Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor beplante voortuin laten bestraten:

Beplante voortuin laten bestraten

Ik wil mijn voortuin laten bestraten, momenteel staan er planten. Wij gaan het zelf verwijderen. Grote is 5 x 2 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beplante voortuin laten bestraten uit heel Nederland:

Huidige tuin leegtrekken en opnieuw aanleggen

De huidige voortuin bestaat uit 37 m2 tegels en 23m2 beplante tuin De werkzaamheden zijn: • Het geheel leeghalen van deze tuin en alles (inclusief huidige tegels), m.u.v. een deel van de beplanting, afvoeren. • Extra zand storten op de oude zandlaag en zand storten op de andere plekken waar betegeld wordt en waar de linia palissade gelegd worden voor een border • 50m2 betegelen met betontegels 30x20x 8 cm (inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort en inveegzand met onkruidbestrijding) • Op de andere 10 m2 van de tuin een border maken, waarvan de buitenkant gemaakt wordt met linia palissaden (15x15x60 cm) die gelegd worden op de aan te brengen opsluitbanden (5x15x100 cm). Inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort. Deze border heeft een omtrek van ca 18 m. Ca 1/3 deel wordt 3 linia palissaden hoog. De rest wordt 2 palissaden hoog (details border bijlage) • De border vullen met tuinaarde tot circa 30 cm hoog In de totaal prijs van de offerte moeten alle kosten van bovenstaande taken worden opgenomen inclusief benodigde materialen (o.a. zand, tegellijm, aarde enz. ) m.u.v. de beton tegels, palissaden en opsluitbanden die ik zelf verzorg. Uitvoerdatum in september/begin oktober 2017. Exacte datum wordt in overleg bepaald Alleen reageren indien ruime ervaring in dit soort klussen en indien referenties Graag op kort termijn een gespecificeerde scherp geprijsde offerte toesturen.

Hallo, ik zoek iemand om onze oprit en ...

Hallo, ik zoek iemand om onze oprit en een deel van de voortuin opnieuw te bestraten. Het te bestraten deel is ongeveer 50m2. In overleg willen we bekijken of we zelf de bestaande stenen verwijderen of ook dit laten doen (plus afvoer). Wellicht is dit te speciferen in een offerte. Ook is er een deel beplante tuin van ongeveer 6 bij 6m wat we leeg willen laten halen en afvoeren zodat dit deel opnieuw aangelegd kan worden (lage haagjes met kiezel). We zoeken een redelijk donkere steen voor onze oprit. Ook deze hebben we nog niet definitief gevonden dus als er een goed aanbod voor een goede steen gedaan wordt kan dit eventueel in de offerte worden opgenomen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Kim Vermeulen

Het betreft: 1. Het verwijderen en ...

Het betreft: 1. Het verwijderen en afvoeren van 6 beplante tuinschermen en opnieuw plaatsen van tuinschermen bij een hoekwoning. 2. Het verplaatsen van 6 tuinschermen grenzend aan de buren. 3. Het herbestraten van een voortuin 4x4 meter. 4. Afvoer van tuinafval.