Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor straattegels leggen in de tuin:

Straattegels leggen in de tuin

Het leggen van standaard straattegels (16 m2). Op dit moment is de helft van de tuin bestraat en de helft is zand. Geen voorwerk nodig. Tuin is alleen bereikbaar door het huis. Materialen in overleg.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor straattegels leggen in de tuin uit heel Nederland:

Eenvoudige bestrating 80m2

30/30cm straattegels laten leggen

Groot terras leggen met betontegels

Wij hebben een groot terras met betontegels in de achtertuin. De oppervlakte hiervan is ongeveer 55 m2. De straattegels moeten worden verwijderd en Schellevis tegels van 1 bij 1 meter gelegd. De tuin is goed te bereiken.

Hardhouten vlonder laten maken in loggia

Ik woon in een appartement met een loggia waarin ik voor het einde van het jaar een hardhouten vlonder met profiel wil laten leggen op hardhouten onderliggers. Bankirai of Kapur zolang de kleur maar wat meer naar het rood neigt dan naar het geel. De loggia is niet geheel rechthoekig omdat de open voorzijde enigszins schuin loopt. De afmetingen zijn ca. 3.80 meter x 2.10 / 2.30 meter. Het appartement werd destijds opgeleverd met stenen straattegels in de loggia, die niet gelijkmatig gelegd zijn, hier en daar wat hoogteverschil. Het is de bedoeling dat de vlonder op de tegels gelegd wordt. De tegels mogen niet verwijderd worden. Het liefst wil ik een vlonder die uit 3 of 2 delen bestaat, zodat ik indien nodig bladeren of andere rommel die onder de vlonder verdwijnt kan verwijderen, zeer zeker in de herfst als de bladeren en naalden van de terrasplanten die er nu staan, afvallen. Ik heb de plattegrond van het appartement bijgevoegd. Het gaat om appartement type E. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Ik verwacht nog geen gedetailleerde offerte, maar wel een onderverdeling naar verwachte manuren en materiaal.

Oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin

Ik wil dat er een oprit verharding aangelegd wordt van 30 m2 aan betonnen straatstenen en 40 m2 aan standaard straattegels.

Straattegels laten leggen

In de achtertuin ligt ongeveer 10 m2 bestrating. Dit zal opnieuw gelegd moeten worden. De overige 25 m2 in de achtertuin wil ik dan ook gelijk laten bestraten. Hier ligt nu voornamelijk grond.

Straattegels in garage opnieuw leggen

De straattegels in mijn garage zijn gemiddeld 10 cm verzakt. Die moeten uitgenomen worden, zand aangevuld zodat ze weer gelijk kunnen liggen en dan moeten ze teruggelegd worden.

Straattegels leggen in de tuin

Ik wil graag weten wat alleen het leggen van straattegels in de tuin kost. Het gaat om 30m2 tuin.

Betonvloer in de schuur storten

Ik wil een betonnen vloer laten leggen van ongeveer 2.40 bij 3 meter in een schuur. Er bevindt zich nu aarde met daar overheen straattegels. Ik wil de betonvloer overheen laten storten. Het is de bedoeling dat ik een droge ruimte krijg die ook glad gemaakt wordt.

Betonvloer in de schuur storten

Ik wil een betonnen vloer laten leggen van 2.40 x 2.40 meter in een schuur. Er bevindt zich nu aarde met daar overheen straattegels. Ik hoorde dat het er eventueel ook overheen gestort kan worden. Het is de bedoeling dat ik een droge ruimte krijg die ook glad gemaakt wordt. Graag aangeven wat er totaal voor nodig is om deze vloer te kunnen leggen. Liefst zo snel mogelijk.

Entree bij huizenblok op afschot leggen

De entree bij huizenblok op afschot leggen. Het gaat om ongeveer 12 -15 m2. Het gaat om een stoepje, die we schuin willen laten aflopen, eventueel gebruik oude tegels of graag als optie gebruik nieuwe eenvoudige tegels (straattegels). En hoe snel kan dit gerealiseerd? Termijn is voor ons ook belangrijk. Ik hoor het graag.