gezaagd moeten worden. Er komt eerst een ander bedrijf de dakbedekking etc. op het balkon vervangen. Er liggen nu tegels, deze kan dit bedrijf afvoeren.