Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating opnieuw leggen:

Sierbestrating opnieuw leggen

De zijpaden van onze dijkwoning zijn ingeklonken. Elk 10 meter bij maximaal 1,5 meter. Ik wil het eventueel zelf ophogen, daarna weer netjes laten leggen. Het betreft het volgende: 1) 60 dunne natuurstenen tegels van 40 x 40 cm schuin zijpad, ongeveer 10 m2. 2) eventueel ook nog alle andere 210 natuurstenen 40 x 40 cm stenen in de achtertuin opnieuw recht leggen, ongeveer 35 m2 3) bij de buren heeft het zijpad stoeptegels, ongeveer 10 bij 2 meter. Graag kostenindicatie voor het opnieuw leggen van de stukken zoals genoemd onder 1,2 en 3. Wat zijn de kosten om de beide zijpaden in totaal 3 kuub zand op te hogen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating opnieuw leggen uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Bestrating na stormschade herstel Ongelijke grond 100m2

Restpartij sierbestrating leveren en leggen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er nieuwe, goedkope sierbestrating gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 18 m2 groot en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating leggen. De tuin is 9 bij 6 meter. Waarvan 12 m2 aarde. Moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden.

Sierbestrating leggen en pergola plaatsen

In de achtertuin sierbestrating voor zo’n 8 m2 waar nu zand ligt. We hebben het gras weggehaald en zand gestort. Stenen zijn aanwezig. Als mogelijk ook een pergola plaatsen van 3 palen. De grond is al ‘los’ gemaakt.

Tuin egaal maken en tegels leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Hier ligt nu een deel tegels en een deel is gewoon grond. Ook ongelijk nu dus moet eerst egaal gemaakt worden. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Sierbestrating leggen

Graag willen we tegels van vermoedelijk 60 x 60 cm laten leggen en een grasmat. Momenteel moet alles er nog uit, dat verzorgen we zelf. Wel moet er nog het juiste zand in komen.

Sierbestrating leggen

Sierbestrating opnieuw leggen. Graag prijs van zand aanschaf en leggen van de oude tegels. Het betreft ongeveer 38 m2.

Sierbestrating op het terras aanleggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het verwijderen van mijn grasveld 4 x 5 meter en daar 30 x 30 cm tegels in te laten leggen. Ik hoor graag van u.

Sierbestrating leggen

Oude bestrating en gras verwijderen en afvoeren, tuin afgraven en ophogen met het juiste zand en bestrating er in, ongeveer 55 vierkante meter. Er is een brandgang en een achterom met een breedte van 80 cm.

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating leggen in de achtertuin van circa 65 m2. Dit moet dan met tuintegels 50 x 50 of 60 x 60 cm.

Partners

Partners van Casius